Napisem to takto, globalne, ohladom Maxika.
Max od kariery v F1, mal tych crashiek viac nez dost, na zaciatku bol za ne trestany casto tym, ze vypadol…
V roku 2021, si myslim, ze uz kazdy mal dost nadvlady Mercedesu…
Ruku na srdce, ked si pozriete Saudsku Arabiu, to ako tam Max odstartoval niekto krat a surovo siel do zakruty, vtedy som si hned myslel, ze to bude trest, ved to je surove vytlacenie… Ale nebol. Bol som ticho, pretoze som mal Mercedesu dost.
Tych manevrov tam bolo dost na hrane.
No, a Maxikovi, zacali vsetci uhybat. Ja si myslim, ze aj Lewis vtedy, jazdil velmi “opatrne”, a ten titul si prehral tym, ze sa nezachoval napr ako Oscar, aj ked ano, so 7 titulmi vobec nemusel.
No, Oscar je prvy, ktory si toto jeho premna uz cez ciaru jazdenie nenecha. A vysledky su tu.
Na Leclerca som casto cital, ze je psychicky labilny, ze nevie jazdit atd, a velakrat som napisal, ze s Maxom, co s top autom s prstom v nose ide pre P1/2 max 3, sa to neda zrovnavat.
A mame to tu. Sezona, kde nema top auto, nikto mu neuhyba, a zrazu ma Max tresty, lebo MUSI. Nie moze, ale musi.
Pekne sa to aj jeho fans vratilo, pretoze jazdi co sa tyka psychiky horsie, ako napr. kedykolvek taky Leclerc. Aj ked ano, s titulmi je kludnejsi. Keby bola toto jeho prva sezona kedy ide o titul, myslim ze by bol ovela agresivnejsi. Tak ci tak, aj tak je.