Marko: Nesedí nám korelácia simulátora s traťou | Magazín F1 - F1online.sk

Jina situace je to v tom smyslu, ze ani jeden ze dvou pilotu na simulator neni k dispozici. :smiley:

Áno, bol, to je najlepšie z celého týždňa.
Na trati som autá vlastne vôbec nevidel a už ani neuvidím. O chvíľu odchádzam do Finále Ligure na pár dní.

2 Likes

Jet na formule a neviděl formule je nuda. :stuck_out_tongue:
To je jak kdybych stál na fotbale před stadionem…

1 Like

Puffíku, mám tě rád, ale v tomhle případě nevíš co říkáš.
Je tolik o mnoho zajímavějších věcí, než koukat na auta z tribuny.
Vlastně ten závod je to nejnudnější z celého týdne.
Ale to nevysvětlíš, to musíš cítit.
Holky už se taky nemůžou dočkat na tribunu, nakoupili si šatičky a dostali povinně čepice.

Doufám, že ne ty čepice, které myslím… Však se jim tam budou všichni smát. :smiley:
Chudinky holky… :frowning: :frowning: měl bych je jet zachránit.

1 Like

Když trochu zavzpomínám a porovnám svůj první závod F1 viděný živě na okruhu s Ferrari Days v Brně, tak bych dnes asi dal přednost Brnu. Samozřejmě pouze v případě, že bych skutečný závod už viděl.
Procházet se po depu a mít možnost si povykládat s jezdci, nebo mechaniky kterým z očí srší láska k oktanům a sednout si do skutečného vozu je pro mne více, než závod z tribuny.

1 Like

1 Like

Tak si to užívej a dík za fotky, byly super!

1 Like

Držím palce. :bike: 15

1 Like

Nezdá sa vám ze skor newey revoluciu vyvoja skor pokazil auto rb? Rb 19 neverim ze by dobehli za zimu, skor mal robit evoluciu, ako robia mcl a ferrari ale aspon je to zaujímavé, vyzerá to tak ze to bude AN megakiks

Jen jestli to není tak, že letošní vůz není stavěný podle Adrianových představ.
Jiný rukopis je docela zřetelný.
Pokud ano, tak se nedivím, že Adrian vytáhl kapesníček na rozloučenou.

To pochybujem ako riaditel musel všetko schvalovat newey, xvlast jeho osobnosť

Těžko říci, ale zdá se, že rozhodování odchodu z RB nebyla záležitost jednoho dne.

aj to ale z najdominatnejsieho auta aké kedy bolo, spravit v ďalšej sezóne toto… sak Mcl a Fer idú podľa RB19

Však už taky bylo načase, aby se začalo na čelních pozicích něco dít.
Osobně jsem zvědavý jak Emil uzrál a kolik rozvahy bude používat v těsných soubojích.
Jsem si vědom, že RB má ještě stále nějakou převahu, ale jestli nezabere, tak třeba po letní pauze bude na úrovni Ferrari a McLarenu.

Páni to zní docela lákavě. :blush:

No bude to zavod 3 top timov, uz teraz je mcl o chlp rýchlejší, ako vravim rb to zmenou konceptu dototo

Divákům ta příjemná změna určitě neublíží.
Aspoň budeme mít tři tábory fanoušků, které bude zajímavé sledovat jak si navzájem natahují trika a buší se do hrudi. :grin:

to istotne, aj tričká tímov sa budú kupovať nové, najdôležitejšie je neh je sa na čo pozerať