Marko priznal, že vidieť McLaren v plnej sile bolo “deprimujúce” | Magazín F1 - F1online.sk

Takéto rýchlostné manko už nedokáže vykompenzovať ani Max Verstappen. V Miami mal všetko jednoznačne pod palcom McLaren, ktorý svojim súperom dokázal bez problémov nadeliť aj jednu sekundu na kolo. Helmut Marko pripustil, že sa mu na to pozeralo ťažko.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198034/marko-priznal-ze-vidiet-mclaren-v-plnej-sile-bolo-deprimujuce

Skor bolo deprimujuce sledovat rok 2023…

1 Like

McLaren byl o parník jinde v Miami, to je fakt. Přesto v tom závodě se neustále něco dělo a to i na prvních místech. Pokud McL bude mít takovou výhodu dál (i po Barceloně), tak to zachraňuje to, že má dva jezdce co můžou mezi sebou soupeřit a jsou si blízko

3 Likes

Asi nie pre Marka.

7 desetin? Zdejsi analytici, guruove a mistri sveta rikaji, ze RB je 2 nejrychlejsi auto. Tak ja ted nevim, kdo mluvi pravdu…

2 Likes

Prvýkrát videl Helmut skutočnú rýchlosť McLarenu? :smiley: to sa dostáva na úroveň niektorých odborníkov tu na fóre… tí ešte aj teraz tvrdia že RB je na úrovni McLarenu… Bohužiaľ… ak Barcelona neprinesie zásadné zmeny, čaká nás zrejme nudná sezóna…

2 Likes

Zdejší analytici tu na mňa vyskakovali v tlupe ako naši tatranskí indiáni, keď som napísal, že rýchlostná výhoda McLarenu je väčšia ako 0,2s a citoval som neviem akého zahraničného experta, že to môže byť tuším 0,5s či 0,7s či koľko.

Vyrojili sa po Saudskej, kde to McLarenu vôbec nesedelo a nepochopili, že aj napriek tomu bol McL s prehľadom najrýchlejší, len Piastri si kontroloval Maxa.

Skutočná výhoda McLarenu sa ukázala v Miami.

3 Likes

Kazdej normalni soudnej clovek to vidi. Ja si furt stojim za nazorem, ze dominantni auto se pozna podle dvojky v teamu. Pokud se podivame par let zpet, tak to tak opravdu bylo. Mercedes, RB a ted mclaren. Auto je dominantni, pokud i dvojky sem tam skonci na pp a nebo vyhrajou zavod.

Jediny co me desi tak je fakt, ze mclaren ani nejel na plny pecky/limit auta. Piastri dal Russellovi a Maxovi nejakych 20 vterin za 27 kol… (:

2 Likes

To bude tím, že tys necitoval vůbec nikoho. Bretnix tu dával odkaz na odhad pro Saudskou a race pace tam, ne skrze další okruhy. Prostě další lži od multinicky

2 Likes

A tys viděl skutečnou rychlost McL v Saúdské, kde byl RBR rychlejší. Jen sis to upravil, ale tak stává se

1 Like

A ktože je to dvojka v Mclarene ak sa smiem spýtať? Norris?

1 Like

Honzi je 8 hodín ráno a ty už bezomňa nemôžeš byť?

Nechaj ma aspoň kávu si vypiť, aby som sa mohol baviť s honzíkmi tak jednoducho, aby chápali tie vety.

Keby v McLarene sedí Max (a možno aj Russell), tak majú 100% výhier a 100% PP a bol by tu nárek aké má zas Max šťastie na super dominantné auto. :slight_smile:

2 Likes

badboy johnie chudák opět neví co se svým životem, tak se přisrává na každý komentář. Má to těžký, jak ho ignoruje už i zbytek fora, včetne Expla, Evky a dalších… tak musí aspoň na toho Jose neustále reagovat a doufat, že se budeš věnovat

5 Likes

Proč si lámat hlavu nějakým zbytečným vylepšováním vozu, když FIA už hledá řešení jak zastavit McLaren.

1 Like

Asi na HR nemá dnes žiadne pohovory, priepustky za minulý mesiac má vyzbierané, a tak nemusí otravovať pol firmy a má čas na jeho hlavnú prácu na pozícii klaun fóra. Teda king som chcel napísať samozrejme. :grin:

Poznáš to podle dvojky v týmu. Až na to, že McL neudělal z druhé sedačky smetiště, kde se pilot musí prohrabat k něčemu fungujícímu

2 Likes

Perfektní práce od McLarenu.
Ostatní můžou jen závidět. :+1:
Ať konkurenci drtí dál. :+1:

3 Likes

Aha, tak proto na mě reaguješ s Josem. To pak dává smysl. Aneb lidská blbost je nekonečná

2 Likes