Marko priznal, že vidieť McLaren v plnej sile bolo “deprimujúce” | Magazín F1 - F1online.sk

Je zajímavé, jak se dotyční v mém poselství neomylně poznali a bleskově potvrdili, to co jsem napsal…

Chápu, že vás to baví si s nimi hrát.
Až dodělám plot, chci si pořídit k těmto účelům pejska, tuším, že mi dá mnohem víc.

Tak zase za pár dní, musím pracovat.

3 Likes

Jj, já ti to píšu, protože ty jsi tu jeden z nejvíce toxických uživatelů, co tu jen blejou žluč.

2 Likes

Si zapomněl přelogovat :smile: :face_with_hand_over_mouth:

Aj grohikovi to takto strazis s oveckou? Aby sa nezabudol prelogovat? :rofl:

Jj, lebo teba tu maju vsetci radi ty mamlas… Ach jaj

2 Likes

Triper ten je taky vasnivy multi user, jen uz ho na rozdil od Jose prestalo bavit furt se prepinat a co aspon je uprimny :rofl:

Jen si zapomnel dat sam sobe srdce, to uz je dost spatny…

Bobíku veď ty si tu najväčší podporovateľ najväčšieho podporovateľa LGBTI+ spomedzi pilotov a snáď jediného, kto mal na prilbe dúhovú vlajku.

Ty budeš nejaký latenťák alebo si bol v detstve zneužívaný. :transgender_flag:

1 Like

Bavime se o zdejsich pomerech ne o pilotech, navic nejsem fanousek Lewise, nemas v rukach ty spravny karty, u tebe norma. :large_blue_diamond: Nemuzu za to ze si nepoznal otce.

Za to ty ma poznas aspon online, pozdravujem maminu. :kissing_cat:

2 Likes

Ako pre koho no, mňa to teda veľmi teší. “Ja si to užívam, ja sa cítim dobre.”

Vsichni vi kdo jses a jak se jmenujes, udelals par chyb…

Jsem Jos, Jos Is Back.

Jaaaj, tu keď príde človek po týždni. Aby si zobral popcorn a pivo :joy::popcorn::beer:

3 Likes

Si mini ko-kot jak Jos, syn velkeho cu-raka.

@Admin toto uz je moc, nie?

Osobne urazky este v pohode, ale toto uz je cez. Ak nie, staci povedat a zburam akekolvek hranice aj ja. Cakam ci do zajtra vas protekcny bobik bude mat ban alebo nie. :slight_smile:

1 Like

Ale ale, vlastní medicína nechutná? :smiley:

1 Like

Kedy som ja nadaval niekomu na rodinu? A chcem len vediet od admina, ci je to pre neho v pohode.

Ked nadava mne osobne, je mi to uplne jedno, ale na rodinu som tu nenadaval. Ak nedostane ban, tak zacnem.

A len vidno aka si nula a chudak z tejto tvojej reakcie, ked toto schvalujes a smejes sa z toho.

PS: Priletiet do minuty na moj prispevok hned rano, ty uz si vacsi stalker ako Honzi. :grin:

Jasně proto si tu roznášel co si roznášel, ty nulo. Tak papej vlastní medicínu.

2 Likes

Daj jeden priklad kedy som nadaval nar rodinu.

Komplexy spinelessko? Honzik 2.0. :grin:

Tak max 2 desatiny rýchlejší ako konkurencia :joy: