Marko sa po stretnutí s Mintzlaffom rozhodol zostať: Zhodli sme sa vo všetkom | Magazín F1 - F1online.sk

Takže taky jasný. :grin:

Zeptej se na cokoliv. Odpovím.

Je ta ženská s kterou Horner nic neměl fakt pěkná? :smiley:

Já myslel, že chceš něco o F1. :smiley:

2 Likes

Dočká se letos někdo vítězství s motorem mercedes? :thinking:

Ano dočká. Bude to 6 a více vítězství.

ten posledny odstavec v podstate dokazuje, ze je to cele uplne vycucane z prstu. Iste Marko bude obchadzat partnerov Redbullu a odhovarat ich od spoluprace. To je uplne absurdna myslienka.

2 Likes

Dobře :handshake:

takze co robil Elkan v motorhome Redbullu?

Rád bych si o těchto věcech chatoval, ale bohužel tady vévodí témata úplně jiná, nudná, bezvýznamná, plitká a hlavně absolutně neodborná.
Hodně zvláštní na web o F1.

Psal to Erik van Haren ve svém článku. To je ten reportér-kámoš od Verstappenovců.

Sezóna začíná v Austrálii. To ví každý. :slight_smile:

Tohle byly takový jednohubky pro Saudy.

Bývaly časy, kdy sezóny začínaly až v Evropě.

1 Like

Oživení by se hodilo. :wink:

mne to pride ako blbost aby to Marko robil. Naco by to robil?

precital som si ale tie clanky na F1-insider a motorsport total a vidim, ze ked sa vklada do kauzy americky Wallmart a McDonald resp cela americka meetoo klika tak to ma Horny zratane.

Nojo… To byly časy, kdy ti kur.va dala za párek a ještě ti dala kousnout. :slight_smile:

Fakt? Tak to jsem nečetl. Zase tak hluboko mě to nezajímá.

Thirdly, and unbelievable but true: the mega rock band U2 is planning to help the woman with a song. Background: Her brother is the son-in-law of U2 cult guitarist “The Edge”. F1 insiders have information that U2 is considering a song called “Don’t be horny, be Christian” to contribute to the unspeakable sex affair that is filling the pages of the Yellow Press in Britain.

Verejna poprava…

2 Likes

Tohle přirovnání neznám. :wink:

Muselo by nás tu být víc co znají rozdíl mezi pilkou a pilníkem, kótou a kvótou, nebo váhou, hmotností a tíhou.

Místo toho tady je nejsložitější na pochopení rozdíl mezi holt a hold…