Marko prisudzuje odchod Neweyho smrti Mateschitza a Hornerovej kauze | Magazín F1 - F1online.sk

Pýtal som sa ťa normálne, prečo 3 dni dozadu Marko rozprával o tom, že za odchody nemožu interné rozbroje ale prirodzený vývoj a dnes rozpráva, že za odchod može (aj) Hornerova kauza.

Miesto nejakej elaborovanej odpovede, som dostal od teba odpoveď “vieš ako sa tvoria nadpisy”. K tomu už druhý či tretí krát rádoby “vtipnú” poznámku, že Marko snáď nie je nejaký Hater.

Ak by som si chcel písať s miestnym kreténom podobným štýlom, napísal by som mu priamo a nie tebe na nejakú vecnejšiu diskusiu. Preto ani nemám za potrebu ti tu teraz kopírovať konkrétne Markové vyjadrenia s článku kde tvrdil, že za odchody nemožu kauzy, kedže som predpokladal, že si daný článok prečítal dostatočne aby som mohol rovno položiť otázku ohľadom toho, či sú podľa teba niesú jeho vyjadrenia v kontradikcii.

Ohľadom tejto otázky si možeš odpovedať sám, len si ju otoč. 3 dni dozadu klamal a teraz vraví pravdu?

Mimochodom, po znovu prečítaní oboch článkov rozpráva Marko o iných veciach, to len taký detail.

4 Likes

Tak je teda chyba vo mne, lebo ja mozem za to co Marko hovori a mam aj vediet preco to hovori.

A ked sa ta opytam, ako si to vysvetlujes ty, tak je odpoved aka je… Maj sa :slight_smile:

5 Likes

Zasa je to len klamlivy nadpis, nic viac. Marko tam povedal, ze Newey odisiel, lebo sa firma zmenila po smrti Mateschitza. Mateschitz predsa nebol sef RBR, ale Red Bullu ako takeho. V dalsom odstavci uz len hovori o tom, ze im Hornerova kauza nepomohla, nikde nenaznacil, ze by ju spajal s odchodom Neweyho ci inych. To zas len Pavlik prekruca Markove slova. A ako mozeme vidiet, zasa to zabralo a niektori sa do toho pustili s velkou vasnou.

Kazdy si cita len to co potrebuje. Ano, ludia z RBR odchadzaju. To ma byt nejaky zazrak? Nech mi niekto ukaze, kto dalsi udrzal takyto team zostaveny tak dlho. Wolffovi sa ludia z Mercedesu rozutekali zachvilu napriklad. Az si niekto dalsi udrzi sportoveho riaditela, sefkonstruktera, najlepsieho aerodynamika a niekolko dalsich klucovych ludi aspon jednu celu dekadu, potom sa mozme bavit o nejakom rozpade. RBR je daleko daleko najstabilnejsi team novodobej F1. Ani dream team Ferrari nevydrzal tak dlho a teraz je velke halo, ked niektorym po 17tich rokoch stacilo :rofl:

5 Likes

Tie články sú reálne ale o dvoch rôznych veciach.

V prvom článku rozprával o odchode zamestancov ako JW, a povedal, že ich odchod je prirodzený vývoj.
Kým v tomto článku rozpráva o tom, Neweym.

Tiež som si myslel, že si teda buď v jednom alebo druhom prípade ■■■■■ do huby, neštastne to pôsobí z pohľadu načasovania, no paradoxne je to vyjadrenie o iných ľudoch.

Nemusíš vedieť prečo to Marko hovorí. Na to tu máme iných odborníkov ktorý vedia určit kedy je vyjadrenie PR kec a kedy je to jednoznačne pravda.

Zaujímal ma tvoj názor ako rozumného a veľa krát nestranného človeka. Zvyšok už som vysvetlil v odpovedi Raptorovi.

1 Like

Nie, Marko si nikde neodporuje. To len tu sa vsetko miesa dokopy.

Najlepsie na tom je, ze ked sa Markove slova nehodia, tak je stary senilny hlupak co klame, ale ked narativ sedi, tak zrazu uz sa o jeho slovach nepochybuje :rofl:

Tu uz niet cesty, z tohoto fora sa stala taka hejterska stoka orientovana na RBR, ze tu uz clovek pomaly nic ine v diskusiach necita

5 Likes

Hej, ja som to tiež zle pochopil, preto som čítal tie články 2-3x lebo proste to tak na prvú vyzerá, že je to nonsense.

K zvyšku čo dodať :slight_smile: asi len že “čo už”

Prepac, ale hejt som tu pred chvilou schytal ja, ked som pisal, ze su to len nadpisy a novinari (ktorych vseobecne nemusim ani ja) od teba ako je vsetko prekrutene.

A namiesto uznania Markovych slov, sa nekope do neho, ale do tych co tvrdia nieco podobne ako on. To tiez prispieva k stoke…

5 Likes

Škoda len, že to uznanie Markových slov neprebehlo aj pod článkom kde rozprával ako za odchod nemožu kauzy.

Nepisal si tu pred chcilou, ze to hovoril o odlisnych odchodoch?

4 Likes

Áno a?

Aký to má súvis s tým, že tam nikto s miestnych ktorý tu píšu “ako celý čas mali pravdu” nepísali, že vlastne až tak pravdu nemali?

