Marko má pre Audi iný návrh: Dať Bottasovi šancu by bolo nepochopiteľné | Magazín F1 - F1online.sk

Jsou suverénně nejhorší s velkým odstupem, tam zázraky neuděláš. + jsou ještě strašliví strategicky. Jediné, kde se můžou jakž takž spravedlivě poměřovat jsou Q, a tam mlaďáka celkem pohodlně drtí.

1 Like

Aj Perez uz ukazal, ze je vyborna dvojka. Navyse bezprecedentne navysuje predaj limonady na spanielsky hovoriacom trhu.

Kolik se prodávalo Red Bullů před příchodem Peréze? A kolik se prodává, když tam je?

Je to asi jedno. :grin::grimacing::grimacing:

3 Likes

Hm… To to pěkně začíná :smile:!

odvtedy ako najali Pereza im vzrastol predaj o 55%. Najvacsi trh je severna amerika. Nevravim, ze to je Perezova zasluha, ze sa Redbullu v Sev Amerike tak dari, ale urcite o tomto fakte vedia.

bottas je davno vyhoreny, len to v tragickom sabueri nie je vidiet.

do RB by zapasoval Alo, Hulk, niekto so silnejsou mentalitou. Valteri je zlomey muz

presne tak
on nebude chapat ak si audi nech a bottasa pritom ten nikdy nemal take skraty a vypadky formy ako predvadza perez posledne 3 roky a toho si tam helmut drzi ako keby jazdil na urovni verstappena

inak uz je trapne ako kazdy ponuka mladeho schumaka inym timom, ze ho maju zobrat, ze je to pre nich dobra volba, ale ze by mu niekto z tych ponukacov dal sedacku v jeho time tak to ani nahodou. mlady schumak je dobra volba len v time niekoho ineho :slight_smile:

hulk neni zly jazdec, ale ked ide o stabilitu tak jedina jeho stabilita bola, ze vzdy ked mal sancu na podium tak ju zahodil.
a na kvality bottasa hulk rozhodne nema ten je od neho o triedu lepsi
audi hulka bralo preto, ze je nemec a v case ked ho brali tak si mysleli, ze ako druhy jazdec tam bude sainz

Ja uplne nerozumiem, preco sancu nedostane Pourchaire, vsak jeho posobenie v F2 bolo od prvej sezony dobre (hoci tam isiel velmi mlady) a je clenom akademie Sauberu. Uz tento rok by bol lepsia volba ako Bottas za zenitom.

Za mna najzmysluplnejsi kandidat, no jeho meno sa paradoxne sklonuje najmenej. Namiesto toho sa uz po tisici raz omiela Schumacher, ktory predsa svojim posobenim v Haase dokazal, ze jazdecky za vela nestoji.

A Bottasa necham uplne bez komentara.

3 Likes

predaj tej zbrndy rastie na vsetkych trhoch, nie len na latinos
a to, ze perez hovori po spanielsky neznamena, ze cely spanielsky hovoriaci trh zacal chlastat kvoli nemu redbull

a bral si pri tom do uvahy aj to, ze najatie pereza sa akosi kryje s tym, ze rb zacal vyhravat tituly? nebudu tie tituly a uspechy vacsim dovodom zvysenia predaja zbrndy ako najatie mexicana? hlavne ked im to rastie celosvetovo a nie len mexiku resp. ako ty pises na “spanielsky hovoriacom trhu”
aj ked neviem preco by nejaky argentincam mal zacat chlastat zbrndu len preto, ze za nu jazdi mexican :slight_smile:
to je ako tvrdi, ze najatim anglicana sa zvysia predaje na celom anglicky hovoriacom trhu :slight_smile:

to nikde netvrdim. Pripisovat narast len Perezovi by bolo znacne trufale. Ale nepochybujem, ze marketingove oddelenie Red bullu v tom ma lepsi prehlad.

