Nie, to nebolo primarne myslene na teba.
Moze-nemoze prat na verejnosti… Okrem toho, ze povedal, ze Neweymu sa nepacilo post-Dietrichovske vedenie tam pranie nevidim. Praveze triezvo zhodnotil situaciu. Vidim to vsak tak, ze aktualne cokolvek Red Bull urobi alebo povie/nepovie, tak to bude zle. Ked nic nehovorili, vznikali spekulacie. Ked nieco povedia, prekruti sa to a v ich slovach sa hlada akakolvek skulinka aby sa v tom naslo nieco proti nim.
Ten rozpad som ja myslel ironicky, lebo de facto ten “rozpad” prebieha od zalozenia teamu, ved ludia sa striedaju stale.
Uz som to pisal niekde inde. Po takmer dvadsiatich rokoch v jednej praci, dosiahnuti vsetkych moznych uspechov je len prirodzene, ze ti ludia nie su moznosti odchodu otoceni chrbtom. Ano, ked sa ti lodka rozhojda, odchadza sa lahsie, rychlejsie si ten odchod ospravedlnis. Ale zeby to bolo zrovna to co ich “postrcilo cez okraj”, to nie. Suhlasim, ze aj odchod Neweyho k tomu prispieva, tiez je to vsak uplne normalne. Znova, su tam takmer dvadsat rokov spolu. Je to ako maly klub, ked to ma 5 clenov a dvaja prestanu chodit, zacnu aj zvysni traja rozmyslat viac a castejsie o tom, preco tam vlastne su a ci nie je cas skusit nieco ine. Do toho si uz len doplnme bohate ponuky od konkurencie a dojdes k tomu, ze tych dovodov na odchod bolo viac ako dost, neda sa povedat, ze za to mohla Hornerova kauza ci mocenske boje. Prispeli k tomu? S najvacsou pravdepodobnostou ano. Akou mierou? To mozeme len polemizovat.