Podme trosku zakonspirovat. Zaciatok roka 2023 Hamilton dostava ponuku od Ferrari, nakoniec na nu nereflektuje a podpise 1+1 s Merdecesom. Prichadza december a informacie o Hornerovi vo vnutri teamu, sucasne Jos the Boss ma info, ze motor RBPT nie je na takej urovni pre rok 2026 ako Mercedes a Ferrari. Vsetci vedia, ze Ferrari sa usiluje o Hamiltona, cize je potencial miesta v Mercedese pre Maxa (myslenie Josa). Hamilton dostava informacie, ze Horner ma problem a mozno skonci v RBR, co uvolni z pod zmluvy Maxa, ktory ma zaujem o Mercedes. Dava sa do kontaktu s Ferrari a podpisuje. 1.2. vsetko vychadza von a prestupova bomba je na svete. Sucasne vypusta “holandska vetva RBR” informacie o Hornerovi.
Zacina sa medialny tlak na RBR, aby voci Hornerovi vyvodili dosledky. Zatial to Horner ustal, ale Jos zacina tlacit na pilu, ukazuje, ze (ne)rokuje s Wolffom, ktory zo svojej strany krici “nezaujato” o transparentnosti…. Sedacka v Mercedese je volna, motor pre r. 2026 bude asi “spicy” viac ako “ginger” motor v RedBull. No uvidime ako sa to cele utrasie …