Marko chváli prístup Red Bullu pri vyšetrovaní Hornera | Magazín F1 - F1online.sk

Vyšetrovanie Christiana Hornera je momentálne najdôležitejšou témou vo Formule 1. Šéf Red Bullu lieta v nemalých problémoch a jeho osud je naďalej otázny. Videli sme ho však na predstavení nového monopostu RB20, na ktorom rečnil, ako keby sa nechumelilo. Podľa niektorých informácií bude prítomný aj na predsezónnych testoch v Bahrajne. Podľa poradcu Red Bullu Helmuta Marka prebieha jeho vyšetrovanie dôkladne a veľmi správne, keďže nie je dôvod sa ponáhľať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142802/marko-chvali-pristup-red-bullu-pri-vysetrovani-hornera

Helmut přesedlal z mačkání gombíků na hru o trůny

2 Likes

Jou jou, uplne to z toho článku srší :roll_eyes::pray:

Nesmíš ten RB tolik žrát, zas takova pecka ten článek není

To mi povies ty ktory zere aston a alonsa az pod zem :man_shrugging::joy:

2 Likes

:smile:

1 Like

Ako sorri,ale to sme sa kde dostali. Podobné veci ma vyšetrovať polícia alebo sa o ne zaujímať Inspektorat práce alebo akýkolvek podobný zahraničný urad a nie,že si páčhatel najme pravnika a všetci sa tvaria,že ten to spravodlivo vyšetrí. Aké ma pravnik vôbec kompetencie alebo právomoci vo vyšetrovaní…A všetci sa tvária, že to je ok.

2 Likes

Porusenie pracovnej discipliny (alebo hocijakych firemnych pravidiel) neznamena porusenie zakona, takze co s tym ma policia?

6 Likes

Měl by to vyšetřit opravdu někdo nezávislý, žel z toho co bylo napsáno o tom lze dost pochybovat :man_shrugging: Ale to už je i na poškozené aby si to ohlídala.

Jasné porušenie pracovnej disciplíny kde ponúkneš “obeti” 690 000 odškodnenie.

1 Like

Ked nechces, aby sa to dostalo na verejnost, tak ponuknes. Stale to ale neznamena, ze porusil zakon pre boha. :smiley:

Bossing nie je ziadne porusenie zakona. Posielanie dickpics myslim (nie som pravnik), ze tiez nie. Ale porusenie pracovnej discipliny to je. Tak preto to riesi firma interne cez pravnikov a nie policia.

Takze este raz - co s tym ma policia?

PS: Aby policia nieco vobec zacala riesit, tak je potrebne podat trestne oznamenie v takomto pripade.

ze v niecom prekrocil firemne pravidla neznamena, ze to je na civilne konanie.

2 Likes

Takže, když ti šéf řekne, že jsi d-e-b-i-l, budeš si stezovat, tak ti nabidne 690k euro, jako nahradu?

To je otazka na sefa ne

On ti to ani nemusí říci, jak chápu místní experty. Prostě stačí vystoupit s obviněním a už platěj :smile:

1 Like

Porušení pracovní disciplíny/kázně řeší zákon: Zákon č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů v ČR, v UK samozřejmě zákoník práce bude vypadat jinak, ovšem silně pochybuji, že by zrovna toto anglosaské právo neřešilo

Jako: šéfe jsem d-e-b-i-l? … ano … tak vás teď budu žalovat u HR

pochybujem, ze islo o toto. medzi d​ebilom a trestnym cinom sa toho este zmesti dost vela co stale nie je trestny cin, ale hrubo porusuje interne stanovy. Ked sef ponukne karieru cez postel stale to nie je trestny cin, ale na vyhadzov to urcite je.

4 Likes

Co jsi měl dnes k obědu? :slight_smile:

Svíčkovou a karlovarský knedlíky :hugs: