Marko osolil Pérezovi domáci víkend: Ak v F1 nepodávate výkony, kontrakt je vám nanič | Magazín F1 - F1online.sk

Liam Lawson štartoval do pretekov v Austine z posledného radu a cieľom prešiel jedenásť sekúnd za Sergiom Pérezom. Pre mexického pretekára nešlo o najlepšiu generálku pred jeho domácimi pretekmi, kde ho čakajú nadšení fanúšikovia, obrovská podpora, ale zaiste aj nepríjemné otázky. O niekoľko ďalších sa postaral poradca Red Bullu Helmut Marko.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/176030/marko-osolil-perezovi-domaci-vikend-ak-v-f1-nepodavate-vykony-kontrakt-je-vam-nanic

tam je hotovo. ​

4 Likes

Marko má takt tanku Sherman (viete, z akého seriálu to je?)

3 Likes

M.A.S.H., týká se major Houlihan :smile: ? A toho Péreze ať už konečně vyrazej, kdo se má na to pořád koukat.

4 Likes

Vyzera to tak :sweat_smile:
A dodajme, ze aj v to dufame :smiley:

2 Likes

mozno, ze tie rumors ohladom jeho ukoncenia kariery po mexickej VC neboli len prdy vo vetre, kto vie, dozvieme sa klasicky v pravy cas :smiley:

myslis, ze rbr podpise rovno Lawsona? Tsunoda si odkruti koniec zmluvy a serus? ja som celkom nateseny na to, koho tam dosadia

Nemá zmysel prispievať na toto fórum, keď je tu Evap. Prepáč, rada by som osrdiečkovala všetky tvoje príspevky, ale medzi tým, ako sa tu všetci hádajú mi to môže uniknúť :slight_smile:

No počkej, právě pozitivně naladění přispěvatelé tu musejí zůstat! To by v tom byl čert, abychom se nechaly vyhnat. A pokud bys chtěla skončit kvůli tomu, jak píšu já, tak řekni, jak mám psát, a já to udělám :smile:

5 Likes

Ja nikam nejdem, ale len kvôli tebe! Pár chlapov, ktorí si tu merajú pipíky ma nevzrušujú. Možno by si mohli vytvoriť nové vlakno, kde sa budú hádať. Bob nejaké vytvoril, môžeme urážky na seba presunúť tam? Aby mala Evap čistý priestor. Fakt ťa rada čítam :slight_smile:

1 Like

Tiez som zvedavy a nemam jasny nazor.
Na jednu stranu, na co je tam Juki, ked mu ani teraz nedaju sancu? Navyse este by som pockal na viac VC, hodnotit Lawsona…

Na druhu stranu, Juki, hoci nie je traged ci vyslovene slaby, na RBR nema.
Ani rychlost, ani istu vyspelost (“rozum”/emocie).

Za mna to malo byt uz davno vyriesene a nejak zistit pocas sezony, kto je pre nich lepsi do hl. timu. Ako vyberu, tak bude, hlavne ze uz Perez poleti :smiley:

To je proto, že jsi tady relativně krátkou dobu! Ostatní už mě dobře znají, všechno už četli, nic nového už nejsem schopná vymyslet :smile: . Ale posílám taky srdíčko na oplátku, když jsme se tak hezky pochválily :smile: .

1 Like

Juki tam byl kvůli Hondě, ale nějak se docela vyjezdil a teď nikdo neví co s ním. On by se potřeboval emancipovat a prosadit se do jiného týmu, podobně jako Gasly. Tady pravděpodobně nemá perspektivu.

4 Likes

Marko to osolil Perézovi, ale bude z toho něco? Tohle od Helmuta vidíme už po několikáté a výsledek je ten, že Peréz je stále v RBR

Si konzistentná a píšeš to dobre :heart:. Ono zase, je to šport a nie raketová veda, takže s obmedzenou slovnou zásobou pre tento typ aktivit sa budeme opakovať :slight_smile:

nvm, mne trosku ten odvazny a uleteny redbull racing chyba, pride mi, ze odkedy vyhral Max prvy titul, tak sa proste zakonzervovali do masiny co len vsetko vyhrava, valcuje a prepisuje tabulky, a udrzuju si to svoje.
No lenze zomrel Didi, prisla Hornygate, divoky Jos a jeho agenda, zbytok pozname

Teraz im to hori na viacerych frontoch ale maju len jednu hadicu (Hornera :grin: )

ja by som tam toho Tsunodu posadil, samozrejme za predpokladu, ze Perez by bol odideny. A ked si uletim uz uplne, tak Hadjara rovno do VCARBu a mame to vymyslene. Aspon bude viacej Safety Carov a ja nebudem mat nervy za vratky alebo nepremenene tikety :smiley:

1 Like

Suhlasim.
Tak Lawson do RBR, Hadjar namiesto neho?
Potom od 26 mozno VCARB dalsie nove meno za Jukiho?

Podpisujem. Veľa sa zmenilo a hlavne od Hornerovej kauzy. Horner mal odstúpiť. Teraz sa iba hasí.

tancujes na prilis tenkom lade :grin:

1 Like

Lawson RBR, Colapinto do Visa

3 Likes

Oni podle mě nemají důvod Hadjara nenasadit, v F2 je druhý rok, což stačí, letos je zatím druhý - proč ho tam držet. Kromě toho jim tam příští rok naskočí Lindblad. Takže jim jenom chybí pro Hadjara volná sedačka.

3 Likes