terajsie problemy redbullu nic nemenia na tom, ze tu dominanciu mercedesu vybudoval brawn a ten tim by bol uspesny rovnako ak nie viac aj bez toho, ze by tam prisiel wolff. on uz prisiel do hotoveho
Tota nemusim a s Brawnom/zakladom je to pravda, ale ziaden zaklad/predpoklad a uz vobec dlhorocna dominancia, nepretrva roky, ak aj ty sam nerobis veci dobre a nie si top manazer, v tomto pripade Wolff…
Vydrželo by jim to 2 roky max, kdyby nemakali a nevylepšovali, není to tom, že něco Brawn vybudoval a trvalo to až do 2020
Susie je krásná žena.
Vedle ní bych se klidně každý ráno probouzel.
wolff je dobry udrzovak, to ano
uvidi sa ci je aj dobry na znovu dostanie timu na vyslnie, zatial to az take ruzove s nim nevypada
Tak “udrziaval” to 8 rokov a menili sa aj ludia, pravidla…
pravidla sa menili, ale nie az tak aby to narobilo velky vietor aj ked v 2017-18 malo ferrari lepsie auto len neschopnejsieho jazdca a stratega
to aky je wolff manazer sa ukaze teraz aj ked ono sa to uz ukazalo ked mercedes nebol absolutne pripraveny na tuto sadu pravidiel a odvtedy to s nimi ide ako na husenkovej drahe ked uz to vypada, ze vyriesili problem s tym autom tak nasleduje prepad a zas sa hladaju, ze co je zle
proste akoby nevedeli preco su rychly a tym padom ani nevedia co na aute je zle. zrazu auto jazdi na urovni najlepsich a dalsie preteky ma problem sa dostat do top10
jasne toto nieje primarne problem sefa timu, to je problem inzinierov, lenze on je ten co ma do timu ziskavat kvalitnych inzinierov a uz 3 roky zlyhava
ake velke mena doniesol do mercedesu za posledne 2-3 roky?
kolko spickovych top inzinierov sa mu podarilo pretiahnut od dominantneho(donedavna) redbullu? ziskali aspon niekoho z povedzme top10 rb inzinierov? zatial co rb mu pretiahol z motorovej divizie(aj ked neviem ci wolff je zodpovedny aj za jej vedenie, ale ak aj nie tak minimalne nepriamo ano) mnozstvo spickovych ludi a zo samotneho timu mu tiez poodchadzalo mnozstvo spickovych ludi
Typovo mi trochu pripomína herečku Charlize Theron.
Hej hej celý Mercedes žije z Brawnu až do teraz a vďaka Schumacherovi bol Mercedes tiež úspešný až do teraz
vdaka schumacherovi?
ved ten im to tam vsetko kazil, nevedel si nastavovat auta a bol celkovo strateny a musel pouzivat rosbergove nastavenia a ani s tymi nevedel jazdit