No ved vtedy bol Petrov predposledny prispevok.
inak asi mam zase depku
Sebastiana tehdy za vražení do Lewise předvolali na FIA. Tady po 3. minutě vzpomíná, jak tam šel po oslavě třicetin, na kterých s přáteli hezky popil:
https://www.youtube.com/watch?v=04M8WZyjtLs
Myslím, že to byl dobrý přístup .
z druheho miesta?
nie, ved Piastri vyhral
Hmm, to sa da rozne prelozit…
A dalsia vec, ci uz toto nie je preklad?
Kedze by som ocakaval, ze Marko pre rakusku TV odpovedal po nemecky
Rozumim tomu ,ze paklize titul vyhraje pilot v nejrychlejsim monopostu tak to neni ciste?
zajimavy nahled na vec …
Nebudu ani zminovat, ze v loni RB byl na 3 v PK …
Kdo chce psa bit, hul si najde , ze ?
tak to mas recht … bohuzel v nemcine jsem to nenasel
Vynechal si slovo zavodnicky, zamerne.
Ano , presne tak to Helmut myslel . Vsichni meli v ten okamzik zastavit a vystoupit …
A ne … neboj , urcite to nema nic spolecneho s jeho naladou po zavode, kdy si uvedomil co vse se stalo. A tak Marko rekl, ze bylo lepsi s nim o tom v danou chvily nemluvit a radeji ho nechat o samote vychladnout.
Musim se fakt smat …
Kdyz jsem videl dalsi prispevek o Maxovi, cekal jsem od jeho antifan prispevky na tema jeho jezdeni, jeho povahy., dominantniho monopostu pak nekdo vytahne jeho tatu… atd … ale ze opetovne uvidim radky o ABU 21 a ze ty budes prekrucovat i to co ted rekl Marko … paneboze . To uz tam nic jineho nemate? … no taaaaak
opravdu? … protoze zavodnicky titul meni uplne cely smysl daneho prispevku? … OK - oprava :
Rozumim tomu ,ze paklize titul vyhraje pilot v nejrychlejsim monopostu tak to neni |ZAVODNICKY ciste?
lepsi?
Odkrouzil dva a pul titulu 30s pred zbytkem, to neni zavodeni. Jednoduchy veci se obcas blbe chapou, taky to mam nekdy.
clovece ja uz ani neviem kolko tych titulov ma
A co teprve, když to vezmeme do historie a sebereme (nebo “znehodnotíme”) všechny tituly, dosažené s dominantním monopostem? Aby nám vůbec nějací echtovní mistři světa zůstali…
BOB: . ani jeden titul neni zavodnicky cisty
BOB: odkrouzil 2,5 titulu s 30s + 1 ABU21
MAX: 4 tituly …
BOB: jednoduchy veci se obcas blbe chapou, taky to mam nekdy.
Zrovna jsem pocital ti Ham a Schu… ale ty si me svym rychlym prispevkem odrovnala
No jo, když tohle jsou ve sportu, kde je technika jednoznačně rozhodující, takové revoluční myšlenky .
No dejme tomu ten lonsky pulrok, tam byly nejaky naznaky, staci ti to takhle?
Posledni dobou se s F1 vice sklonuje slovo Show nez sport … a ja se obavam ze k tomu spejeme