Jo, ale pokud ten tym ma v budoucnu normalne fungovat, myslim tak jako ostatni tymy, ten novej sef by ho mel co nejdrive odstavit, pobavim se u toho taky, zaroven je bizzar co dokaze ten chlapek nazvatlat za nesmysly do rozhovoru
Nevím, má cenu reagovat na něco, co nečteš?
Nema, prepac
Alespoň že to uznáš
Jj odporucam tiez niekedy, je to oslobodzujuce
Já sem v poho, své pohledy na to píši, byla to kontroverzní pentle kterou by za stejný prohřešek nedostal každý. Je to škoda že mlčej a pak rovnou praštěj přes prsty toho kdo bojuje zrovna o titul. A chápu že tento přístup nevadí mnohdy hlavně těm co jsou fandové Landa, což je pochopitelně jen náhoda Samo jen slovenský humor
To sa me prehliadat exces toho co ide o titul, prave preto, ze ide o titul?
Nikoliv, jen se nemaj hledat novoty, když se nikomu nic nestalo, nikoho to neovlivnilo, u těch co si to rozdávaj mezi sebou na trati o titul. Víš moc dobře že to že to opentlej vůbec nebylo jasný, při tom jestli to mělo být jasný, tak na to klidně mohlo být už dávno poukázáno. Příležitostí bylo dost, fakt škoda. Já opravdu žádný zákeřný úmysl nebezpečnou jízdou nevidím, odstup od SC se dělá prakticky vždy a tady SC zhasl extrémně pozdě. Piastri byl v úzkých a Max za ním celkem daleko. No ten zareagoval pozdě, to je prostě taky fakt.
Nebezpecna situacia je nebezpecna situacia
Skor mi pride (nemyslim teba konkretne teraz), ze su niektori fanusici nahnevani pretoze nedostal Verstappen penaltu ale piastri
Z toho ten pocit nemám.
To spíše Russell Max byl případ buď a nebo, buď Russell brzdil příliš náhle, nebo Max jel před něj když neměl. Ale tam se záhadně nikde nic nestalo
Přesně a má se trestat vždy, ne jen někdy
Takze piastri mal dostat prvykrat penaltu?
Měl dostat hned za první restart nebo vůbec