Máme skvelých inžinierov a traťový tím, chýba nám len rýchle auto, vyhlásil Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

Je Aston Martin pripravený zaútočiť na titul už v roku 2026? Na papieri má stajňa zo Silverstone všetko potrebné. Nechýbajú jej ľudia, zázemie ani zdroje. Aj keď história nás učí, že tie sami osebe na úspech nestačia, pilot tímu Fernando Alonso je presvedčený, že Aston Martin má všetko, chýba mu „len“ rýchle auto.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224073/mame-skvelych-inzinierov-a-tratovy-tim-chyba-nam-len-rychle-auto-vyhlasil-alonso

Letos už ne, možná to nebude nejrychlejší raketa na TOP speedu, za to zatáčet bude nejrychleji :sunglasses:
#Adrian

1 Like

Nestraš Puff tolik, už teď je z toho nervózní :smile:

1 Like

Já omylem :man_shrugging: :smile:

1 Like

takze na simulatore to nevyzera dobre

Od Adriana a nové továrny si hodně lidí slibuje zázraky, ale tenhle tým má jeden velký a dokonce zdvojený problém.
Tím je jméno Stroll.
Jeden je na trati spíše na obtíž a starý je hodně nedočkavý. Jestli nepřijdou výsledky okamžitě, tak začne vyhazovat lidi jako smyslu zbavený a rozbije všechno ještě dříve, než si všechny dílky skládačky sednou do sebe.

Myslím že při neúspěchu to prostě střelí celé Aramcu. Letos musí ukázat že to půjde, snad to tak bude.

1 Like

Dříve nebo později se tak stane. Přesto jsem zvědavý jak to pod vedením Adriana půjde a kdy Aston oznámí nového šéfa týmu.

Co na simulátoru, s tebou to nevypadá dobře už nějaký pátek

A hlavne rychleho pilota a nie neschopaka s dvomi nahodnymi titulmi.

To je nějakej vadnej kus ne?:grinning:

1 Like

Ano už jsem viděl. Docela mě překvapuje, že se Renault asi opravdu postaví na start.

Je tam slyšet ta síla a 18:1. Alpine zpět na podiích.

1 Like

top8 bude standartní výsledek.

Je tam slyšet, jak to palivo od Petronasu stojí za ■■■■■ :grinning:

Teoreticky by se měli pohybovat kolem pátého místa, ale obávám se, že se jedná pouze o plané naděje.

Teoreticky by měl být Mercedes nejlepší, no celkový balík mít nejlepší nebude, tak se Puff upnul k podvádění :face_with_spiral_eyes:

Já bych si tipl na pořadí v první polovině roku.
Mercedes
Ferrari
Aston
McLaren
Renault
Williams
…—…

myslíš celkově týmů? já bych si tipl Merc, McL, Ferrari AM - ale to skrze body za oba piloty