Marko úplne otvorene: Jos má radšej Tota Wolffa než Christiana | Magazín F1 - F1online.sk

Po dvoch rokoch miernej hibernácie sa nám Formula 1 v sezóne 2024 poriadne prebrala k životu. Obrovské prestupové šachy (na jazdeckom aj inžinierskom trhu), súboje na trati, vývojová vojna a poriadna dávka zákulisných hier. Tú najväčšiu v tomto roku rozohral Toto Wolff v snahe získať do svojho tímu Maxa Verstappena a podľa viacerých indícií nie je vôbec ďaleko, aby ho získal niekedy v budúcnosti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/169189/marko-uplne-otvorene-jos-ma-radsej-tota-wolffa-nez-christiana

Kdo by neměl rád Tota?
Z chudýho kluka se stal multimiliardářem.
Z přůměrnýho týmu vytvořil impérium.
Mluví plynně asi 5 jazyky.

Klobouk dolů před Totem, co všechno dokázal… :tophat: :tophat:

az na to, ze ten tim vybudoval brawn a wolff len zlizal smotanu.

Pořád marně přemýšlím, co může být důvodem takové animozity mezi Josem a Hornernem, jaká se nám předkládá (pokud fakt nejde o ženskou :smile: ). Ať si o taťkovi myslím cokoli, všechno vždycky dělal pro Maxův úspěch, a zatím se určitě nedá říct, že by Horner nebyl součástí téhle úspěšné cesty. Jestli bude v RBR velet rakouská nebo thajská větev mu může být úplně jedno, v současné době je Maxovo postavení v týmu neotřesitelné v obou variantách.

1 Like

Řekněme si na rovinu, že takové prasca- Helmut, které je léta živené Matchitzem nemá ve férovém motosportu co dělat.
Ke pouze otázkou času, kdy ho i Emil kopne do hemoroidů.

Pre mňa je absolútne nepochopiteľné že dvaja mega ego i.d.i.o.t.i dostali RB do totálnych s.r a.č.i.e.k a nikto netuší kedy a kde tomu bude koniec. A asi najhoršie je to pre pilotov a hlavne Maxa. Smutný príbeh a hlavne v ňom prehávajú aj tí ktorí si myslia že vyhrali. A z motošportom to má úplné h…o

1 Like

Kdyby Didi žil, tak by se toto rozpolcení nikdy nestalo.
Ten by je seřezal proutkem a postavil do pozoru při prvním náznaku.

Ale takhle to bohužel po smrti velkých bossů bývá, že poddaní vystrkují růžky.

1 Like

Což o to, boj o vliv mezi pozůstalými šéfy je normální. Ale Verstappenů se podle mě netýká a jde úplně mimo jejich zájmy. Ale stejně do toho nevidíme :woman_shrugging:.

Třeba jo. Vypadá to, že tam Hornyho nechce. Že by to bylo jen na truc kvůli egu? Nebo je za tím něco víc? To se asi nedozvíme.
Je možné, že to je jen o egu a ješitnosti.

We’re happy to announce that Oliver Goethe is driving our #12 Formula 2 car.

It’s a warm welcome back for Oliver who’s previously driven with us in Spanish Formula 4 and FRECA

MP motorsport

Tak Staněk ostrouhal.

Jinak jsem někde četl, že mají sponzoři Colapinta dávat 500k€ za každý závod.
4,5m se Williamsu určitě hodí. :slight_smile:

Tak Sargeant sice donesl 15mil plus 5, ale proč ne no😀

Nie je náhodou potomkom Johanna Wolfganga Goetheho? :slightly_smiling_face:

Údajně tam nějaká přízeň je, jestli je to přímý potomek jsem tak narychlo nedohledala :smile: .

2 Likes

Ja som sa dočítal, že J. W. Goethe mal 5 detí, ale prežil iba prvorodený syn.
Ale to mi len tak napadlo, lebo viem, že v F3 či F2 (tieto série moc nesledujem) jazdil alebo jazdí Ferdinand Habsburg a ten myslím pochádza z toho panovníckeho rodu.

1 Like

Jj, Ferdinand Zvonimir Habsburg-Lothringen je jasný :smile: . Ale mám pocit, že už toho tolik nenajezdí, i když je to pořád celkem mladý rybíz. Asi už se musí starat o šlechtické povinnosti. Já bych ho jako panovníka brala, ale asi nás nebude dost :smile: .

1 Like

Keď sa pozrieš späť tak zistíš že nieje len tak mať 8 konštruktérskych titulov v rade… FIA im hádzala kadejaké polena pod nohy ale oni aj tak vyhrávali… Pozri sa na Red Bull tretia sezóna a už nestíhajú

Podla poslednych vyjadreni ma aj sam Marko radsej Wolffa nez Hornera :sweat_smile:

2 Likes

…a ked bude Max jazdit v Mercedese, tak Jos bude mat radsej nejakeho dalsieho sefa teamu ako Tota. Jos sa pohada s kazdym.

Těším sa na Totov výraz až mu bude po paddocku pobehovať Josh :smile: