Marko potvrdil slová Verstappena: S Red Bullom by v tomto roku vyhral titul len Max | Magazín F1 - F1online.sk

O Alonsovi ani slovo, ale přesto mají potřebu ho sem zatáhnout. To hovoří za vše. :smiley:

2 Likes

Tak o některých si myslím, že mají vážné psychické problémy. Lhát o tom, že někdo vyl v Kuvajtu a dát fotky z YT videa, to už je fakt moc :grinning: nemluvě tady o tom mentalním atletovi, co dostal 4x ban a lhal tu, jak si založil další účet, protože k předchozímu zapomněl heslo. To už vidíš, jaký hodnoty zastávají, když lžou o takových blbostech

2 Likes

Jo ten Kuvajt z youtube jsem taky nepochopil. :thinking: Rekordy v banech u Jose nemá smysl ani komentovat no. :smile:

2 Likes

Tak určitě, a proto v 21 nevyhrál ani se silnějším Mercedesem :grin: :grin:

2 Likes

Toto nikde nehovori. Bud si totalne nechapavy alebo tu predvadzas Honziadu.

Max hovori, ze by tento rok vyhral titul v McLarene (resp. v ich aute) titul ovela skor ako vo Vegas, co je dost pravdepodobne, ked sa pozrieme na jeho vykony a na Landove vykony. To, ci by vyhral vo Ferrari je otazne, ale mozne to je, lebo Leclerc mal tiez svoje chyby a par slabsich vykonov.

Treba brat do uvahy hlavne to, ze keby Max sedi v McLarene/Ferrari, tak v RB Max nesedi, a teda je pravdepodobne, ze RB by o jazdecky titul ani nebojoval a bolo by to McLaren vs Ferrari.

Zaroven hovori, ze v 2021 by vyhral titul v aute Mercedesu, co je tiez dost pravdepodobne. Skoro ho tam vyhral aj Lewis, ktory podaval slabsie vykony od Maxa a robil viac chyb.

To do velkej miery zalezi od auta a od pilota. Napriklad Russell prisiel do Mercedesu a od zaciatku bol na Hamiltonovej urovni. Sainz prisiel do Ferrari a od zaciatku bol priblizne na Leclercovej urovni. A potom su tu aj opacne pripady.

3 Likes

Ty si psal o budování a trpělivosti, kde Verstappen jen tvrdí jak by všude přeneseně vyhrál. Reaguju na tebe ty nechápavče. :smiley:

2 Likes

Jos vystudoval vysokou školu života, mu logika a racionální myšlení nic neříká :grinning:

2 Likes

Ty si tazko jednoduchy, uz sa nedivim, ze si tak rozumiete s Honzim (doteraz som ta povazoval za rozumnejsieho od neho). :smiley:

Ty si pisal, ze sa mu keca, ked jazdi od zaciatku kariery len v RB. Reagoval som na to. Potom si to otocil na toto:

Pricom toto Max nikde nespomina. Skratka len hovori, ze v inych autach by tiez vyhral tituly v 2021 a 2024. Nemusi nic nikde budovat, ak ma tim hotove vitazne auto.

2 Likes

A co psal Spin? Z čeho si se chtěl vykroutit? Ty ani nevíš, čím argumentuješ :grinning:

2 Likes

Já tě nikdy za rozumnějšiho nepovažoval, takže v pohodě, jen si mi to potvrdil. :sweat_smile:

2 Likes

Vysoká škola života a lidi co mají real výšku, shazuje. To je taková klasika no…:grinning:

2 Likes

Pekne si Honziho opisal. Ale on je tvoj kamarat, z neho by si si moc nemal robit srandu. :clown_face:

Jedine, ze by si moju technicku univerzitu povazoval za vysoku skolu zivota, ale to uz potom svedci skor o tebe co si zac. :smiley:

1 Like

Si myslíš, že ty pohádky o tvým životě někdo ještě žere? Ty jsi hroznej klaun :grinning:

1 Like

No ty ich zeries a nedaju ti spat, preto mas potrebu furt si vymyslat nezmysly o mojom vzdelani. Tazka zavist. :smiley:

1 Like

Však o tom lžeš ty

1 Like

O com? :clown_face: 15kratSkodaSkolaZaOckovePeniazky

Ty musíš mít hrozný issues se svým otcem :grinning:

2 Likes

Takto som sa naposledy smial 2roky po sebe, počas Vettelovej kariéry kolotočára :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

3 Likes

Silnejší mal posledných 5VC, keď si Maxo ani neškrtol. Preto vždy s nervičkami do Hamiltona ťukol pokaždé keď ho Ham obiehal 3m oblúkom. Lebo aj keď Verstapen zahne úmyselne do súpera, labilní fanúšikovia ho na fóre obhajujú aj za cenu strápňovania sa. :fu:

Máš pravdu, fanoušci Sira taky neustále obhajují jeho “ťuknutí” do Maxe v Anglii, což byl tah díky kterému v posledním závodě měl Sir ještě šanci o titul, kdyby tuhle prasárnu neudělal tak by v posledním závodě o nic nešlo

6 Likes