Marko o nových bočniciach: Newey by najradšej postavil auto bez chladičov | Magazín F1 - F1online.sk

Jasné… všetci sú hluchí a slepí na čele s Markom a Neweym… len ty vieš čo RB prinesie do Japonska… :smiley:

1 Like

Haas koncept údajne skúmať mohol ale auto na trať nepostabil. Jediný kto s tým jazdil bol Mercedes a teraz si to poupravil Redbull. Sám som zvedavý ako to nakoniec dopadne. Možno toto by mohlo fungovať lebo Mercedes to chcel mať všetko pekne uhladené a jednoduché a Redbull nasekal nasávacie orvory kde mu vyšlo.

@rattata Ano presne všetci sú slepý iba ty jediný to vidíš správne :thinking:.

Mal by som sto chuti, ale jeho si predstavujem ako velkeho hrdinu za klavesnicou co je tu cely den, ale v reale by sa plazil po zemi, plakal a prosil aby mu neublizovali. Ved sa pozri ako vystupuje, ta zmaterializovana primitivita ani za boha neuzna, ze sa oje8al… Cista luza a dokrivena osobnost.

3 Likes

Pri aktuálnom rozložení chladičov to riešenie RB nie je ani náhodou blízko Zero pod. Že by zmenili celé rozloženie auta po 3 pretekoch je tiež nepravdepodobné.
Takze je to taká mala evolúcia, pretože väčšina a predovšetkým bocnice zostali po starom.

Presne tak vyzera, ked si pozries jeho fb. :smiley:

0 kamaratov, spolocensky vyvrhel, mentalne zaseknuty niekde medzi zakladnou a strednou skolou, ked auticka boli cely svet, v skole prezil sikanu a na internete si uziva ten neobmedzeny pocit bezpecia.

1 Like

ale oni nejdu tou cestou
koncept mercedesu bol o tom, ze to bolo bez bocnic, koncept rb je s bocnicami, nasavanie je normalne tam kde byvasice extremne riesene, ale je klasicky horizontalne na bocniciach, plus dalsi nasavaci otvor na chladenie je vertikalne
to je uplne iny koncept ako mal mercedes

Takze na renderoch z predstavenia auta je nieco uplne ine ako vidime na trati dnes… Nemam slov

Na toto nemám slov, holt agresivní primitv píše o tom, že je někdo primitiv, nezapomeň si navzájem pohonit se stlakerem Josem, kterej neumí ani pořádně číst :smiley:

Ale jo, musíš být dobrej otec, místo věnování se rodině si tu léčit svoje mental issues s dalším idiotem

@raptor22 daj si povedat, lebo hovori zo svojej skusenosti, kde vychova otcom absentovala. Musis byt s dietatom 24/7 a nemas narok na internet, kedze si uz otec. Hadam nechces vychovat takyto odpad ako je Janko. :smiley:

Alespoň si najdi faktory na vývoj osobnosti, děláš ze sebe šaška typu: sedím v hospodě, hov-no jsem dokazala a vím všechno nejlíp

Raz za cas by si mal aj ty vypnut pocitac a zbehnut do hospody medzi ludi. Mozno by si aj nejaku cudziu zenu uvidel a zapacilo by sa ti to, lebo zatial tvoj najblizsi kontakt so zenou je pusa na lice od sesternice pri narodeninovej oslave. :clown_face:

On ví dobře, proč do hospody neleze. Dovedeš si představit, jak by dopadl, kdyby se tam choval jako tady? :wink:

1 Like

Dovedem. :smiley:

Jak víš, kam chodím?

Hlavne ze sa tu dozaduje debaty o F1 a nie o clenoch ale odpovedi k F1 sa vyhne ale v debate o clenoch pokracuje. Zahne kamkolvek, len aby nemusel uznat, ze nemal pravdu. Pritom jedine jeho prispevky k F1 su onanovanie nad Alonsom a rypanie do RBR

Bude mrncat jak male decko, ze ho riesime a on robi to iste :rofl: Je to proste borec

1 Like

Jeho debata o F1 zaujima len so Shitnerom, kde si navzajom pritakavaju a drzia si do kriza falus. S ostatnymi bude len hadky vyvolavat, tam ho F1 nezaujima, lebo nema argumenty a kapacitu v mozgovni na to, aby viedol konstruktivnu diskusiu. :slight_smile:

aha… uz chapem. Zabudol som, ze W14b malo tiez tu “plutvu” nad otvorom chladenia.

2 Likes

Mcl skusa nieco podobne

RB ma 3 otvory na chladenie

1 Like

A pre tento detail a podobne sa zvažujúci bok tej bočnice to porovnávajú. Na to som narážal. Nie je to rovnaké ale je tam inšpirácia.

no ale ten bok/zadok bocnice mal RB podobny uz v 2022 a prave MB atd. to okopirovali