ale tvrdis to, lebo opakovane si pisal, ze vyrazne zvysil predaje na spanielsky hovoriacom trhu. o com ja dost silno pochybujem, ze mimo mexiko(mexicanov) sa on podielal na zvysovanie predaja zbrndy
v mexiku to ano, ale pisat o spanielsky hovoriacom trhu je podla mna hlupost

a ako som pisal, rastu tie predaje celosvetovo, v roku 2022 o 24%

oni ho tam drzia pre viac dovodov
ano aj predaje v mexiku a u mexikanov
ale aj preto, ze je to velmi silny platic
dalej nerobi maxovi ziadne problemy, lebo nema uz ambicie
a rb akosi po tych rychlovyhadzovoch gaslyho a albona akosi zmakol a mozno nechceli aby sa ta situacia zopakovala, ze vyhodia pereza daju tam ineho a ten bude jazdit to iste a budu tam kde predtym a pred dilemou vyhodit ci nevyhodit :slight_smile: a tak radsej drzali pereza, lebo na to aby dali niekoho naozaj silneho k maxovi tak na to nemali odvahu a hlavne kym mali dominantne auto tak im vlastne ten perez az tak nevadil tituly brali, maxo mal pohodu a ze perez sa nedokaze dostat ani do q3 nuz s tym sa nejak zmierili

ale nechat si pereza aj pre buduci rok tak to je uz z ich strany total zufale, lenze tak dlho otalali, ze velmi uz ani nemaju koho tam dat s kym by mali istotu dobrych vykonov.
koho by tam vlastne teraz mohli dat? lawsona?cunodu? vykupia albona potom co ho takmer zajazdil novacik? bottasa? pred tromi rokmi to bola idealna dvojka, lenze 3 roky v sauberi mu na reputacii nepomohli. alebo vykupia sainza? williams by sa mozno aj potesil, nejakych 10-15mega za nic a k tomu usetrenie platu a dobra nahrada(aspon tak sa to zatial zda) v podobe colapinta

to nie je len o Mexiku, 60 milionov americanov ma spanielcinu ako materinsky jazyk. Perez ma zo sucasneho pola k americkemu fanusikovi najblizsie. ok ty si myslis, ze jeho narodnost nema na kontrakt ziaden vplyv. podla mna ma, ale fajn hadat sa s tebou nemam chut.

Pro pilota by mel byt zaklad vyhravat, potom dojde k naplneni. Do F1 se vsichni nevejdou, kdybych byl vystudovany pilot jezdil bych vsechno jako Andretti. :bowing_man:

mat spanielcinu ako rodny jazyk a byt mexicanom su dve rozdielne veci
a ja som napisal, ze v mexiku a u mexikanov
nejaky spanielsky hovoriaci bolivijec zijuci v usa nebude mat nijak zvlastny vztah k perezovi

to, ze v mexiku hovoria po spanielsky neznamena, ze mexican je zrazu extra relevatny maskot pre vsetkych spanielsky hovoriacich ludi na svete. je to mexican a je relevatny pre mexikancov, nie pre zvysok spanielsky hovoriacich ludi
to potom mozu najat spanielsky hovoriaceho colapinta a nic nestratia na spanielsky hovoriacom trhu :slight_smile:

asi si necital poriadne, lebo to som nenapisal, ja netvrdim, ze nema jeho narodnost na to vplyv, ale nie rozhodujuci. ty tvrdis, ze jeho narodnost alebo skor jeho materinsky jazyk(kedze furt hovoris o nie mexickom, ale spanielsky hovoriacom trhu) ma rozhodujuci vplyv na ten kontrakt.

Zaujimave , ako vsetci odporucaju Micka ako najlepsiu volbu , ale nikdy vo svojom teame , vzdy v inom

Audi se hodne podcenuje, kdyz to porovnam s novym zacatkem kterym si bude muset projit Red Bull, nevidim rozdil, novy sef designer, nova pravidla, novy motor.

Udivuje mě, že člověk který má na starosti pouze jezdce a přesto má mezi nimi bordel a nedokáže si udělat pořádek tak, aby nad nimi davy nekroutili hlavou chce radit jiným.
Přitom Tostovi Mika nedovolil a teď ho vnucuje jinému týmu.
Evidentně už ztrácí soudnost.

uz sa mi nechce na teba drat klavesnicu…
https://www.msn.com/en-us/sports/other/why-sergio-perez-s-seat-at-red-bull-is-a-big-deal-for-north-america/ar-BB1nCHJC
https://www.sportskeeda.com/f1/news-sergio-perez-s-popularity-america-17m-worth-sponsorship-prevent-red-bull-dropping-him-reports

1 Like