Marko: Nesedí nám korelácia simulátora s traťou | Magazín F1 - F1online.sk

Sobota v Monaku ukázala, že Max Verstappen tvrdil pravdu, keď hovoril o tom, že problémy monopostu sú konštrukčného charakteru a nedajú sa odstrániť z večera do rána nastaveniami. Podľa Helmuta Marka to nie je všetko. Nesedia ani dáta zo simulátora s traťou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/155961/marko-nesedi-nam-korelacia-simulatora-s-tratou

Tak to dopadá, když už Adrian nekoreluje.

2 Likes

Ešte jeden takýto výsledok a rozmyslia si, či odstavia Adriana od F1 alebo ho požiadajú, aby sa ešte zúčastňoval aspoň na nastavení monopostu. Ak to uz aj nenastalo.

Dnes sa moze stat hocico. Viem si predstavit, ze jazdci Mercedesu rozhodne nebudú mat nejaké pochopenie v suboji s Maxom. Jedno vypadnutie Maxa a bude zábava, pirane Leclerc a Norris už čakajú.

1 Like

Je hodně zřetelné jak RB Adrianová práce chybí.
Navíc se mi zdá dost nerozumné Adriana odstavit od vývoje. Vždyť si tím sami ublíží. Konkurence nespí a Ferrari s McLarenem může RB letošní rok pořádně zavařit.

Proc ? Horner prece rikal, ze Adrian je v ustrani a vsemu uz sefuje Wache. :smiley: :smiley:
Pokud tedy Wache a jeho team udelali novy upgrade / koncept, tak mu preci nemuze rozumet lip clovek, ktery ho nedelal…

2 Likes

Jen pro upřesnění, Newey podepsal prý smlouvu loni před Monakem a od té doby skoro do továrny nechodil. Pracoval z domova…
Waché to kompletně řídí už prý skoro dva roky.

1 Like

Takže letošní vůz je Wachého práce?
V tom případě chápu proč Adrian odchází.

To nevím, ale z velké části asi ano.
Myslím, že se ten vliv Neweyho na výsledky hodně přeceňuje.
A spalovací motor už prý vrčí kompletní.

1 Like

Možná přeceňuje, ale 12 titulů v PK náhoda nebude.
Otázka jak vrčí. Honda taky při svém návratu vrčela. Už proběhly nějaké šumy, že by se příchod nových motorů mohl oddálit.

Co to je za blábol?

Tým, který má nejlepší korelaci, vyhrál 95% závodů a najednou nemají korelaci?

A minulý týden, když udělali přes noc zázrak z bahna, tak měli špatnou korelaci?

Hrozný žvásty.

1 Like

Docela jsem se těšil Ferdo, když jsem byl v Maranellu, že Ti postnu pár technických zajímavostí.
Škoda, ze jsi tu nebyl.
Nikoho jiného to tady asi nezajímá, bohužel.

Uz je ten marko ako wolff vsak? Strasne kecy okolo :weary:

ked verstappen v piatok hovoril, ze to je ina situacia ako v Imole, a ze im nastavenia nepomozu, tak ja neviem, mohli by prist RBR na forum, tu sa vari z vody denne :smiley:

1 Like

len si zbieraj :smiley:

Nerozumiem čo hovoríš :smiley:

to ta ospravedlnuje :smiley:

Já byl ve Štúrovu v termálech. Vifina tam téměř nefungovala, takže pouze mobil a i ten většinou hozený v šuplíku. Ale neboj, chvílemi jsem po očku nakukoval, ale v mobilu je vše tak hrozně prťavé.

To ťa ospravedlňuje :grinning::+1:

2 Likes

Nás zajímají pěkné fotečky z Q a Race. :slightly_smiling_face:

ze ty si bol vcera na cielovej rovinke po zotmeni :smiley: