Marko o Ferrari: Všetko pokazia. Je škoda, že robia toľko chýb | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen uteká s majstrovskou trofejou v rukách a nikto ho nedokáže zastaviť. Ferrari dokonca akoby ho ani nenaháňalo, ale ho skôr povzbudzovalo. V Red Bulle už majú v hodnotení šampionátov taký náskok, že Helmut Marko má pri pohľade na bodový rozdiel zvláštne pocity. Najmä po minulej sezóne, keď rozhodoval doslova každý detail.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/73499/marko-o-ferrari-vsetko-pokazia-je-skoda-ze-robia-tolko-chyb

“ Namiesto toho oslavujeme Tota Wolffa a Mercedes ako veľkých víťazov na druhom a treťom mieste.”

Nikdy zadny tym neznevazuje soupere tak jak to delaji v Red Bullu.

“ Ja len chcem, aby bol Maxov výkon docenený.”

Vyhrat z P10 neni zadny extra strike…

1 Like

Neviem o tom že Red Bull znevažuje konkurenciu… to že Marko je senilný klaun neznamená že všetci v tom tíme. Napríklad taký Horner a Wolff si môžu podať ruky a nevidím tam rozdiel. Takže nehádž všetkých do jedného vreca.

Vyhrať z p10 nie je extra strike? Na Hungaroringu? Lewis tu bol po Interlagose vynášaný do nebies a tiež do závodu išiel z p10. A zaslúžil si zato kredit lebo zajazdil dobre. Tak isto ako Max.

Len preto že máš evidentne nesympatie pre nejaký tím neznamená že ho musíš znevažovať.

3 Likes

Stacila spravna strategia a hned mal max naskok… nemusel sa ani snazit moc. Teraz vidiet ze s vykonom sa pohrava redbull. Ked to bol mercedes vsetko bolo ok ze?

1 Like

Mercedes si za Madarsko uznani zaslouzi, nevim proc by je fans F1 za to nemeli oslavit, bohuzel Marko je jedna z hlavnich postav tymu, neni to nekde zastrceny mechanik, meli by mu to na meetingu vysvetlit, je to ostuda.

Madarsko se promenilo, uz to neni nudny okruh kde se neda predjizdet, Ferrari odpadlo a Mercedes nestihal, nic extra na vyhre z P10 nevidim, navic mel spin, videli jsme daleko vetsi vykony, hlavne loni. Uz ten fakt ze se dovolava nejakych uznani neco znamena, to snad ma prijit prirozene ze strany fans.

1 Like

Lenže Mercedes si na čele bez konkurencie krúžil 2014, 2015, 2016… 17-18 môžme zaradiť ako konkurenciu Ferrari… 19, 20 zase bez konkurencie. Vtedy si počítam nenadával…

A ako prepáč ale RB sa môže hrať s výkonom iba vtedy keď sa Ferrari odpáli samo, preto ten bodový rozdiel. Inak výkonovo sú tie autá plus mínus rovnako rýchle. Takže vážne to ideš prirovnávať k dominancií Mercedesu? Sakra trochu objektivity človeče…

Nevsim jsem si ze by Mercedes v letech zaslouzene slavy udeloval souperum vysmech a hanil jejich vykon jak to dela Marko, Horner, Verstappen, coz jsou hlavni postavy Red Bullu.

1 Like

Aký výsmech robil Max a Horner?

Vies preco ferrari nebojovalo o ttitul? Vies zakulisne info co sa dialo ked zrazu z nicoho nic stratilo vykon a kto sa podielal na zakazoch? Tiez nic neporusili…ale stalo sa.

Ja som este nevidel zeby sa max podielal na zakulisnych hrach s totom

Kruzili tak ako si uplackali.

Áno viem prečo. Nepáčilo sa to Mercedesu a RB. Ako to ale bolo k veci k tomu čo som napísal?

A práveže podľa zákulisných info to vyzerá že Ferrari naozaj podvádzalo.

Jeee, chces hrat tuhle hru…

Tak treba vysmech kdyz Verstappen dal kolo Hamiltonovi, dal uz snad nema nic vic zminovat :slight_smile: to nezazijes…to je uroven, pak se divi ze jejich fans pali mercedesacky merch…

1 Like

Okej. A keď mu dal kolo smial sa Max? Neviem o tom. Debilné kecy na tom mal zase len Marko (ktorého tam trpia presne tak ako my pretože musia) a Jos ktorý v tom tíme ani nie je. Je tam ako hosť, nie člen tímu. Takže?

Vážne do toho ideš ťahať fanúšikov? Tí Hamiltonovi ktorí sa tešili z Maxovej nehody? Tak isto ako Maxovi v Rakúsku. Rozdiel bol ale že v Silverstone to bolo 51G… takže pokrytectvo. Sú rovnakí.

Myslim ze jejich rozpolozeni je jasne, pri jejich zesmesnujicich komentech zustava rozum stat, jsem zvykly na jinou uroven.

1 Like

Tak poď hrať túto hru… aké zosmiešňujúce komentáre? Rád sa niečo nové dozviem :slightly_smiling_face:

A zvyknutý na inú úroveň? Myslíš povýšeneckú a nadradenú úroveň Tota Wolffa? V čom je Mercedes lepší od RB? Môžu si podať ruky. Takže keď povieš A povedz aj B pretože inak to zaváňa neobjektivitou.

Ted si na rade ty :slight_smile: napis kdy se nekdo od Mercedesu snizil k vysmechu a znevazovani vykonu slabsich souperu…tak jak to casto dela Red Bull.

1 Like

Ešte raz. Kde to robí red bull? Kedy znevažovali a zosmiešňovali? To čo si napísal som ti vyargumentoval… robí to jeden človek ktorého trpia sami v Red Bulle pretože musia. Len dúfam ze ti nemusím vysvetľovať prečo…

A nikde som nenapísal že to robil Mercedes ak si si nevšimol…

Argument ze Marko je v tymu trpeny a ze se od nej vsichni distancuji je vycucany z prstu.

Chtel jsem poukazat a okomentovat dalsi nechutnost ze strany Red Bullu, to jsem udelal, dalsi uvadet nehodlam, bylo by toho tptiz mraky a to od vsech akteru, to se neboj.

Zase len A…

Urážať Hornera že je Jack Russel teriér od Wolfa je okej? Tiež môžem pokračovať. Ale tváriť sa že Mercedes sú gentlmeni a RB sú tí zlí je trochu od veci.

V podstate je mi to jedno. Len nemám rád to pokrytectvo keď sa na niekoho nadáva a pritom obľúbený tým nie je iný že?

Nepovedal som že sa od Marka dištancujú. Ale nemôžu mu diktovať čo môže a nemôže hovoriť kedže je v tom tíme ako spojka vedenia s Dietrichom.