Marko prisudzuje odchod Neweyho smrti Mateschitza a Hornerovej kauze | Magazín F1 - F1online.sk

Nie, to nebolo primarne myslene na teba.

Moze-nemoze prat na verejnosti… Okrem toho, ze povedal, ze Neweymu sa nepacilo post-Dietrichovske vedenie tam pranie nevidim. Praveze triezvo zhodnotil situaciu. Vidim to vsak tak, ze aktualne cokolvek Red Bull urobi alebo povie/nepovie, tak to bude zle. Ked nic nehovorili, vznikali spekulacie. Ked nieco povedia, prekruti sa to a v ich slovach sa hlada akakolvek skulinka aby sa v tom naslo nieco proti nim.

Ten rozpad som ja myslel ironicky, lebo de facto ten “rozpad” prebieha od zalozenia teamu, ved ludia sa striedaju stale.

Uz som to pisal niekde inde. Po takmer dvadsiatich rokoch v jednej praci, dosiahnuti vsetkych moznych uspechov je len prirodzene, ze ti ludia nie su moznosti odchodu otoceni chrbtom. Ano, ked sa ti lodka rozhojda, odchadza sa lahsie, rychlejsie si ten odchod ospravedlnis. Ale zeby to bolo zrovna to co ich “postrcilo cez okraj”, to nie. Suhlasim, ze aj odchod Neweyho k tomu prispieva, tiez je to vsak uplne normalne. Znova, su tam takmer dvadsat rokov spolu. Je to ako maly klub, ked to ma 5 clenov a dvaja prestanu chodit, zacnu aj zvysni traja rozmyslat viac a castejsie o tom, preco tam vlastne su a ci nie je cas skusit nieco ine. Do toho si uz len doplnme bohate ponuky od konkurencie a dojdes k tomu, ze tych dovodov na odchod bolo viac ako dost, neda sa povedat, ze za to mohla Hornerova kauza ci mocenske boje. Prispeli k tomu? S najvacsou pravdepodobnostou ano. Akou mierou? To mozeme len polemizovat.

1 Like

Dejve, v klidu si přečti celý příspěvek, nech pracovat mozek a pak napiš, abys tu nedělal ze sebe člena místní úderky :slightly_smiling_face:

1 Like

Dejve nebuď takový. Vím, že takový nejsi. :+1:

3 Likes

Já u něj trochu začínám pochybovat :thinking: :grinning:

2 Likes

Dejve už je ve ztracené generaci taky

1 Like

Viacmenej suhlasim.
“Problem” je, ze ked si niekto dovolil vyjadrit nazor, ze mocenske boje su a prispeli, podobne aj Horner kauza, tak prislo zase nalepkovanie a zosmiesnovanie.
Cize to, co ty opisujes ze cokolvek urobi RB pride kritika, sa deje, alebo dialo, aj opacne…

Ak je niekto (viaceri) v time cca 18 rokov a potom su v podobnom case odchody, vratane toho najvacsieho (AN), ktory povodne nedavno predlzil zmluvu, ale neskor predcasne prestupil, tak je uplne legitimne (az logicke) to nepripisoval LEN prirodzenemu vyvoju, ale aj tym problemom, ktore sam opisujes a potvrdzuje ich aj Marko, ktory si pritom musi davat pozor na jazyk a musi dodrziavat primerie…
Jednoducho osoba ktora to zvladala a drzala pokope, tam uz nie je, chyba, a cas ukaze, ako sa so sucasnou krizou (lepsie slovo neviem najst) vysporiada Horner a podla toho aj Max…

Potom by bola aj zaujimava otazka, ze co sa musi stat, aby nieco nebol prirodzeny vyvoj. Lebo skoro vsetko je vlastne akcia-reakcia-nasledok a to je vzdy prirodzeny jav.
Ale do toho sa nemusime pustat, myslim, ze sa chapame :slight_smile:

Teď přijde David a počítám zase s dloubancem na Honzu, pak to zmírní jako že nic :thinking: :crazy_face:

3 Likes

Mě jen přišlo vtipné, že Honza píše o ztracené generaci, která jen vyvolává hádky.
Zrovna Honza, kterej je očividně konfliktní typ. :smile:

A hned napíšu kontr na klasické odpovědi, né Honza není podle mě jediný konfliktní typ tady a není ani největší.

@Situs Já jsem Švýcarsko :sunglasses:

2 Likes

Já jsem nekonfliktní typ Dejve, máš špatný informace. Situs, Puff i Spin to můžou potvrdit

2 Likes

Kdo je větší konfliktní typ než Honza?

1 Like

Tady je nekdo kontaminovany :swimming_woman:

Vim ze neni pondeli

Když odečtu očividného trola aerobota, tak mě rychle z hlavy napadá Jos, jeho styl diskutování mi moc nesedí.
Ale těžko se to posuzuje a hlavně je zbytečný to řešit, stejně se nic nezmění. :slightly_smiling_face:

1 Like

Kdyby se chtělo, tak změní… ale bohužel je tomu dáván docela velký prostor ještě k tomu s potleskem.

Ale asi se mi to zde nechce řešit.

3 Likes

Dávidko toto máš špatne. Ja mám konflikt jedine s Honziem (zvyšok alzaboys poväčšine ignorujem), ale Honzie má konflikt s každým okrem alzaboys. To sú proste fakty. :grin:

Ty fakta jsou, že problém tohohle fóra jsi hlavně ty a bot, vidí to každý a Dejv to jen potvrdil.

1 Like

Odpověz na otázku, kdo tady měl kromě honzíka, hádku nebo nějaký jiný konflikt skoro se všemi členy fora, kromě vaší skupiny? Odpověd, jak jinak velice překvapující že?

4 Likes

Ty, Raptor, Jos, rozvazana prazdna lednice, temneny. Co tam máš dál?

1 Like

Jsi mi to zase nandááál, wow honzííboy

s tebou se nebavím, tak drž pusinku, děkuju

3 Likes

Ptal ses na otázku, tak jsem ti odpověděl. Jos se tu regulerně hádá se všemi, kdo nemají podobný nebo stejný názor, jako on. Je fakt, že on a bot to ženou do osobní roviny a neustalých útoků, proto Dejv taky zmínil ty dva. Raptor tu měl problém s vícero uživateli, někteří ho upozorňovali na jeho útoky a označování rakovina fóra, jako velice za hranou. Ty ses tu hádal s každým, kdo nepatřil do vaší úderky. Temnený tu jel neustále útoky na všechny co si dovolil napsat o RBR, taky skončil se dvouma banama (škoda, že Jos taky dostal dva bany, ale ne perma). Rozvazana prazdna lednice tu má asi 8 účtů, tam je škoda slov obecně.
Ty sem chodíš regulérně vypisovat co Honza, k F1 napíšeš vůbec nic. Když dojde na argumentace, tak reaguješ, jako bys po porodu spadl na hlavu. Tak nikdo tě nenutí být závislej na me osobě a neustále sondovat co dělám, co píšu a furt mě někde zmiňovat. Viděl si ode mě tohle chování vůči tobě?

1 Like

1 Like