Marko bije na poplach: Oba tituly sú v ohrození | Magazín F1 - F1online.sk

Je to tak. Zvyknem mat dobry odhad (skromne sa zhodnotim :smiley: ), ale ani pred prvou VC tohto roka, ani po Cine, by som neveril, ze v RB bude takyto vyvoj pocas sezony.
Ocakaval som ich jasne vitazstvo, len s mensim naskokom ako 23 a snad tesnu 25, otaznik bol az 26, vieme preco… Ale prislo to uz teraz :slight_smile:

Max bude mat tazke rozhodovanie… Tuto sezonu je pre mna stale vdaka naskoku favorit na titul, ale 25 to tak uz nemusi byt a 26 uz vobec…

1 Like

uz som tu spominal, Bagnaia v 2022 za polovicu sezony stiahol 91 bodov a este vyhral o 17 v MotoGP aj napriek tomu, ze raz ci dva krat vypadol (v druhej polovici sezony). Na druhej strane jeho super nevyhraval a tiez par krat vypadol a to ho stalo titul. Viac menej to bolo zapricinene top formou Ducati a konzistentnym prepadom formy Yamahy.
Asi najviac bude zalezat na tempe Redbullu.

2 Likes

No vidis a ja uz na zacatku teto sezony prorokoval ze to bude vyrovnane. Ze McLaren je na vzestupu a Mercedes vyresil sve problemmy, prestali kecat a zacali makat. :slight_smile:
A to jsem psal v dobe kdy tu Puff a ostatni psali ze pro ne sezona skoncila a ze dominance RBR je konec F1. :wink:

Tak ako postupna vyrovnanost sa dala ocakavat, ale ten prepad po Cine musel zaskocit aj teba trochu :smiley:

Inak myslim, ze zrovna dnes tu niekde @HellHogr ? dal screenshot, ake tu boli na uvod sezony nazory a s dnesnou realitou to vyznievalo trochu usmevne :slight_smile:

1 Like

1 Like

Tak @HellHogr ten ma databazi co kdo rekl. :joy:

Ale tak myslim ze i on tady psal jak je RBR dominantni a jak by se s tim melo neco delat. Ale prisahat na to nemuzu, mam ho v ignore. Ne proto jake ma nazory, nebo jak se vyjadruje, ale diskuze ktere vede jsou moc o faulech a odvadeni od temat apod. Ja se radsi pohadam a obhajuju nejakej nazor, ale nerad se tocim dokola.

Ale sammozrejme propad RBR urcite neni jen tak. A ze by me to zaskocilo trochu? Mas videt jak to komentuju nazivo. :joy:

Ja nadavam od Australie. :joy: Ja vim ze tam Maxovi odesli brzdy, ale stejne to nevypadalo dobre, uz od treninku.

1 Like

Ano, toto som myslel :slight_smile:

1 Like

Tak v Japonsku a Cine bol RB dominantny podobne ako McLaren teraz (to mas prvych 5VC, Melbourne bol vzdy specificky), cize ich dominancia do Miami pokracovala, aj ked uz nie ako 23, ale to bola neskutocna sezona, co by bol mensi zazrak zopakovat ci prekonat :smiley:

Japonsko, vypadalo dobre, ale Cina uz urcite ne. :slight_smile: A me ani tak nejde o dominanci, jako o stav toho auta. Ted tu vysel clanek jak to vidi Max. Presne to mam na mysli.

V Cine dali kvalifikacne double, cize maximum a v zavode Perez co je teraz rad za 6-7 miesto bol na bedni pomerne tesne za Landom, ktory dostal od Maxa 14s a to Max urcite netlacil ako musi teraz…

Jasne, mali aj omnoho silnejsie VC, ale bolo to jasne vitazstvo, dominantny vykon, len ty si prisny :smiley:

A co sa tyka cerstvych vyjadreni Maxa suhlas, potvrdzuje to, co dlhsie pisem aj ja - prepad formy RB nie je len o tom, ze ostatni sa zlepsili… :slight_smile:

1 Like

Tohle je jakej steer? :smiley:
W15 btw.

Já vím, že je to W15 v Miami :smiley: to je lehkej understeer :smiley: