Máme skvelých inžinierov a traťový tím, chýba nám len rýchle auto, vyhlásil Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

McL hodně vytěžil na okopčení RB. Loni nemohl vypustit vývoj moc brzy a to jim bude chybět. Taky pravidla je o část vývojového času obraly, proto ho řadím až na čtvrté místo.

to ty si nejaky vadny kus nie?

1 Like

Mám ti zavolat bílé pláště? Včera si tu vypisoval, jak neumím odpovědět, potom si z těch dalších diskuzí utekl a teď tu trapně kopíruješ, co píšu já a myslíš si, že budeš vtipnej? To je strašná křeč co tu předvádíš :smiley:

Já si myslím, že McL bude mít silný monopost celkově i tak, motor Mercedes a šasi s aerem budou podle mě hodně dobré

Hodnota týmu i jezdců se počítá podle posledního závodu, ale letos jsou tak velké změny, že letos nezůstane kámen na kameni.

To neděláte dobře kluci s tím podceňováním RB :stuck_out_tongue:

Neboj, FIA jim zase bude pomáhat.

Já je nepodceňuji, když nevyhrajou, tak to bude velká ostuda.
Nová moderní motorárna, nejlepší pilot historie, nejlepší inženýři.

1 Like

A taky nové mocenské boje a hádky kdo může za slabé motory. :laughing:

Máme skvelých inžinierov a traťový tím, chýba nám len rýchle auto a lepsi jazci :+1:

Aston za Ferrari ? No zjavne je tvoj rebricek postaveny podla minulorocnych vtsledkov…
Aston bude bojvoat o titul.

Možná jednou bude, ale momentálně je Aston čerstvou hromádkou kvalitního smetí, které je třeba roztřídit a naučit mezi sebou spolupracovat.
Říká se, že týmu může trvat až čtyři roky, než se stmelí a sehraje tak, aby dokázali koncertovat na nejvyšší úrovni.

Bývalý stratég Astonu Bernie Collins řekl:

Zabudas na to, ze clovek ktory pracoval na majstrovskych monopostoch RB, v ktorych sa nachadzal motor Honda, ktory momentalne dorazil do Astonu, je uz rok zatvoreny pri rysovacej doske a vsetko co bude chciet v time pretavit do reality, sa aj stane. A nikto mu nebude odporovat a s nikym sa nemusi dohadovat, natahovat, radit… Lebo Stroll mu dal plnu kontrolu a to je presne to, co ho brzdilo v RB a jena z veci,koli comu ho nezobrali do Ferrari…

Na Adriana vůbec nezapomínám. Kdyby nebylo jeho, tak bych s Astonem jako na adepta na titul nepočítal nikdy. Alespoň né se Strollem v čele.

S rovnakou pompou prišiel Hamilton do Ferrari. Víťazný pilot. Ja som už vtedy hovoril, nechval deň pred večerom

:rofl::rofl::rofl::rofl:…to nejako nejde k sebe,:thinking::thinking::thinking:

To tu len ludia, co ho mali tak radi, snivali a dufali… Ja som hned vedel, ze vo Ferrari na titul nikdy mat nebude. To by museli vymysliet nieco zazracne a poraidne sa trafit na prvu do monopostu. Koniec sezony 2024 vizeral, ze ferrari preskocilo McL a dotahuje RB a vtedy bol mercedes tusim az 4 tim…
Takze Hamilton si jednak platovo polepsil, spojil dve slavne mena a je v stajni o ktorej kazdy sniva na sklonku svojej kariery. On nemal co po fiasku v medaku stratit. Ale aj napriek tomu, ze tam prd jazdi, ludia ho miluju. To je o fandeni, nie co predvadzaju Verstapenovci na forach a internete. Same zhadzovanie Norrisa, Mclaren, Hamiltona. Dookola…

Podobne ako si vedel že podľa Hamiltona si kto čo zaslúži ?

:arrow_up: :arrow_down: Iba žeby nie že ? To sú tvoje slová… Určite by sa našlo toho ešte niečo v archíve :face_with_monocle:

Riadnu historiu si vyhrabal :smiley: este ze clovek nikdy nemeni svoje postoje v zivote po niekolkych rokoch a je verny jednemu nazoru cely zivot vsak ? :smiley: Tym padom uz moja mienka o tvojom intelekte nemoze nic zmenit. :smiley: Alebo sa mylim ?
A davas komenty, ktore su pisane trosku inym tonom, ako ejaka argumentacia. Ale to tebe, co vsetko vie vysvetlovat netreba, hlavne ze mas co skopirovat.

Este ma napadlo, ze vies moje ucty najst :smiley: Ja sam som sa spatne nebol pozriet na byvalych uctoch a ty ich mas prevetrane, to chce davku volneho casu zdarma :smiley: