Marko označil výhodu Red Bullu: My máme jasnú jednotku, piloti McLarenu si pokradnú body | Magazín F1 - F1online.sk

Prý bude mít McLaren nějaké tajné tlačítko pro Norrise, aby tam mohl rychle zařadit zpátečku, kdyby náhodou potřeboval Piastri vyhrát.

Ideální scénář na letošek: Piastri titul před Hamem

Je úterý 17:40 a už máš v sobě celou plachetnici z Božkova…

1 Like

Oj, tos Norrise hodil do kose pekne, nevim, Mclaren mu ma co vracet.

Lando je pro mě rozhodně větší srdcovka, ale teď by byl nesmysl určovat jedničku, i kdyby to měl být on. Jede se od nuly a bude muset svoje postavení v týmu potvrdit. Vloni byla ve druhé polovině sezóny situace úplně jiná.

1 Like

Myslím si, že má smysl začít jako 1 hned od prvního závodu hned maximalizovat body.
Ono Barcelona může změnit celou sezónu. Absolutně změnit celé pořadí.

Jako RedBull… první 1/3 sezony absolutní maximalizace, bomby, a žili z toho v podstatě až do konce.

1 Like

Ked mne pride ze oni si v mcl myslia ze jak piastri tak norris su si rovnocenni

3 Likes

2010 si nemyslím, ale tam měl Vettel neuvěřitelné technické í problémy, 2012 ano, souhlasím, vzhledem k formě McLarenu.

Ale Max maximalizoval svoje body tím, že je o třídu lepší pilot než Pérez, ne, že by ho od začátku pouštěl. Lando do toho bude muset šlapat, aby potvrdil svoje postavení (a doufat, že se tým z loňska poučil).

1 Like

Lando je minimálně o třídu lepší než Piastri.
Bez jakýchkoliv sympatií a nesympatií.

Jen v McLarenu si hrajou… ani nevím na co…

Ale z pohledu týmu to tak je, oni nebrali dvojku k Norrisovi, ale sestavili tým silných jezdců. Nakolik je to moudré je otázka, nicméně ten přístup je jasný a jestli mu nedali prioritu, když měl nějakou šanci bojovat o titul, teď mu ji nedají určitě.

Z mého pohledu je lepší pilot, i když o třídu bych neřekla. Pak by ovšem neměl mít problém začátek sezóny zvládnout.

Však to zvládne. Tedy pokud ho tam zase nebudou prosit přes vysílačky.

Ale McLaren ostatní kluci seknou dolů. :slight_smile:
Jednou se jim otevře křídlo a konec hry.

1 Like

To si myslí Webber a jeho hlava je zeď, přes kterou neprojde ani McLaren.

Věřím tomu, že ano. V mých očích vloni celkem obstál, i když tenhle názor asi nebude většinový :smile: . Pokud jim chytí něco zakázaného, tak je to průšvih, to jo :woman_shrugging:.

V com je to ine, ako napr. vo Ferrari? :slight_smile:

To nikde netvrdim

Len nechapem preco potom ten komentar na McLaren. K comu smeruje?

Stale sa riesi McLaren. Aj minulu sezonu Lando Oscar dokola a Ferrari nic. Tam to maju vyriesene, ci inak?
Mozno som prehliadol tvoje rovnake narazky na Ferrari, prepac ak aj k nim si take nedavno napisal, nepostrehol som :slight_smile:

Ved len konstatovanie, nesu vsetky komentare len utocne alebo s nejakym hanlivym podtextom :smile:

No mne to prave pride nieco ako utocenie, ak o niekom pisem “mne to pride ze ich maju za rovnocennych” a u inych nie.
Ved ked nemaju 1-2, tak to je samozrejmost a podstata, tak preto sa snazim pochopit, ze ak nejde o kritiku ci ironiu, kde je vlastne zmysel, uprimne sa to snazim pochopit :slight_smile: