No vidíš to, ani nejsi schopnej nic z toho vyvrátit, tak použiješ screen komentu někoho jinýho. Třeba s tím porodem jsem nebyl tak daleko.
S kym konkretne okrem vasej skupinky zaludov sa ja alebo niekto z tebou vymenovanych clenov pravidelne hadame, mame konflikty alebo neustale slovickarime?
–
Raptorovi niektori ludia len napisali, ze to uz je moc urazajuce, ale nehadali sa s nim. A rakovina fora si podla neho ty, takze toto nema nic s hadkou s niekym inym.
Ste tu nejakí sebestrední. Parádna téma a hovoríte prevažne o sebe. Našťastie sa to dá rýchlo preskočiť
Z toho chlapa to bolo cítiť na kilometre. Chýba
Bol to jeden alebo dvaja ludia. Za mna precitlivele, ale nazor respektujem. Len to monstrum to tu neustale vytahuje, aky je on chudacik, falosna klamarska spina. Som sa tu nepohadal ani s tretinou z toho, s kym sa pohadal on.
Sa tu hra na distingvovaneho cur4ka z HR oddelenia, pritom tu chrlil nadavky a valil tu osobne narazky a utoky na uzivatelov zrovna tak, ako to kritizuje.
Jo díky za potvrzení výše napsaného. Btw ty taky beze mě neumíš žít
Povie k0k0tko co si tu na kazdeho vedie zlozku ty si totalne v p1ci clovece
A Honzí zase jede, možná nám po vzoru svých spolupacientů dneska řekne, pro změnu, kolik mu vypadlo vlasů, nebo jestli už sehnal místo na spaní přes zimu.
Netreba nanho reagovat
Já? Se koukni co si tu vysypal ze sebe. Samé urážky a proč? Protože se chováš, jako hovado a vadí ti, když na to někdo ukáže. Já si na nikoho složku nebedu, ale někdo jinej jo, nebo jak víš, v jaké oblasti pracuju? Jak Jos ví, z jakého města pocházím? Postuju takové info o ostatních? Ne, David to trefil přesně, největší problém je Jos s Botem, vy jste jen zbytek co se nabalil, protože fungujete stejně mizerně v životě
Bingo, jenže ty si na to vytvoříš i anketu, abys následně za hodinu napsal a v osobních zprávách mě urážel, ty jsi hroznej komediant.
Anyway končím s tímhle, protože vaše úderka je na takovém dně, že už to konečně vidí zbytek fóra, zkuste si najít realnej život a nebýt závislí na anonymním webu
To vieš dobre, že nefunguje
da sa to obmedzovat, v zdravej miere
Napísal chudák, čo tu vytvoril snáď 30-50% celého obsahu fóra, dennodenne sa tu s niekým háda a keď nie je s kým, tak provokuje v rok starých diskusiách a vedie si zložku snáď o každom členovi, screenshotuje si komentáre a len čaká kedy ich bude môcť vytiahnuť.
A okrem toho mal na fóre už X mental breakdownov a po každej väčšej roztržke (ktorej je vždy hlavnou postavou) sa tu zrúti a vyplače, že on je obeť a všetci ostatní sú sv1ne čo mu bezdôvodne ubližujú.
Ty buď rád, že si irl asociál, lebo v normálnej spoločnosti by si dostal takú šikanu, že by si bol na liekoch.
PS: Máš všade po internete verejné profily, príspevky a fotky, so svojimi miestnymi fellaz si tu píšeš osobné veci a potom plačeš, že ťa niekto exposne, nech všetci vidia kto je tá sv1ňa. Ty sám sa zverejňuješ a ostatných nazývaš hlupákmi. To mi nejako nevychádza.
PS2: Nikto ťa nikde nestalkoval. To len niektorí z týc, ktorých považuješ za miestnych spojencov, nám sami do správ posielajú info o tebe.
To má být omluva pro vaši závislost na mě? že já tu tvořím forum? tak snažím se, aby to tu fungovalo, žel vaše skupinku nezajímá nic jinýho, než si léčit mindárky, protože to nedokážete v reálném životě
Mám na internetě profil, wow a kolik dalších uživatelů je má? jestli se chceš na tohle trapně vymlouvat, tak stačí jeden fakt: musíš jít z fora a ty profily vyhledávat. A tím trávíte čas, vyhledáváním profilů a info, protože vás sere Hogr na online F1 forum, tak mu to musíme vrátit v osobní rovině. - uvědomuješ si, jak je tohle dno?
Já nevím o tom, že bot nebo rHapo s ježkem by byli spojenci. Ale zrovna rHapo se tu prsil, jak mi leze na Linked a ty ses k tomu přidal. Ale říkal jsem si, kdo nezaměstnanej vyhledával můj profil
David to s tebou trefil, ty nemáš vůbec nic na to, aby si to mohl vyloučit, tak ses uchýlil k tvým rádoby útokům a snaze to převrátit na mě, ale vaše skupinka je tak omezená, že nevidí, kdy si serete do huby a často navzájem.
U mě si každej může prohlídnout co jsem tu psal, i případně jaký výpady jsem tu psal, nikdo to nebylo v takové úrovni, co tu vy dlouhodobě předvádíte, nikdy.
Nemusíš mít otevřenej profil, když dáš vyhledávání - nějaký slovo a vybereš uživatele, tak ti to vyhledá všechny příspěvky od toho uživatele co obsahují to slovo - i když má zamknutej účet.
ještě zjistit, jak funguje zamčenej profil a vyhledávání co?
Mna to nejak neinteresuje, chodim sem uz pomenej
Len ma to pobavilo
Drz sa
To je na ně moc složitý