Marko považuje penalizáciu za spravodlivú: Priznanie od Maxa neprichádza ľahko | Magazín F1 - F1online.sk

No ved vtedy bol Petrov predposledny prispevok.

inak asi mam zase depku

1 Like

Sebastiana tehdy za vražení do Lewise předvolali na FIA. Tady po 3. minutě vzpomíná, jak tam šel po oslavě třicetin, na kterých s přáteli hezky popil:
https://www.youtube.com/watch?v=04M8WZyjtLs
Myslím, že to byl dobrý přístup :smile: .

3 Likes

z druheho miesta?

image

nie, ved Piastri vyhral

Hmm, to sa da rozne prelozit…
A dalsia vec, ci uz toto nie je preklad?
Kedze by som ocakaval, ze Marko pre rakusku TV odpovedal po nemecky :slight_smile:

1 Like

Rozumim tomu ,ze paklize titul vyhraje pilot v nejrychlejsim monopostu tak to neni ciste?

zajimavy nahled na vec …

Nebudu ani zminovat, ze v loni RB byl na 3 v PK …

Kdo chce psa bit, hul si najde , ze ? :sunglasses:

2 Likes

:grin: tak to mas recht … bohuzel v nemcine jsem to nenasel :wink:

Vynechal si slovo zavodnicky, zamerne.

Ano , presne tak to Helmut myslel . Vsichni meli v ten okamzik zastavit a vystoupit …
A ne … neboj , urcite to nema nic spolecneho s jeho naladou po zavode, kdy si uvedomil co vse se stalo. A tak Marko rekl, ze bylo lepsi s nim o tom v danou chvily nemluvit a radeji ho nechat o samote vychladnout.

Musim se fakt smat …

Kdyz jsem videl dalsi prispevek o Maxovi, cekal jsem od jeho antifan prispevky na tema jeho jezdeni, jeho povahy., dominantniho monopostu pak nekdo vytahne jeho tatu… atd … ale ze opetovne uvidim radky o ABU 21 a ze ty budes prekrucovat i to co ted rekl Marko … paneboze . To uz tam nic jineho nemate? … no taaaaak

opravdu? … protoze zavodnicky titul meni uplne cely smysl daneho prispevku? … OK - oprava :

Rozumim tomu ,ze paklize titul vyhraje pilot v nejrychlejsim monopostu tak to neni |ZAVODNICKY ciste?

lepsi? :sunglasses:

Odkrouzil dva a pul titulu 30s pred zbytkem, to neni zavodeni. Jednoduchy veci se obcas blbe chapou, taky to mam nekdy.

clovece ja uz ani neviem kolko tych titulov ma

3 Likes

A co teprve, když to vezmeme do historie a sebereme (nebo “znehodnotíme”) všechny tituly, dosažené s dominantním monopostem? Aby nám vůbec nějací echtovní mistři světa zůstali…

2 Likes

BOB: . ani jeden titul neni zavodnicky cisty
BOB: odkrouzil 2,5 titulu s 30s + 1 ABU21
MAX: 4 tituly …

BOB: jednoduchy veci se obcas blbe chapou, taky to mam nekdy.

Zrovna jsem pocital ti Ham a Schu… ale ty si me svym rychlym prispevkem odrovnala :rofl:

1 Like

No jo, když tohle jsou ve sportu, kde je technika jednoznačně rozhodující, takové revoluční myšlenky :smile: .

1 Like

No dejme tomu ten lonsky pulrok, tam byly nejaky naznaky, staci ti to takhle?

1 Like

Posledni dobou se s F1 vice sklonuje slovo Show nez sport … a ja se obavam ze k tomu spejeme :relieved: