ale toto nieje bezbocnicovy mercedes, toto je uz ten po zmene bocnic
Marko o nových bočniciach: Newey by najradšej postavil auto bez chladičov | Magazín F1 - F1online.sk
Tak k teme, netvrdil si nahodou, ze to RB nenasadi? Ze to nie je ozajstne?
Ale veď áno. Ale o to ide, všetci to porovnávali práve s W14B a nie s W13. S W13 to nemá spoločné absolútne nič.
A RB jezdí s tou maketou z prezentace?
Presne takuto odpoved som od teba cakal. Vykrucanie sa slizkeho hada.
Vsetci dobre vieme, ze si myslel ten koncept, nie to konkretne auto. Ale sak pri tebe sme si zvykli
Já se na ničem nekroutím, kdyby ses podíval na "řešení " bočnic u RB na prezentaci a tady v Bahrajnu, tak jede s něčím jiným. Ale chapu, nechceš disjutovat k F1, tobě jde o rozložení fóra s urážkami @Lole approved očividně
A povedz, ze by si mu teraz neprijebal.
Tobě by přijebal kde kdo, ale sedíš na prdeli doma u PC a necháš se živit rodinou
Bad Bad John.
Zas recyklujes moje hlasky Janko?
Tvoj sugardaddy mi chcel raz kopnut na hlavu, ale opadli emocie a dobehol ho strach po par minutach, ked si asi uvedomil, ze na to nema ani odvahu ani schopnosti. A ty budes na tom rovnako.
To je top prezvyka.
Este to mat aj na fb a vsade.
Bad John
Zase stalkuješ? Get life klaune
Dobře si je vodíš
Janko Hraško by mu slušelo možná víc. A už tady má taťku, aby mu dodal sebevědomí.
Napise niekto, kto zije na tomto fore 24/7 a niekto, kto je za cura.ka pre drvivu vacsinu.
Evidentne to uz Shitnera nebavi furt obhajovat tu svoju slapku brnensku (nic proti Brnu), ked stale dookola len sucho kopiruje jednu vetu.
Ale vztah ich dvoch mi pripomina tie teorie o Hornerovi a zamestnankyni. Lietaju tam dickpicKs hore dole v oboch pripadoch.
Čo my s tým máme? Sám Helmut Marko hovorí: Aj ich(mercedesákov) presvedčili dáta konceptu bez bočníc, ale v praxi to vôbec nefungovalo. Teraz na predsezónnych testoch uvidíme, či dokážeme úspešne implementovať toto riešenie, alebo riešenie, ktoré bude veľmi podobné. Nikto nevraví že postavili rovnaké auto bez bočníc ako mercedes… ale idú touto cestou… uvidíme čo prinesú do japonska…
Jsou, jak ztracení psi, neví co mají dělat, tak tu zmateně pobýhají a navzájem si čuchájí k zadnicím, jací jsou to velcí kamarádi