Máme skvelých inžinierov a traťový tím, chýba nám len rýchle auto, vyhlásil Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

Lebo sú dostupné prihláseným členom tohto fóra, vieš si tie účty spätne vyhľadať aj ty. :hear_no_evil: :man_shrugging: :scream: :exploding_head:

O môj čas sa ty báť nemusíš, viem ho lepšie využiť než ty rozum. Keďže si pamätám tvoje veľkohubé vyjadrenia a viem používaťť filtre vo vyhľadávaní tak popri kávičke som si spravil výlet do minulosti a zaspomínal na tie tvoje veľkohubé tvrdenia. :smiling_face_with_three_hearts:

Žiaľ, po tej biede, čo predviedol Hamilton, aj ja by som si menil postoje o 180° a pevne by som dúfal, že si nikto nepamätá moje vlastné veľkohubé vyjadrenia a že mi tie veľkohubé vyjadrenia neskôr nedá vyžrať. Problém bol kde ? s načasovaním, prevedením alebo eufóriu tvrdenia alebo aj aj aj? :grimacing: :speak_no_evil: :man_shrugging:

Pri všetkej úcte, ale tvoja mienka o mne mi je tak na tri ko-ko-ty. :man_shrugging: Slovník používam taký aký si zaslúžiš maj tu kludne tisíc účtov stále za nimi bude jedna a tá istá osoba, aneb: "Meno si vymeníš, mentalitu nie" :man_shrugging: Ale veď skús sa prihovoriť diskutujúcim aspoň raz (prípadne mne) ako normálna ľudská bytosť a možno sa ľady prelomia - nikdy nemôžeš vedieť. :tipping_hand_man:

Ahóóóóóóóóój :hugs:

Ty mas riadne detske nazory :smiley:

Myslel som to tak, ze spatne som nebol ani raz na ne pozriet a ty ich mas prelustrovane. Tak som to myslel a dal si si namahu koli tomu aby:

A teraz si mi dal nieco vyzra ? :smiley: Mozno keby mi na tebe, alebo na tom co o mne TU napises zalezalo. Obdivujem ludi, co v dnesnej dobe dokazu takto pisat na internete, kde sa ludia nepoznaju a mozem kazdy den vyhlasovat ze fandim niekomu inemu a to ze sa mi ty budes smiat, alebo tu posielat linky ze prehadzujem kabat, je TU na tomto fore uplne nepodstatna vec, lebo sa nemusim vobec hanbit ze ma to nejako ovplivni v osobnom zivote. :smiley:

Staci mi jeden. A ty tu dalej spamuj o multiuctoch aby si mal tvrdeho, ked to uz inak nejde.
Staci takto ?

Na tvoje prelomene lady sa ja mozem z vysoka :smiley:

Ušetrím ťa od litánie a nebudem na všetky tie výlevy reagovať (aj keby sa dalo). Vyberem si azda iba len jedno.

Záleží ti natoľko že odpisuješ mucko a to mi stačí :kissing_heart:, v opačnom prípade by si namňa z vysoka…, ako pri tých prelomených ľadoch alebo nestrácal by si so mnou čas ako to mávaš v takýchto situáciách "vo zvyku".

Hele, to že ses zamiloval do uživatele na foru co je anonymní je divný, ale že se mu takhle budeš dvořit je extrém, fakt mu to piš přes DM a klidně mu piš milostný básně, ale přestaň s tím zasírat diskuze

1 Like

Ja som napisal, ze vzdy odpisem kazdemu. Chodim sem na forum koli komunikacii. Nie nadavaniu, ako ty a tebe podobni, co neudrzia tempo v argumentacii ci drzania sa temy :smiley:
Teraz si trosku protirecim, lebo pred tymto prispevkom som cital aj tvoj koment o dievcatkach a tam je to uz premna zbytocne reagovat… je to tam dost na silu tema. Takze tam som na teba uz nereagoval. Tak snad tu neskopirujes zase:

Ja som napisal, ze vzdy odpisem kazdemu.
A potom tu budes plakat, ze som ti neodpisal o dievcatkach pod 18 :smiley: