ze si ten clanok necital?
lebo keby si cital tak v druhej vete je napisane, ze tie info su od Motorsport-Total a F1-Insider
Ferda kouká jen na obrázky a nečte
Že se tak ptám, pořád se ještě bavíme o údajně nevhodném chování Hornera k zaměstnankyni, nebo už je příběh úplně někde jinde? Už jsem se v tom dost ztratila…
O provozech potřebných jen k výrobě surovin na motory jsem už tady kdysi psal. Od hutí, sléváren až po kovárny. Obráběcí stroje jsou nejmenším problémem, když se jedná o monovýrobu.
Jen výroba obyčejných pístních kroužků je nesmírně složitá technologie a suroviny se nedají koupit někde v Řempu. Pak máme váčky, kliky, ojnice, turba a na všechno se používá jiný materiál. Spoustu materiálů je tak specifických, že o nich ani Ferona ještě ani neslyšela. Automobilky si ten materiél upravují samy a technologie jsou hlídáné stejně jako zbrojní průmysl.
to z obrazku hornera zistil, ze je za tym jos?
A přeloženo z Holanštiny.
Když ji z RB vyhnali, tak se na ni zapomělo a na pavlač začalo foukat z jiných stran.
Pardon z jiných holanských stran.
Nejspíš ano
nie, pisu o tom holadske noviny s odkazom na nemecke. povodny zdroj su nemecke noviny. teda tejto spravy o tom, ze horner je uz mozno odvolany
To je kámen urazu, který dal naboje na přestřelku v RB, pokud by si to chtěla projit, co se děje, tak si na to rezervuj celý zítřejší den. Ale ono se zase něco k tomu objeví, takže to nemá ani smysl
Spíš trochu jinde.
Mocenské boje. Thajsko s Hornerem vs Rakousko s Markem… atd.
Pořád dokola.
Tak to většinou bývá.
Jakmile hlavní hlava zaklepe bačkorama, tak se to začne sypat.
Už trochu pochybuju, jestli vůbec existovala . Tohle všechno přece není kvůli nějaké aférce.
Já si počkám na závod, případně oficiální prohlášení.
Různých zaručených žvástu už letos bylo více, než za celý loňský rok.
Někdy mi to připadá jako hospodské žvásty o tom jak rychle vyrostou brambory Američanům, Francouzům a Rusům.
Nakonec jako první sklízeli úrodu Rusi, protože měli hlad.
Takže RedBull ztratí šéfa? Co se stalo tentokrát?
Možná poslal nějakou sprostou fotku Josovi.
Tak to je jejich osobní věc, do toho nikomu nic není, jsem tu četl
A nějaké novinky? Myslím ohledně F1
Novinky jsou, že Alonso chválí Aston a že se Renault začne zlepšovat.
Tak to první je jasný a to druhý se slibuje už rok