Takovej krásnej oběd a kazíš si den Hornym.
Však ano, ale vycházel jsem z
V kontextu: info říkal, že Horner a jeho právníci nabídli 690k, pokud by šlo o interní záležitosti, tak by "oběti " nenabízejí finanční nahradu
Horny Horner mi den nezkazí
Udělej tam selfie.
To nemůžu, okamžitě by bylo zneužito
ja to vzdavam proste, to sa neda
pokial nevies o co ide tak zbytocne budes spekulovat. dokonca ani nevieme ci taka ponuka naozaj padla. Ak aj padla stale nevieme kontext.
Kludne to moze byt cele nafuknute a vyuzite na vysupnutie Hornera zo sedla. Ak nejak vaznejsie porusil firemne pravidla tak v ramci mocenskeho boja tajci vs rakusania, umlcanie tohto obvinenia moze byt videne ako dost dolezite v suboji o moc. Bohvie odkial tych udajnych 650tis islo.
Vsetko su to spekulacie a zorientovat sa moze byt tazke.
Ja vychadzam z jedneho - ak obet obmietla udajnych 650tis tak jej ide vyhradne o spravodlivost. Predpokladam teda, ze ak by bol Hornerov precin postihnutelny civilnym pravom, podanie na nejaku civilnu instituciu by uz prislo. Predpkladam teda, ze je to vsetko v rovine firemnych pravidiel.
Treba si pockat presne tak ako píše @helmutko
Ak odmietla 650k a chce spravodlivosť (je to na civilne konanie) tak sa tak udeje, ak teda “prehra” interne setrenie…
Horner vyzera ale ze si je istý nevinou
O půlnoci vyrážíme na sopku.
Nazdar, přeji příjemný výšlap, kvalitní rozhled a dobré počasí.
A porušenie pracovnej disciplíny rieši v ČR polícia ty bagaňa tupá? Či v ČR sa nerozlišuje medzi zákonníkom práce a trestným zákonom?
Debilkovi to ale nevysvetlis. Vidis, ze nerozlisuje ani zakonnik prace a trestny zakon.
je velkou skodou, ze jeden z mala kvalitnych motoristickych webov, sa pomaly vybera cestou bulvaru
informovat denne o ,zarucenych, spravach a potom ich menit a upravovat z dovodu dalsich a dalsich 100 percentne zarucenych informaciach ktorym bulvar denne ludi zahrna, nazyvat spickovy tym ,malinovkarmi,
denne pisat o vysetrovani o ktorom vlastne okrem uzskeho okruhu vedenia red bullu nik nevie, aku to ma i hodnotu pre motorsport, co to ma spolocne zo serialom F1?
je mi jasne,ze pred sezonov je prilis maly prisun kvalitnych informacii, ale niekedy je menej viac,
Tak bacha na telefon
Myslím, že nadšení autora je jasně vyjádřeno v posledním odstavci a hlavně poslední větě článku. Prostě bulvár, no.
Ale jinak souhlasím, je to škoda. A tak slibně to začínalo
A které věci máš na mysli? Jediné, co se ví určitě je, že probíhá nějaké interní vyšetřování Hornera v rámci firmy. Všechno ostatní jsou jen a pouze spekulace některých médií. Nevhodné fotky, bossing, o koho jde, nabídnuté peníze, právníci atd. - nic z toho nikdy nikdo nepotvrdil a jsou to jen neověřené informace. Takže co tedy by měl kdo vyšetřovat? (jistě, časem se možná ukáže, že něco z toho byla třeba částečně nebo úplně pravda, ale momentálně víme akorát … )
No jo, už je to i tady, nevhodné fotky na diskuzi. Chvíli mi to trvalo, ale pak jsem odhalil, že jeden kaktus ve skutečnosti není kaktus, ale jeho silueta jasně prozrazuje, že jde o vibrátor (tzv rabbit). No že se nestydíš.
Jojo, občas když to tady pročítám, tak to vypadá, že se tady koncentrují všichni blázni Československa .