Marko chváli prístup Red Bullu pri vyšetrovaní Hornera | Magazín F1 - F1online.sk

Takovej krásnej oběd a kazíš si den Hornym. :frowning:

Však ano, ale vycházel jsem z

V kontextu: info říkal, že Horner a jeho právníci nabídli 690k, pokud by šlo o interní záležitosti, tak by "oběti " nenabízejí finanční nahradu

Horny Horner mi den nezkazí :slightly_smiling_face:

8 Likes

Udělej tam selfie. :slight_smile:

To nemůžu, okamžitě by bylo zneužito :roll_eyes:

ja to vzdavam proste, to sa neda :smiley:

1 Like

To @Triper nemůže, špatně se to edituje ve photoshopu

pokial nevies o co ide tak zbytocne budes spekulovat. dokonca ani nevieme ci taka ponuka naozaj padla. Ak aj padla stale nevieme kontext.
Kludne to moze byt cele nafuknute a vyuzite na vysupnutie Hornera zo sedla. Ak nejak vaznejsie porusil firemne pravidla tak v ramci mocenskeho boja tajci vs rakusania, umlcanie tohto obvinenia moze byt videne ako dost dolezite v suboji o moc. Bohvie odkial tych udajnych 650tis islo.
Vsetko su to spekulacie a zorientovat sa moze byt tazke.
Ja vychadzam z jedneho - ak obet obmietla udajnych 650tis tak jej ide vyhradne o spravodlivost. Predpokladam teda, ze ak by bol Hornerov precin postihnutelny civilnym pravom, podanie na nejaku civilnu instituciu by uz prislo. Predpkladam teda, ze je to vsetko v rovine firemnych pravidiel.

Treba si pockat presne tak ako píše @helmutko

Ak odmietla 650k a chce spravodlivosť (je to na civilne konanie) tak sa tak udeje, ak teda “prehra” interne setrenie…

Horner vyzera ale ze si je istý nevinou :man_shrugging:

O půlnoci vyrážíme na sopku.

2 Likes

Nazdar, přeji příjemný výšlap, kvalitní rozhled a dobré počasí. :footprints:

1 Like

A porušenie pracovnej disciplíny rieši v ČR polícia ty bagaňa tupá? Či v ČR sa nerozlišuje medzi zákonníkom práce a trestným zákonom?

Debilkovi to ale nevysvetlis. Vidis, ze nerozlisuje ani zakonnik prace a trestny zakon.

je velkou skodou, ze jeden z mala kvalitnych motoristickych webov, sa pomaly vybera cestou bulvaru
informovat denne o ,zarucenych, spravach a potom ich menit a upravovat z dovodu dalsich a dalsich 100 percentne zarucenych informaciach ktorym bulvar denne ludi zahrna, nazyvat spickovy tym ,malinovkarmi,
denne pisat o vysetrovani o ktorom vlastne okrem uzskeho okruhu vedenia red bullu nik nevie, aku to ma i hodnotu pre motorsport, co to ma spolocne zo serialom F1?
je mi jasne,ze pred sezonov je prilis maly prisun kvalitnych informacii, ale niekedy je menej viac,

2 Likes

Tak bacha na telefon :slight_smile:

Myslím, že nadšení autora je jasně vyjádřeno v posledním odstavci a hlavně poslední větě článku. Prostě bulvár, no.
Ale jinak souhlasím, je to škoda. A tak slibně to začínalo :confused:

A které věci máš na mysli? Jediné, co se ví určitě je, že probíhá nějaké interní vyšetřování Hornera v rámci firmy. Všechno ostatní jsou jen a pouze spekulace některých médií. Nevhodné fotky, bossing, o koho jde, nabídnuté peníze, právníci atd. - nic z toho nikdy nikdo nepotvrdil a jsou to jen neověřené informace. Takže co tedy by měl kdo vyšetřovat? (jistě, časem se možná ukáže, že něco z toho byla třeba částečně nebo úplně pravda, ale momentálně víme akorát … )

No jo, už je to i tady, nevhodné fotky na diskuzi. Chvíli mi to trvalo, ale pak jsem odhalil, že jeden kaktus ve skutečnosti není kaktus, ale jeho silueta jasně prozrazuje, že jde o vibrátor (tzv rabbit). No že se nestydíš. :joy:

Jojo, občas když to tady pročítám, tak to vypadá, že se tady koncentrují všichni blázni Československa :grinning:.

1 Like