Marko priznal, že vidieť McLaren v plnej sile bolo “deprimujúce” | Magazín F1 - F1online.sk

Jj, ty si vůbec nešel do osobních útoků a nesnažil se zahrnout rodinu

3 Likes

Aha, tak jo no. :thinking:

3 Likes

Lol.
Jos by měl méně cestovat, aby tu netrávil tolik času.

4 Likes

Asi už je na čase túto žumpu odtiaľto dostať preč. Aj ostatní, čo sa “vezú” na jeho osobných/útočiacich príspevkoch, sa možno potom ukľudnia (teda ak to nie sú zároveň nejaké jeho ďalšie účty). Pomáha tu vôbec nahlasovanie?

4 Likes

Jeho nejoblíbenější cesta je cesta přímo na vidle. Nechápu.

3 Likes

Miami byl jeden z nejdominantnějších závodů v moderní historii? To je nějaká mílka, však RB jen sandbaguje a dělá ze sebe oběť a outsidera! :grin:

2 Likes

Je to mílka, si neviděl 2014?

1 Like

Prestan si tu z toho delat knajpu, nejsme na tebe nikdo zvedavi, ne nejsi slaby Verstappen ani Jos, nevedes tym Red Bull a nebavis se z nudy s malyma deckama, tak prijmi prohru fanousku a nestenkruj tu furt :people_hugging:

Je to od slova mýlit se. Dokonce to je vyjmenovaných slovech. Vás bych nevzal ani k lopatě. Ještě byste si zatrhli třísku.

Já to napsal skrz Dejva schválně, původně jsem chtěl dát Milka

Kdysi dávno hodně dlouho běželo “Alonso vihraje”. :wink:

Já to taky udělal schválně, chtěl jsem nechat Honzíka zazářit a on zase nezazářil. :stuck_out_tongue:

A ten komentár, na ktorý som odpovedal si sem prečo nedal?

Navyše je to urážka jeho samého, nie rodiny.

Teba tiež splodili súrodenci? Sedelo by to, keď prehlasuješ, že Alonso je lepší pilot ako Max. :grin:

Keď už to schvaľuješ u boba, tak s tým hádam nemáš problém.

Na to kdo mě zplodil si opravdu stěžovat nemůžu, ale koukám, že ty opravdu nemáš žadný hranice. Slizkej had jsi, nic víc.

1 Like

Ty už si bol aj rakovina fóra, pri tebe už neexistujú hranice odkedy sa smeješ z infarktu druhých. :slight_smile:

A tiež si akosi nedal čo to predchádzalo. Honzíci Honzíci, je to s vami bieda.

Ale ste sem pekne naskákali. Nie ste vy obaja brnenskí ■■■■■■■ To sú také ich praktiky. :grin:

Teší ma, ja som Jos. :grin:

Ty tu plačeš nad tým, že vás niekto uráža a potom schvaľuješ nadavanie na rodinu. Ten slizký had ťa celkom vystihuje, dobre si sa nazval. :slight_smile:

Já to beru tak, že s čím kdo zachází, tím taky schází. A to se děje u tebe, proto tu máš už asi 8 účet.
Napřed napíšeš, že si to nikdy nedělal a hned ti přiletí dvě odpovědi, kde přesně tohle děláš. Takže paměť bude asi taky tvá slabá stránka.

1 Like

Minule to bolo 5 a 6. Ktoré sú tie ďalšie dva?

Nech aspoň viem ktoré všetky sú moje.

Jeden bude Evap a druhy Dávid?

1 Like

Súkromie by si si mohol lepšie strážiť, nemusíš sem zverejňovať svojho tatka. Čo si Michal Average?