Ja som sa tak nevyjadroval, tak za druhych nemusim a nebudem hovorit.

Suverenne najviac sa vsak hovorilo o odchode Neweyho a je proste fakt, ze mnohi (neviem uz ci aj ty) popierali akykolvek vplyv kauzy (kde ja som nikdy Hornera neoznacoval za vinneho) a pod., niektori povodne popierali celkovo problemy/mocenske boje (a vsetko bolo len prirodzene) a preto nevidim nic prekvapive, ak sa to pod clankom o Markovych slovach k odchodu AN spomenie.

5 Likes

Tak isto ako bol každý fanúšik RB označený za kreténa lebo označil odchod JWho ako “prirodzený” vzhľadom k tomu, že v RB by takú rolu asi nikdy nedostal. A teda evidetne nebol jediný kto odišiel lebo proste konkurencia dala viac penazí + lepšiu rolu.

Tu sú posmešky na adresu fanúšikov RB v poriadku, lebo Marko potvrdil, že nejaký vplyv tá kauza mala.
Kopnúť treba iba “do nás” nie aj do tých ktorý tvrdili, že Newey odchádza iba lebo Horner.
Tak isto ako ostane bez komentára (výsmechu) názor, že JW (a pod) odchádzajú iba “lebo rozbroje

Ako vždy, je pravda niekde uprostred ale ako vždy kopnúť si treba iba do fanúšikov RB. Nevadí, že ani tá druhá strana nemala úplne pravdu.

3 Likes

Ako chapem co pises, ja odchod JW pokladam za prirodzeny (hoci mohol mat vplyv aj isty domino efekt) a urcite som sa nevysmieval a nekopal.

Ale to kopanie zdaleka nie je len do RB fans.
Alzaci by vedeli hovorit, ja som bol klamlivo oznaceny dokonca za hardcore fanusika, schytava to pravidelne aj Wolff a Hamilton, Brown bol tolko krat oznaceny za pokrytca (aj v clankoch obsahovo uplne mimo) a to sa jeho timu dari, no treba kritizovat atd.

Podla mna to RB schytava hlavne preto, lebo za A, nedavno jasne dominoval a mnohi nemusia ani Maxa a za B, objektivne prechadza krizou.
A ty ako ich fanusik (a musim dodat snaziaci sa nebyt zaujaty, vela krat som cital objektivne zhodnotenia) si na to prirodzene citlivejsi, no urcite to nie je len o RB :slight_smile:

5 Likes

Zaskodnik Helmut byl vzdycky silne anti-Red Bullackej, ted se to pomalu ukazuje, je mi lito vsech jejich fans, komu ze to dusi zaprodali.

Jeste ze jsem ten modry clanek ktery ani pro me neni urceny necetl, zakazal jsem si to.

1 Like

To je presne ta slepota, ten pokriveny RB svet, nevidim neslysim, vyhravali a vyhravali nic neresili, smutny pohled a odchazeni :no_good_man:t2:

3 Likes

Kde si schytal hejt odo mna?

Neviem co myslis pod uznanim Markovych slov. Ja nikde nespochybnujem, co povedal, to tu robia ini, ze si selektuju co im od Marka vyhovuje. Uz som to pisal vyssie, Marko nikde nepovedal, ze Hornerova kauza vyhnala ludi z teamu. Alebo mocenske boje. Tie len prispeli k odchodu Neweyho. Neviem teda, kde je dokazatelny suvis medzi mocenskymi bojmi a odchodmi ludi. Ved predtym odchadzali ludia z RBR tiez. Fallows, Marshall… Red Bull sa uz nejako dlho rozpada kvoli internym problemom. Navyse to dava zmysel, ked aj taky Fallows tam robil tak dlho ako Newey, Marshall, Wheatley a kopa dalsich a pritom odisiel este ked Mateschitz zil… Tiez to bolo kvoli mocenskym bojom urcite. Alebo Marshall, ktory presiel do McLarenu len par mesiacov po Mateschitzovej smrti.

1 Like

To si zle pochopil, od teba nie. Ale pisal si o hejtovani RB, ale “schytal” som to v diskusii skor ja :slight_smile:

Ak Marko nie je blazon, nemoze prat spinave pradlo ich problemov (staci ze “maju” Josa) na verejnosti. Uz to co povedal, je v dnesnej neuprimnej dobe na hrane.
A ja som to v prvom prispevku zhodnotil ako triezve zhodnotenie.

Hovori o udalostiach po Mateschitzovej smrti, on sam ma uzavrete primerie s Hornerom, ty sam pises o internych problemoch, presiakli info o boji thajskych a rakuskych stran atd., cize nevidiet suvis s mocenskymi bojmi mi pride takmer az nemozne.

No a ked to spojis aj s prirodzenym vyvojom, do toho kauza (nepisem o vine), tak dochadza k odchodu skor/lahsie. A odchod AN moze mat aj dominovy efekt. Ty sam si napisal o rozpade, ale ked nieco podobne napisali ini, dostali vysmech.
Ten trochu ustal, ked sa zhorsili aj vysledky na trati. Ja som narazal len na to, ze ako sa to hodnotilo dakedy a teraz a nemyslel som teba ci uplne konkretne osoby :slight_smile:

2 Likes

Něco k F1? :stuck_out_tongue:

1515151515

5 Likes

4 Likes