Lebo sú dostupné prihláseným členom tohto fóra, vieš si tie účty spätne vyhľadať aj ty.

O môj čas sa ty báť nemusíš, viem ho lepšie využiť než ty rozum. Keďže si pamätám tvoje veľkohubé vyjadrenia a viem používaťť filtre vo vyhľadávaní tak popri kávičke som si spravil výlet do minulosti a zaspomínal na tie tvoje veľkohubé tvrdenia. 
Žiaľ, po tej biede, čo predviedol Hamilton, aj ja by som si menil postoje o 180° a pevne by som dúfal, že si nikto nepamätá moje vlastné veľkohubé vyjadrenia a že mi tie veľkohubé vyjadrenia neskôr nedá vyžrať. Problém bol kde ? s načasovaním, prevedením alebo eufóriu tvrdenia alebo aj aj aj?

Pri všetkej úcte, ale tvoja mienka o mne mi je tak na tri ko-ko-ty.
Slovník používam taký aký si zaslúžiš maj tu kludne tisíc účtov stále za nimi bude jedna a tá istá osoba, aneb: "Meno si vymeníš, mentalitu nie"
Ale veď skús sa prihovoriť diskutujúcim aspoň raz (prípadne mne) ako normálna ľudská bytosť a možno sa ľady prelomia - nikdy nemôžeš vedieť. 
Ahóóóóóóóóój 

, v opačnom prípade by si namňa z vysoka…, ako pri tých prelomených ľadoch alebo nestrácal by si so mnou čas ako to mávaš v takýchto situáciách "vo zvyku".