Takže taky jasný.
Zeptej se na cokoliv. Odpovím.
Je ta ženská s kterou Horner nic neměl fakt pěkná?
Já myslel, že chceš něco o F1.
Dočká se letos někdo vítězství s motorem mercedes?
Ano dočká. Bude to 6 a více vítězství.
ten posledny odstavec v podstate dokazuje, ze je to cele uplne vycucane z prstu. Iste Marko bude obchadzat partnerov Redbullu a odhovarat ich od spoluprace. To je uplne absurdna myslienka.
Dobře
takze co robil Elkan v motorhome Redbullu?
Rád bych si o těchto věcech chatoval, ale bohužel tady vévodí témata úplně jiná, nudná, bezvýznamná, plitká a hlavně absolutně neodborná.
Hodně zvláštní na web o F1.
Psal to Erik van Haren ve svém článku. To je ten reportér-kámoš od Verstappenovců.
Sezóna začíná v Austrálii. To ví každý.
Tohle byly takový jednohubky pro Saudy.
Bývaly časy, kdy sezóny začínaly až v Evropě.
Oživení by se hodilo.
mne to pride ako blbost aby to Marko robil. Naco by to robil?
precital som si ale tie clanky na F1-insider a motorsport total a vidim, ze ked sa vklada do kauzy americky Wallmart a McDonald resp cela americka meetoo klika tak to ma Horny zratane.
Nojo… To byly časy, kdy ti kur.va dala za párek a ještě ti dala kousnout.
Fakt? Tak to jsem nečetl. Zase tak hluboko mě to nezajímá.
Thirdly, and unbelievable but true: the mega rock band U2 is planning to help the woman with a song. Background: Her brother is the son-in-law of U2 cult guitarist “The Edge”. F1 insiders have information that U2 is considering a song called “Don’t be horny, be Christian” to contribute to the unspeakable sex affair that is filling the pages of the Yellow Press in Britain.
Verejna poprava…
Tohle přirovnání neznám.
Muselo by nás tu být víc co znají rozdíl mezi pilkou a pilníkem, kótou a kvótou, nebo váhou, hmotností a tíhou.
Místo toho tady je nejsložitější na pochopení rozdíl mezi holt a hold…