Marko potvrdil slová Verstappena: S Red Bullom by v tomto roku vyhral titul len Max | Magazín F1 - F1online.sk

Směšný trest bylo hlavně 10 sekund pro Sira v Anglii za totální devastaci Maxova auta, však i Norris za nezpomalení v Kataru dostal víc než Sir za pokus o vraždu :grin: :grin:

1 Like

Alonso jasne povedal, že v takej rýchlosti a zákrute nemôže Verstapen čakať, že sa súper len tak vyparí.
Ver mal na ľavo kopu miesta, no aj tak zahol volantom do Hamiltona, lebo by bola pre neho hanba, ak by ho Ham predbehol. :wave:

A videl si aj ako v Monze Hamilton zahol do Maxa? :sweat_smile:

4 Likes

Hamilton mal napravo kopu miesta (právo výberu stopy mal Max), no aj tak išiel nedotáčavosťou do Maxa, lebo by bola pre neho hanba, ak by ho Max zdolal druhýkrát za dva dni na domácej trati v pomalšom aute. :wave:

2 Likes

Videl som ako do neho zahol, ale nedotkol sa ho v čom je hlavný rizdiel. Verstapen šiel za bielu čiaru ? Ako chcel zabočiť do ľava ? Nijako, lebo mal takú rýchlosť s ktorou už nebolo možné zahnúť, len kolízia. Čo Ver veľmi dobre vedel, presne, ako tento rok proti Landovi v Rakusku a Mexiku.
Myslel som, že ľudia s vysokou školou majú toho viac, aby sa nemuseli skrývať za zúfalé a detinské výhovorky a porovnávať 2závody s inými zákrutami.
Stačí si pozrieť Britaniu21 od štartu. Boli v prvom kole 2rovnaké situácie s opačným garde, ale ešte ani jedného hejtera Hamiltona som nevidel, aby sa k tomu vyjadril. Každý tu plače o vypadnutí Ver, ktorý si za to mohol sám, ale už nikto nemá gule opísať rovnakú situáciu pár zákrut s5 :laughing::wave:

1 Like

Vysokoškolák toto napíše ?
Naozaj to myslíš vážne ?
Presne o tom hovoril Alonso, jeden z najskúsenejších jazdcov v štartovom poli. A Alonso vie veľmi dobre brániť svoju pozíciu, ale takéto extrémy si dovolil iba Verstapen.
A Alonso, ako jeho fanúšik poukázal práve na Verstapena :wink:

Ak niekto viní Maxa z kolízie v Silverstone 2021, tak akákoľvek diskusia je zbytočná. Prečítaj si verdikt komisárov. Čo naň hovoríš?

2 Likes

To bola irónia na to čo píšeš o Silverstone.

Komisári trestali iba preto, že to bol boj o titul. Keby 5am bol Hamiltonov úmysel, potrestali by ho tak, aby závod nevyhral.
A vidím, že si sa vyhol opísaniu tej istej situácie o pár zákrut s5, ktorá kolíziou neskončila :wave:

marná snaha, on si bude žít se svojí vlastní pravdou která mu vyhovuje a bude mu fajn, neřeš

5 Likes

Josi oni nikdy nepochopi, ze za Silverstone, Monzu i Jedah mohl Hamilton. :grin: Jsou proste zaslepeni.

3 Likes

Snímek nádherně dokazuje jak Emil Hamíkovi kříží dráhu.

Snímek krásně ukazuje jak v záběru napravo je Sir mnohem víc na kraji než v záběru na levo, spíš se zdá že ho Leclerc zavřel ještě víc než Max.

Si pleteš F1 se synchronizovaným plaváním, né?

1 Like

Nech ho, von si porad bude myslet ze Max musi davat prednost jak zprava tak zleva a i tehdy kdyz je vpredu. To mas marny.

Ja k tomu muzu rict jen jedno. “Je skoda, ze blbost neni bolestiva”

2 Likes