Marko má pre Audi iný návrh: Dať Bottasovi šancu by bolo nepochopiteľné | Magazín F1 - F1online.sk

Tím pod vedením Mattiu Binotta stále rieši jazdeckú otázku. Na výber má viacero mladých jazdcov aj skúseného Valtteriho Bottasa, ktorý navyše veľmi dobre pozná celý tím. Helmut Marko sa však zháčil pri predstave, že by mal fínsky pretekár dostať ďalšiu šancu — Audi by vraj spravilo lepšie, keby vyskúšalo Micka Schumachera.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/174039/marko-ma-pre-audi-iny-navrh-dat-bottasovi-sancu-by-bolo-nepochopitelne

Audi potrebuje skusenosti + niekoho kto bude ochotny od rana do vecera makat na simulatore. Idealne v jednom baliku. Mick vyzera byt tichy pracant. Z tohto pohladu by to vlastne nemusela byt zla volba. Valteri ma ale brutalne skusenosti. Ak tam bude ochota tomu projektu dat 100% casu tak si myslim, ze si Binotto vyberie jeho.

Řekl ten, který měl v týmu Tsunodu, Pereze a Ricciarda. :sweat_smile::sweat_smile::rofl::rofl:

3 Likes

Tiez som sa pozastavil nad tym, ze zrovna Marko tu mudruje do jazdeckej dvojice ineho timu :smiley: ale nechcel som byt prvy…

2 Likes

Kazdy mudruje do ostatnych

To je F1

Wolff lanari maxa, horner lanaril norrisa atd

Nic neobvykle, skoda plytvat znakmi

image

1 Like

Lanarenie do vlastneho timu je daco ine ako komentovat jazdecku otazku v druhom time, ale viacmenej suhlas ze vsetci komentuju vsetko :slight_smile:
Len to niekedy vyzera, ze ked to robi napr. Wolff ci Brown tak je to fuj fuj a ked RB, tak je to vpoho a ti co sa ozvu su hned hejteri :smiley:

1 Like

Akokolvek mam Valteriho rad, tak sa posledne 2 roky flaka. Je to autom ano, ale je odovzdany a netusim naco by v tom mal pokracovat aj buduci rok. To uz moze ostat Guyany Zlow…

Neviem mna tieto zabomysie vojny ohladom toho kto “pomlouva” viacej, uz nebavia :smile:

jo a pritom ho podla vlastych slov chcel Tost do RBcka… typicky Helmut :smiley:

1 Like

Ved to podla mna ani nie je na nejaku vacsiu debatu.

Len uznaj, ze je to trochu usmevne, ze zrovna Marko pri ich dlhodobej problematike s jazdcami tu rozdava mudrosti…

Kazdopadne za mna stale lepsia mikrotema, ako sa tu riesia v inych temach udalosti davnejsej historie dokola, ci tema Mick v F1 pod xy clankami :smiley:

3 Likes

Haha to je pravda, inak sa tu nic nedeje :smile:

Ako hej marko je marko to uz inak nebude, jeho vyjadrenia som vzdy bral s velkou nadsazkou ale paci sa mi jeho priamost
Ja nemusim najviac asi Wolffa ale najdemsi k nemu cestu, verim v to :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Brown mi nevadi, ved aj pekne schudol :smile:

tak vymenit Pereza za Bottasa by pre RB nebolo vobec zle. V mercedese ukazal, aka je dobra 2ka, ked na to ma auto.

Pro mě je u týmu, který má mít nejvyšší ambice, dvojice Hülkenberg/Bottas hrozně neperspektivní a “přizdis…á” (omlouvám se, lepší výraz mě nenapadl :smile: ). Ok, potřebují zkušenost, vzali Hulka - proč ne, přeju mu to, podával vždycky stabilní dobré výkony. Ale dát k němu druhého jezdce, který jezdí bez jiskry znuděně vzadu taky kvůli zkušenostem, proč? Ať to trochu risknou a dají druhého jezdce trochu zajímavého a perspektivního.

Haha, pekne si to opisal :smiley:

Tohle už je masakr, měl někdy někdo takovou tlačenku jako má Schumi Junior? :smile:

Jinak souhlasím s Evap, dvojice Hulk -Bottas je jistota solidních výkonů ale jinak extrémní nuda a nulová perspektiva do budoucna. To fakt snad i ten Junior je zajímavější varianta

2 Likes

Ferrari u FIA, Red Bull u FIA, Max v Red Bullu

Uprimne si nepamatam, ze by nejakeho jazdca 2 roky pchali viacmenej vsade, kde je volna sedacka… :smiley:

1 Like

Nepsal jsi nedávno, že chceš diskutovat seriozně? :stuck_out_tongue:

2 Likes

Však jsem ti odpověděl na otázku, co se ti nezdá?