Marko označil výhodu Red Bullu: My máme jasnú jednotku, piloti McLarenu si pokradnú body | Magazín F1 - F1online.sk

Ved prave. Nechapem ignorovanie tohto vyvoja a ze par bodov rozdielu za tak dlhu sezonu u jedneho je boj o titul a u druheho uz nie.

Aby sme si naliali cisteho vina: Lando o titul realne nikdy nebojoval, aj najmensia strata bola privelka a aj za nim skoncil Charles dost blizko.

A medzi timami to bolo extremne vyrovnane v PK, tak tvrdit, ze McLaren bol v boji a Ferrari nie, je falosne…

Díky bohu za Ferrari, takovej cirkus během F1 víkendu by předváděl málokdo, jako hardy v dešti :smiley:

Tak dneska sis mohl všimnout, že tahle rétorika stavění vlastního týmu do horší pozice, než realně byl, tak to jede naplno

Dakujem za vecny pristup, prijemny vecer.

1 Like

No a mam kvoli tomu nariekat ze je cely svet proti ferrari? :smile:

Ono stačí nepsat, že McL byl v boji, ale Lando to nezvládl a Ferrari v boji nebylo :smiley:

Asi si zachytil “odpoved” na otazku preco McLaren bojoval o titul a Ferrari nie :see_no_evil:
Zhruba pol boda na VC urobi zazraky :smiley:

čekám, kdy přiběhne Helmutko s tím, že RBR byl vlastně 5 nejrychlejší :smiley:

To snad az ak bude Liam kazdu VC out a tym “spomalovat” RB :smiley:

1 Like

tak diky, zamyslim sa nad tym, preco som mal pisat nieco co som nepisal :smiley:
nic, nemam na toto energiu, pekny vecer vam prajem, @Matti

2 Likes

Proč? Myslíš si, že je Piastri na úrovni Landa?

Ne, není, za mě ne, ale ještě bych ho nezatracoval. Jenže ty jsi na něj strašně zlý. A když si mi napsal, že je to kvuli Otomarovi, tak se mi tomu nechce věřit.

1 Like

Rychlostně? Je min na Norrisově úrovni

Prostě chudák Lawson, takto dopředu. Tým jedné sedačky.

2 Likes

Takhle se ale třeba jednou snažili dát podporu dopředu ve Ferrari svému koni než zjistili, že ho budou muset vyhodit. Binoto byl ten zloun tuším.

1 Like

Udělal na Otmara boudu. Zachoval se fakt nehezky.
Nic víc, nic míň.

Jo rychlost měl, ale jen někde. Nebo měl tam větší propady než Lando. Doufám, že letos to dobré přenese do více závodů.

2 Likes

To já mám na Otmara jen špatné vzpomínky. Jediné, kdy si pamatuju, že vypadal s Fernandem šťastně, bylo, když si krájel jeho dort na narozeniny.

1 Like

:nauseated_face:

2 Likes

Proč používáš mé oblíbené piloty proti mě a stále tě mám za kámoše, Puffe? :thinking: :sweat_smile:

1 Like