O Alonsovi ani slovo, ale přesto mají potřebu ho sem zatáhnout. To hovoří za vše.
Tak o některých si myslím, že mají vážné psychické problémy. Lhát o tom, že někdo vyl v Kuvajtu a dát fotky z YT videa, to už je fakt moc nemluvě tady o tom mentalním atletovi, co dostal 4x ban a lhal tu, jak si založil další účet, protože k předchozímu zapomněl heslo. To už vidíš, jaký hodnoty zastávají, když lžou o takových blbostech
Jo ten Kuvajt z youtube jsem taky nepochopil. Rekordy v banech u Jose nemá smysl ani komentovat no.
Tak určitě, a proto v 21 nevyhrál ani se silnějším Mercedesem
Toto nikde nehovori. Bud si totalne nechapavy alebo tu predvadzas Honziadu.
Max hovori, ze by tento rok vyhral titul v McLarene (resp. v ich aute) titul ovela skor ako vo Vegas, co je dost pravdepodobne, ked sa pozrieme na jeho vykony a na Landove vykony. To, ci by vyhral vo Ferrari je otazne, ale mozne to je, lebo Leclerc mal tiez svoje chyby a par slabsich vykonov.
Treba brat do uvahy hlavne to, ze keby Max sedi v McLarene/Ferrari, tak v RB Max nesedi, a teda je pravdepodobne, ze RB by o jazdecky titul ani nebojoval a bolo by to McLaren vs Ferrari.
Zaroven hovori, ze v 2021 by vyhral titul v aute Mercedesu, co je tiez dost pravdepodobne. Skoro ho tam vyhral aj Lewis, ktory podaval slabsie vykony od Maxa a robil viac chyb.
To do velkej miery zalezi od auta a od pilota. Napriklad Russell prisiel do Mercedesu a od zaciatku bol na Hamiltonovej urovni. Sainz prisiel do Ferrari a od zaciatku bol priblizne na Leclercovej urovni. A potom su tu aj opacne pripady.
Ty si psal o budování a trpělivosti, kde Verstappen jen tvrdí jak by všude přeneseně vyhrál. Reaguju na tebe ty nechápavče.
Jos vystudoval vysokou školu života, mu logika a racionální myšlení nic neříká
Ty si tazko jednoduchy, uz sa nedivim, ze si tak rozumiete s Honzim (doteraz som ta povazoval za rozumnejsieho od neho).
Ty si pisal, ze sa mu keca, ked jazdi od zaciatku kariery len v RB. Reagoval som na to. Potom si to otocil na toto:
Pricom toto Max nikde nespomina. Skratka len hovori, ze v inych autach by tiez vyhral tituly v 2021 a 2024. Nemusi nic nikde budovat, ak ma tim hotove vitazne auto.
A co psal Spin? Z čeho si se chtěl vykroutit? Ty ani nevíš, čím argumentuješ
Já tě nikdy za rozumnějšiho nepovažoval, takže v pohodě, jen si mi to potvrdil.
Vysoká škola života a lidi co mají real výšku, shazuje. To je taková klasika no…
Pekne si Honziho opisal. Ale on je tvoj kamarat, z neho by si si moc nemal robit srandu.
Jedine, ze by si moju technicku univerzitu povazoval za vysoku skolu zivota, ale to uz potom svedci skor o tebe co si zac.
Si myslíš, že ty pohádky o tvým životě někdo ještě žere? Ty jsi hroznej klaun
No ty ich zeries a nedaju ti spat, preto mas potrebu furt si vymyslat nezmysly o mojom vzdelani. Tazka zavist.
Však o tom lžeš ty
O com? 15kratSkodaSkolaZaOckovePeniazky
Ty musíš mít hrozný issues se svým otcem
Takto som sa naposledy smial 2roky po sebe, počas Vettelovej kariéry kolotočára
Silnejší mal posledných 5VC, keď si Maxo ani neškrtol. Preto vždy s nervičkami do Hamiltona ťukol pokaždé keď ho Ham obiehal 3m oblúkom. Lebo aj keď Verstapen zahne úmyselne do súpera, labilní fanúšikovia ho na fóre obhajujú aj za cenu strápňovania sa.
Máš pravdu, fanoušci Sira taky neustále obhajují jeho “ťuknutí” do Maxe v Anglii, což byl tah díky kterému v posledním závodě měl Sir ještě šanci o titul, kdyby tuhle prasárnu neudělal tak by v posledním závodě o nic nešlo