Marko prezrádza, aký bol Horner v zákulisí: Keby ho prepustili skôr, vyhrali by sme titul | Magazín F1 - F1online.sk

Ted je jasne, jak Marko zacina pomalu zpivat, zacina byt zrejme ze kauza Horny byla umele vytvorena za ucelem jeho odstraneni, cekam ze se toho v kratke dobe budeme dozvidat vice a vice, i z oblasti techniky.

No, z toho článku je zatím jasné, že umělé kauzy vytvářel Horny, aby se mohl dostat k moci.

Nejen v odbornych, bezny clovek vidi co je tohle jednooke monstrum zac. Norrise nikdo nesikanoval, neponizoval, proto se stal mistrem, Markovi bych pred smrti zesvihal zada poradnym bicem, jak se slusi a patri :male_detective:

To tvrdi Marko, da se predpokladat ze Horny uz obvolava kamose a zacne komedie.

ad1: keby bolo keby, boli by sme v nebi

ad2: hotova idylka, v tom RedBulle :smiley:

Copak já Helmutovi něco upírám?
Pouze jeho zavádějící polopravdy uvádím na pravou míru.

zbytocne. on sa o tom nedozvie a tu kazdy vie, ze Helmut majijtel nie je.

Nikdy bych si nedovolil tvrdit, že byl Horner svatý. Nebyl, ale i kdyby, tak by neprdelkařil s Juvitjou stejně jako Helmut s Mateschitzem.

Tak proč Ti pravda tak vadí? Jen proto, že jsem ji napsal já?

Ano i Lando by v područí Helmuta nejspíše dopadl stejně jako Tsunoda v RB.

1 Like

Že jsem tak všetečná, v článku je logický nesmysl. Max nestáhl 104 bodů na dva body, Max ze 104 bodové ztráty dokonce udělal 11bodový zisk. Problém je v tom, že zároveň ztrátu 70 nebo 65 bodů (? nevím, kolik tam měl na Landa po Zandvoortu) stáhl na dva body, což je hodně slušné, ale nestačilo to… To jenom tak pro pořádek :slight_smile: .

Je i není. Dá se vybírat. :smiley:
Můžou říct, že ztrácel 104b. na titul, a vlastně to bude pravda.
Ale proti Norrisovi to bylo 70b. Je to složité. :smiley:

Ale za mne by se mělo říkat, že to bylo o 70b. protože to bylo o 2b. proti Norrisovi, a ne proti Piastrimu.

Je to jednoduché :slight_smile: . Ztrácel 104 bodů na tehdy vedoucího jezdce, ne na titul. To víc než stáhl, ale, pro něj bohužel, dopředu se dostal jiný jezdec a na toho stáhl o dva body míň než bylo třeba. Z hlediska titulu stáhl 68 bodů, což je hodně slušné, i když to tak dobře nezní - není tam ta stovka :smile: . Co stáhl na jezdce, který nakonec titul neudělal a získal třetí místo, si může strčit za čepici, to je k ničemu. Takže souhlasím s poslední větou :smile: .

1 Like

Len by som rád ozrejmil že Helmut bol nie hľadač talentov ale Poradca pre Didiho, ktorý si spravil svoj vlastný tým F1 kúpou Jaguaru . Ale ! do F1 ky ho doviedol a nahovoril aby to spravil Helmut. Tak že áno dá sa aj povedať že bol zakladateľ lebo ak by Didiho nedovliekol a nenahovoril ho na Kúpu Jaguáru tak by sme dnes nepoznali žiadny tým RB no a samoška že odporučil aj Hornera :slight_smile: Veď bol Didiho Poradca a spravil aj kopec iných vecí ako poradca pre F1 RB ale myslím že on nikdy nebol žiadnym hladačom jazdcou iba ju mal už na starosti a potom podľa toho ako sa mu kto páčil a komu veril že je to ten správny materiál tak toho odporučil Didimu, a prečo ? nuž lebo pol jeho poradca. Tento rok ale zjavne zabudol že je poradca a začal robiť veci ktoré nemal, a to aj jemu zlomilo väz.

1 Like

Jak tu zrazu vsetci Markovi zeru jeho slova, ked keca co sa hodi do kramu, vsak? Doteraz to bol senilny kecalek co si vymysla, zrazu uz odkryva pravdu.

Urcite Marko odisiel sam zo zialu a teraz uz ani nikdy nepovedal co povedal :rofl:

6 Likes

hej no, ked kyda na hornera, tak uz je to seriozny zdroj informácii :smiley:

3 Likes

Horner bol vždy najväčší krivák. Som rád, že to dědo Marko potvrdil. :+1:

2 Likes

Psal jsem tady ze Emil je z Norrise hotovej, ne z Piastriho, proto ho chtel taky Marko dostat pod kontrolu a postupne znicit, nekdo se tomu tady smal, myslim ze @CarlosRe , ted vidime ze to tak bylo.

Nn, nejlepší zdroj informací jsi ty, ty víš všechno nejlíp a Helmut o tomhle lže, to je jasný

1 Like

Tak bolo by asi naivné si myslieť, že podobné pokusy tam neboli aj z druhej strany

1 Like