To nikde netvrdim
Len nechapem preco potom ten komentar na McLaren. K comu smeruje?
Stale sa riesi McLaren. Aj minulu sezonu Lando Oscar dokola a Ferrari nic. Tam to maju vyriesene, ci inak?
Mozno som prehliadol tvoje rovnake narazky na Ferrari, prepac ak aj k nim si take nedavno napisal, nepostrehol som
Ved len konstatovanie, nesu vsetky komentare len utocne alebo s nejakym hanlivym podtextom
No mne to prave pride nieco ako utocenie, ak o niekom pisem “mne to pride ze ich maju za rovnocennych” a u inych nie.
Ved ked nemaju 1-2, tak to je samozrejmost a podstata, tak preto sa snazim pochopit, ze ak nejde o kritiku ci ironiu, kde je vlastne zmysel, uprimne sa to snazim pochopit
Kamo nehnevaj sa ale hladas tam nieco co tam vobec neni.
Ja sa nehnevam, len fakt nechapem.
A co tam teda je?
Ze su vlastne blbi, co si myslia v McLarene, ked si to tak napisal?
Alebo suhlasis a len pises evidentne, ze tim, co nema 1-2 poklada jazdcov za rovnocennych?
Norris a piastri mi nepridu rovnocenni asi to bola pointa mojho komentara.
No to som chcel vediet, dik ze uz mi to dava zmysel a islo teda o istu formu nesuhlasu/ironie.
To je samozrejme OK a s takymto nazorom vobec nemam problem
Len prave preto som sa pytal na situaciu vo Ferrari minulu sezonu a mozno aj tuto.
Lebo tam som taketo komentare nezachytil a prepac, ze sa mi moc nepaci v podstate kritizovat druhych za to, co robi(l) aj tvoj oblubeny tim
Mozes si preluskat moj profil ked chces, hlavne sainza som mal v oblube
Js nemam problem kritizovat svoj oblíbený team, o to strach nemaj
Od rypania do mcl tu su ini
Potvrdzujem, že je to tak.
To ano a to viem, ved to ani nemyslim ze si nejaky hater ci pod.
Ale ak sa snazis byt tiez objektivny, musis uznat, ze 1-2 sa u McLarenu riesila (a vidime ze aj riesi) podstatne viac nez u Ferrari.
Ved mcl je v priamom boji o titul od minuleho roka, chvalabohu ze sa riesia
Ferrari stratilo 14 ci kolko bodov za celu sezonu na McLaren. Cize ak McLaren je v priamom boji, preco nebolo aj Ferrari?
Please Lando please. Udělej, co je správné pro tým.
Protože Ferrari zahodilo svoje příležitosti, ale ukazuje se jen na McL. Přitom do Imoly bylo Ferrari rychlejší, než McL. Od Singapuru do Brazílie znovu
Taky si myslím, že by Lando měl vědět co je fér a ne to nechat zajít do takové situace
Nevěřím, že tohle všechno děláš kvuli Otomarovi!
Kvůli Otomarovi, kterej radši ztratil Alonsa i Piastri pro svý ego
Vdaka bohu za Ferrari teda.
Forza!