Marko nebude brániť Verstappenovi v odchode. Berger avizuje koniec Neweyho aj Marka | Magazín F1 - F1online.sk

tuto a buducu sezonu neodide, ale pre 2026 by som nebol prekvapeny ak by sa za kazdu cenu chcel zbavit zmluvy s redbullom ak vie ako na tom ich projekt motora je
aka je sanca, ze na prvy sup dokazu konkurovat zavedenym automobilkam vo vyrobe motora, ktoreho vyrobu buduju na zelenej luke?
ved ani taky genius ako newey nedokazal na prvy sup postavit vitazne auto pre rb a to sa tim nebudoval na zelenej luke
ja proste neverim, ze rb vyrobi konkurencieschopny motor ani ku renaultu a nie k tym dalsim trom. terajsi vyrobcovia maju obrovsky naskok, ved ten motor bude z velkej casti vychadzat z tychto motorov a k nim rb nema know how. to nestaci to co si donesu zamestnanci v hlavach, to je o terabajtoch dat z vyvoja

NAKONIEC SA ZISTI ZE VSETKO SU TO 4D SACHY TOHTO MUZA

Kto iny ma vacsi zaujem na tom aby verstappen odisiel? Kto ma pristup v internym materialom a potrebnym kontaktom v Redbulle? Kto nema dobre vztahy s markom? Kto bude v pripade verstappenovho odochodu klucovy hrac timu ktory dobre pozna aktualny koncept? Kto by bol potom svetovy sampion?

NECHAPEM ZE VAS TO ESTE NIKOHO NENAPADLO

5 Likes

Péro taky chodil za Josovou milenkou? :grin:

zeby dokonca pomahal s prebratim celeho timu ako pred par rokmi?

toto perez nesplnuje, jemu aktualny koncept nevyhovuje :slight_smile:

Otázka potom je ak by sa Maxovi podarilo vystrnadiť Hornea aby sám mohol odísť nedal by mu Redbull podpísať novú zmluvu, a ak by ju nepodpísal neposlal by ho preč rovno od 2025.

Takze opat som mal pravdepodobne pravdu,ked som zaciatkom roka ako prvy tu na tomto webe avizoval odchod Neweyho!A jeho prichod do Ferrari…Uz v januari som pisal,ze Newey je na odchode z RedBullu,sice som nevedel preco,ale na zahraninc&ch weboch specializujuc sa na F1 v diskusiach(tam su lepsie informacie,necenzurovane)jeden dobre znaly insider pisal,ze Newey najneskor v roku 2026 ide do Ferrari!

Když už i Helmut otevírá Josovcům vrátka, tak se můžeme v RB dočkat velkého zvratu i na jezdeckém poli.
Možná proto se RB tak moc snaží aby se Ricci dostal do své bývalé kondice co nejrychleji.

Hlavne vsem chybi ta jejich namachrovanost, nejak se vytratila :joy:

Pockam si na dalsi vyjadreni Fordu, nic jineho nema cenu sledovat.

Red Bull Powertrains bych zatím ještě neřešil. Tahle část Red Bullu ještě není pro další chod obou týmů důležitá, když Renault nabízí své volné kapacity. :slightly_smiling_face:

mozne to je, ale preco by rb riskoval, ze novemu jazdcovi sadne to auto tak ako perezovi a ak sa dotiahne konkurencia tak to nemusi stacit na titul? hlavne ak by sa porucal aj newey, tak naj bezpecnejsie pre rb by bolo umoznit verstappenovi odjazdit buduci rok s tym, ze do druheho auta si daju niekoho na kom budu chciet stavat v dalsich rokoch a pripadne ak sa ukaze, ze je rovnako dobry ako maxo tak mu daju plnu podporu v boji otitul a maxo dostane taku podporu aku dostavaju dvojky :slight_smile:

Za uspechom RB je v prvom rade Horner, ktory do RB dostal Neweyho a uz skoro 20 rokov sa mu ho tam podarilo udrzat aj spolu s Markom, ktory ma jednoznacne najlepsi nos na talenty.

Nebyt Hornera, tak ziadny Newey v RB nie je (a ak by bol, tak urcite nie az doteraz). :slight_smile:

dobry pokus o vtip :slight_smile:

1. Nevytrhavaj mi cast vety, nebud Honzik. Toto je cele znenie, ktore je vyznamovo niekde inde:
  1. Kludne pridaj svoj nazor alebo mi vysvetli ako to bolo s prichodom Neweyho v 2005 a potom s jeho udrzanim, aby neodisiel do Ferrari, ked uz bol pobaleny a jedine Horner ho tam udrzal. Lebo takyto je tvoj komentar je maximalne zbytocny. Ale ked to rozvedies, tak bud sa nieco nove dozviem alebo aspon bude mat vyznam podiskutovat.

Za uspechem RB stoji jejich bezedna pokladna, co je na tom nekomu volat a nabizet prehnane castky, navic kdyz to prachy Hornera nejsou :blossom:

Co sa tam ma zmenit ? Ze mu darovali titul a zrazu si povieme ze ho ma zasluzene ? :smiley:
prvu polku sezony mal navrch, poslednych 5VC ci uz ani neskrtol a v poslednom kole mu darovali titul aj ked cely zavod na to nemal.

1 Like

aj dalsi maju bezodnu pokladnu…

1 Like

To bych nerekl, jejich limonady stoji nejvic a jsou v mnoha prichutich k zakoupeni v kazdem kramu po celem svete, coz je naprosto v poradku.

image
image

Team GmbH Verstappen?
Takže Josovci najednou bojují nejen proti Hornerovi, ale i proti Thajcům a Rakušanům?