Len sa tu zavdzusnujte nad kecami, co hovori stary pan. Aby sa o par mesiacov zas vsetci nestretli v Aston Martine
V F1 je pravda vzdy to opacne, ako sa hovori.
Co ty ted budes 3 mesice delat … jen se modlit, ze F1 vyplodi obcas nejake clanky na MV i behem zimni prestavky … nebo se z toho abstaku zblaznis 
Takto to chapu ja … v clanku je receno, ze ztracel na pohar 104 bodu a nakonec ztratil 2 body.

Urcite budu tady, nebo na Seznam jako ty mam jit
, budu komentovat vsechno.
Lando je mistr, Emil to projel presne jak jsem si pral, tesne. Skoda ze to nebylo o bod, chi chi

A cha cha cha cha cha chaaaa 
krasne - ako politika dokaze jazdca a tim pripravit o titul.
ktokolvek zacne v time intrigovat, mal by hned letiet, daval by som to ako klauzulu v zmluvach 
Ten clanok je biedny, chapem ze sa jedna len o prepis ale k takymto vyjadreniam treba pridat aj pohlad druhej strany.
Jenže, kdo by to posuzoval, a navíc by se to obrátilo přesně naopak - intrikovalo by se s nastrčenými intrikami 
@Evap
Dobre, ale to bol moment, ked strácal najviac na čelo a údaj je korektný. Moment, keď strácal najviac na Norrisa bol o pretek skôr, a to bolo 88 bodov a nie 70, čiže to čo píšete je ešte viac zavádzajúce, a je to úplne iný údaj ako udávali v článku. Šak jasné môžem napísať aj, že na Norrisa stiahol iba 10 bodov a vo viacerých prípadoch (pretekoch) to bude pravda, ale teda je to dosť odveci…
Beres mi slova z ust … porad tady ctu Horner toto a Horner tamto … a doposavad jsem nikde necetl clanek / rozhovor s Hornerem na tema RB, politikareni mezi Totem a Zakem atd … zatim cteme jen “jednosmerne” clanky o Hornerovi od lidi, kteri ho nikdy moc nemuseli …
Jj taky jsme cetli jak New nesnasel Hornera … jak musel utect … a pak vidime foto s golfu a koncertu jak spolu pari 
A ty fotky jsou z 2019 proč?
Predbehol si ma. Helmut je zrazu zaručený zdroj pravdy. 
Ale iba selektívne. O Hornerovi je to 100% pravda, o tom že spoluzakladal tím a v podstate to bol jeho nápad, to už je lož. 
Guvno.

Didi měl tak velké zisky a byl tak velký sportovní nadšenec, že sponzoroval snad každou sportovní oblast na kterou si vzpomeneš. Od motokár, motorek, přes vytrvalostní závody, Dakar až po letadla, tak by byl velký div, kdyby ho F1 nezajímala. Didiho by k F1 dovedly cesty i bez Helmuta.
Třeba to kolega myslel tak, že by vyházel celý RBR, protože tam jedou všichni křivárny a neumí férově jednat a hrát
Chalanovi by som odporucal zamestnat sa v korporate, lebo to ani nema zmysel komentovat… funguje to presne tak ako aj tu na fore, proste je tam cely obraz spolocnosti, a existuju ludia ktori sa v tychto veciach vyzivaju (aj tu su) a ti budu intrigovat vzdy. To nie je len o klamstvach, ale hlavne o zavádzaní a skreslovaní informácii…
@Warakar
Ale jo, maximální ztrátu na (budoucího) mistra světa stáhl z 90 bodů na dva, však i to je hodně. Podle mě jde o dva různé údaje, ze ztráty 104 bodů udělal naopak 13 bodů zisk
.
Ale doopravdy je mi to asi jedno, každý tomu může rozumět jak chce. Důležitý je výsledek
.
Samozrejme, ja len ze aj tych 88 znie uplne inak ako 68 
Ale presne tak, nestacilo to, a Marko s takymi recami (ze keby vyhodili skor Hornera tak by vyhral) moze akurat tak rozosmievat, vsak aj Mclaren keby spravil veci lepsie tak by mal viac bodov… proste keby keby keby…
Vyhrala najlepsia kombinacia tim-jazdec a tam to konci, mohol by radsej pogratulovat a nie toto… paci sa mi ako to berie Max, ziadne taketo hry nehra a vzdal hold superovi 
Spíš bychom mohli říkat “kdyby nezemřel Mateschitz…”. Ty interní problémy po jeho úmrtí se celkem daly čekat, stejně, jako další odchody na konci dominantní éry (předtím to samé potkalo Mercedes). Na to, že tyhle dva faktory se sešly v jednom období si RB zatím vede ještě docela dobře, uvidíme teď.
Keby vymenili sefa skor, keby Mclaren nastavil vysku vo Vegas spravne, keby Landovi nevybuchol motor, alebo hmm keby Didi nezomrel? Nuz to zrejme uz nikoho nebude zaujimat.