Marko sa po stretnutí s Mintzlaffom rozhodol zostať: Zhodli sme sa vo všetkom | Magazín F1 - F1online.sk

Tak zrovna Bono může moralizovat.
To je stejně trapný, jako kdybych to tady dělal já :roll_eyes:.

Něco takovýho říkal jednou Pohlreich. :smiley:
Nemám to přesně samozřejmě… :smiley:

1 Like

U2 su stari pokrytci. Hudobne im to vysumelo 30 rokov dozadu tak sa prizivuju na politike.

2 Likes

Ale Sphere je fantastická hala. :slight_smile:

Neznám, ale vypadá dobře.
Má něco společného s U2?

Ne… ale s F1 jo. Krouží se kolem ní ve Vegas. :smiley:
Jsem to krásně tématicky spojil.

Je to těžké. Číst dnes u mladších lidí spisovnou češtinu je spíše překvapení.
Ve školách jsou všichni dys a psaní pomoci SMS taky ničemu neprospěje. Dokonce i dospělí lidé píšou z pohodlnosti (v tom lepším případě) bez diakritiky.
A že lidé používají cizí výrazy jen proto, aby se cítili být zajímaví a přitom mají jiný význam jim už nevadí.

Překlepy nepočítám, těch sám dost nasekám. Vlastně některé překlepy jsou docela hezké.

Aha, F1 ve Vegas mě láká.
Možná to jednou spojím s návštěvou General Sharman tree.

image

Kde se hrabou na Parply. (Purple)

Max ma urcite doma nejaky Mercedes…

Mě by nejvíce lákaly asi jenom automaty. :smiley:

To jsem nikdy moc neposlouchal. Nejvíc mě z těch kapel baví asi AC DC.

AC DC byli tvrdí až moc.

1:53 tam málem spadnul stadion. :smiley:

1 Like

Znám, spoustu mých známých AC DC mělo rádi.
Já jsem byl věrný klasice. Maruška taky.

1 Like

My jsme Black Sabbath utíkáme z Ruska na západ.

to, ze su u2 stari pokrytci to je jasne, ale neznamena to, ze horner je nevinny :slight_smile:

no a to, ze to zaslo tak daleko, za to si moze samotny redbull, lebo namiesto aby sa k tomu postavili celom tak sa to snazili v tichosti zamiest pod koberec. ak thajski vacsinovy vlastnik nevie ako to dnes na tom tzv. zapade chodi no tak mu to mal niekto od koho by si to dali vysvetlit.
ved samotny rb az doteraz isiel plne v sulade a v suzvuku so zapadnym progresivizmom, bolo to sama podpora rovnosti, inkluzie, lgbtabdc, blm,… ked mlady chalan v zapale boja povedal negger tak ho bez mihnutia oka progresivci v redbulle na cele s hornerom vykopli ako prasiveho psa.
a teraz sa niekto cuduje, ze sa ten verejny lync co sa v dnesnych casoch na zapade prevadzkuje obratil proti nim? :slight_smile:
len nech sa v tom riadne vykupu, bby som im doprial aj nejaky ten bojkot

Řekněme si to na rovinu.
Jos ji oerotikovat může, ale od Hornera je to zločin?

to ma byt ta zenska co vyvola tu burku v plechovke?
nevypada zle, necudo, ze sa mu zapalili lytka