Ak to nie je konšpirácia a Mercedes uloví Maxa, tak vo Ferrari si môžu trieskať hlavu o stenu, že podpísali o trochu skôr za veľké peniaze Hamiltona… A možno nebyť Hamiltonovho odchodu, ktovie či táto aféra v RB by vôbec existovala v takom merítku… a či nie je za všetkým Toto a jeho vychytralá politika, pretože potrebuje po Hamiltonovi zaplátať dieru a podpísať najlepšieho jazdca v poli… zaujímavé… nečudoval by som sa, keby to bola pravda… Toto je sakra dobrý politik…
Emil je sice dobrý jezdec, ale jak je vidno z RB jeho působení přináší i jisté rizika.
A to pro něj RB udělal vše co Emilovi na očích uviděl.
Takovou podporu jako v RB už Emil nikdy a nikde jinde nedostane.
Precitaj si moju konspiraciu vyssie…
Je zajimavy, ze novinare uz moc nezajima co se vlastne stalo, ale jake to bude mit dusledky.
Novinari nam tady predhazuji zpravy o Markovi a jeho loajalite k Mitznaffovi ( nepsalo se minuly rok po smrti Mateschitze, ze mladej Helmuta nesnasi a ze se pod nim houpe kreslo?), ze prej Marko, Max a Newey nechteji vyjadrit podporu Hornerovi. No da se to cist i tak ze nechteji Hornera odsoudit, nebo tak ze s tim nechteji mit nic spolecneho.
Jos tvrdi ze mezi neho a Maxe se nevejde ani list papiru, hmm. Nerikal neco podobneho Toto o jeho nerozbornem pratelstvi s Lewisem? Nevim kolik listu papiru se vejde mezi Jose a Maxe ted v Jedah, kdyz ma prej Jos zakaz vstupu, ale skoro bych tipnul ze dost .
Marko prej nebude branit Maxovi v odchodu. No nevim jak vam, ale me to neprijde jako ze Marko odchazi z RBR ( i kdyz podle novinaru jsou na odchodu spolu s Neweyem). Spis mi to prijde jako vzkaz Maxovi, nikdo te tu nedrzi.
Ale jasne, novinari maji urcite pravdu. Jen nevim ktera to je, protoze tech zarucenejch pravd tu bylo spoustu.
Co se asi stane, pokud by se Horner rozhodl posadit Maxe na lavicku a nechal pilotovat nekoho jineho. Dalo by se to zastavit?
uveritelne
avsak ja by poupravil/doplnil ze ak, tak Lewis ked tak neodchadzal z Mercedesu kvolu Maxovi, skor si myslim, ze si uvedomil, ze ak, tak on chce by ten co ma prestup pod kontrolou a on chce byt ten co si vybera a on chce byt ta hviezda ktora pride do Ferrari. Nechat teda Maxovi co ostane.
Ta posledna Bergerova veta je brutal. Zacalo to 1.2. Lewisovym prestupom do Ferrari a vidim ze to pokracuje dalej.
Myslis si ze newey potrebuje este nieco dokazovať? Ok
Z pohľadu sezóny, je to tam napísané v zátvorke.
Zaujimave bude, ak pride Max do Merc, ako sa zmeni retorika okolo AbuDhabi 2021
Myslim u obidvoch stran, ale hlavne Toto
Jojo. O Hamiltonovom prechode som pisal inde, ale vlastne to co sa deje teraz vyzera byt len take doplnenie. Hamiltonove pripmarne rozhodovanie bolo kvoli tomu (moj nazor), ze chcel zmluvu na dlhsie obdobie a Wolff mu nemohol garantovat zmluvu na 2026… ostatne len zvysuje vahu jeho rozhodnutia
Ak by sa to stalo uz od 2025, tak Formule by to len pomohlo, teoreticky najlepsi pretekar by nebol v najsilnejsom teame cize by to bolo vyrovnanejsie a Leclerc by ziskal titul, uz som to vymyslel takto. A od 2026 nove karty
Ja myslím že Lewis nevidel v Mercedese žiaden pokrok za poslednú dobu tak išiel do Ferrari ktoré sa možno pod Vasserom dostane do boja o tytul.
Ale to isté môžeš povedať o Hamiltonovi v Mercedese… a predsa odišiel do Ferrari…
Adrian pôjde skôr do Mercedesu ako do Ferrari.
Hamík byl ve spojení s Mercedesem už od motokár, tak se nediv, že si chce na staré kolena vyzkoušet něco jiného.
Taky se vždycky tvrilo, že všichni velikáni by měli zakončit svou kariéru ve Ferrari.
Cital si knihu s Adrianom.
Dokola tam vysvetloval, preco do ferrari nemôze ist a podobne …
Bohužel nečetl. Mé oči mi už dlouhé čtení nedovolují.
Pro mě ale není tak velké překvapení Hamíkův přestup k Ferrari, jako protivenství Verstappenů proti Red Bullu.
Myslim, ze Leclerca by ziskat mohol, ten prave kvoli Lewisovi podla mna bude pri top ponuke nakloneny odchodu.
Ja si skor myslim, ze Ferrari s Lewisom by ho lakalo viac
za uspechom RB je v prvom rade Newey
inak bude skoda ak horner bude musiet z rb odist pred 26, ja by som sa celkom rad pozrel na to ako to pod jeho vedenim dopadne s rbpt. podla mna to bude tazke fiasko, lenze ak teraz bude odideny tak on a jeho fanusikovia to vsetko zhodia na nove vedenie
a ktovie ci ta nevrazivost rakuskeho vedenia voci hornerovi nesuvisi aj s tymi skrachovanymi rokovaniami s porsche ktore malo vyvijat motor a platit cely jeho vyvoj, lebo ford nieje adekvatna na hrada za to co ponukalo porsche. ten ma byt defacto len sponzor a poskytovatel nalepky na motor
no a prave horner mal byt jednym z najvacsich odporcov toho spojenia kedze porshce si chcel dosadit vlastneho cloveka do kresla sefa