Marko potvrdil slová Verstappena: S Red Bullom by v tomto roku vyhral titul len Max | Magazín F1 - F1online.sk

Kým v priebehu minulej sezóny sa veľa hovorilo o dominancii, nadradenom aute a jednoduchých víťazstvách vo víťaznom stroji, v tomto roku sa do popredia opäť predral komponent monopostu umiestnený medzi volantom a sedačkou. Nekonečná otázka, či je to jazdec, alebo auto, však dostala v priebehu tohto ročníka nový rozmer. Max Verstappen spôsobil trochu rozruch vyhlásením, že v tejto sezóne by vybojoval titul aj s McLarenom či Ferrari.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/181041/marko-potvrdil-slova-verstappena-s-red-bullom-by-v-tomto-roku-vyhral-titul-len-max

No jo, Helmutovi se vždycky líbili mladí. :grin:

1 Like

No ak by sme Maxa naklonovali tak skôr si myslím, že by titul vyhral Max v RB ako Max v Mclarene.

6 Likes

Keby sme naklonovali Maxa do každého timu jedného, tak by vyhral stále Max s RB … @Neutron každopádne veľmi pekná myšlienka!

Ale v 2021 by vyhral Max v Mercedese.

V 2021 by mal Hamilton v RB titul vo vrecku, uz 5VC pred koncom ročníka :yawning_face:
A v rokoch 2017/18 dva tituly s ferrari :facepunch:

1 Like

Vazne? skor sme videli ako kopil chyby pod tlakom. Keby nezrusil Verstappena a novy motor Honda v Silverstone, tak je Verstappem sampion v Brazilii alebo v Dzidde.

2 Likes

Ha ha ha ha ha. :grin:

2 Likes

No to se to kecá, když jezdí od začátku své kariéry F1 jen v RB, kde mu všichni mažou med kolem pusinky. :smile:

2 Likes

Ale hlavně je to strašné blábolení. Kdyby seděl v McL, tak po prvních 5 závodech běhá po paddocku, že chce pryč a 4x by tam rozmlatil garáž. Tyhle povýšenecký kecy mu právě srážeji to, co si dokázal vyjezdit (myslím to, kdy jezdil dobře, a ne jak dobytek). Majkl mi přišel hodně arogantní v době u Ferrari, ale nepamatuju si, že by dělal prohlášení, jako Max.

2 Likes

Asi tak, podle mě když začneš dávat taková prohlášení, tak je nejlepší to i potvrdit a změnit působiště Pro mě by to byl velký tahák. Ale tahle arogance, kdy jseš jen v jednom týmu, u kterého se vlastně na začátku sezony vubec nepochybovalo, že z toho bude další titul, tak mi ta arogance fakt nesedí.

Vettel taky vyhrál 4 tituly s RB, ale tohle si nedovolil.

2 Likes

Systém antiMax tu fakt funguje. Max je štvornásobný šampión a ešte nepovedal posledné slovo. Zvyknite si. :joy:

4 Likes

Co je to “systém antiMax”? :thinking:

2 Likes

To je systém, kdy jedinec si vytvoří vlastní realitu a odmítá vidět skutečné reakce na jeho oblíbence

2 Likes

Zdá se, že tu máme nového “veřejného nepřítele”, po Vettelovi přebral štafetu Max.

Brzy budeme číst litanie, že nebýt protekčních Lewisů, Sebastianů a Maxů, tak tu máme nejméně dvanáctinásobného :smiley:.

4 Likes

Jirko, neříkal jsi náhodou, že nás máš v ignoru? Já jen, že neustále vytváříš příspěvky na naše reakce, ale samozřejmě to překroutíš, jako tvoji youtube návštěvu Kuvajtu :slightly_smiling_face:

2 Likes

Zajímavý, že se vždycky slítnou jedinci, kteří mají problém s vnímáním reality. Už je tu i datovej analytik, co furt hledá co je to median😀

2 Likes

Tomu sa hovori trpezlivost, ochota pockat si na uspech a vybudovat ho spolu s timom. A ten uspech sa krasne dostavil v podobe 4 titulov. :slight_smile:

Ale je mi jasne, ze fanusik Alonsa to nepozna a nikdy nepochopi. :sweat_smile:

6 Likes

Honzi ako brankar NHL:

Taketo vlastne goly na fore dokazes len ty. :joy:

4 Likes

Jenže Max říká, že by to vyhrál v podstatě všude v rámci 4 nej týmů jen tak z fleku bez jakéhokoliv budování přece. Takže ten tvůj koment je docela mimo o nějaké trpělivosti. Jsou to bohužel řeči, které mě od nějakých hlubších sympatiích k němu jen dál odsouvají. Je to pilot jedné stáje, která v rámci posledních 15 titulů vyhrála 8, zbytek má Mercedes a ostatní šlus.
Jeho kvality jako jezdce nikde nezpochybnuji, jen si myslím, že by si takové řeči mohl odpustit, protože změna týmu je velmi náročná i pro nejlepší piloty.

2 Likes