Máme najsilnejšie auto a mali by sme vyhrávať preteky, vyhlásil Piastri | Magazín F1 - F1online.sk

To je paráda McLaren na čele.Toto bude dobrá sezóna.

Ok, když Russell nevyhraje, tak mi dlužíš F1tv premium po zbytek roku

Piastri je talentom tejto dekady, ako bol Verstappen tej minulej a Hamilton s Alonsom tej predminulej. Norris bude hrat tento rok druhe husle.

Minuly rok som bol toho nazoru, ze Oscar je jasna dvojka.
Tento rok nazor menim a myslim ze sa stalo to iste ako v 1998.
Coulthar bol lepsi ako Mika do momentu, ked ho nechal vyhrat posledne preteky sezony 97.
Od toho okamihu bol Hakkinen lepsi ako David.
Tak sa mi zda, ze v McLarene sa to zopakovalo.
Ked Oscar zajazdi lepsiu kvaldu, nie je o com.
Fandim im, nech pretnu Maxovu snuru a je mi jedno, kto z nich dvoch to bude.

V jidde sa ukaze pravy potencial upgradu (vraj)

Alespon nekdo to rekne na plnou hubu bez okolku. :slight_smile: Vsadim se, ze i kdyz to rekne sam pilot, tak zdejsi spolubydlici to budou porad rozporovat.

A ukáže se v pátek ve FP nebo i ve zbytku víkendu?

Podla mna sa neukaze vobec … ale vcera som bol na pivo s frajerkinym ocom a ten mi povedal, ze Ferrari uz NIKDY nevyhra, lebo tam neni Raikonnen :smile:

3 Likes

Ja fandim ferrari a tiez si to myslim, ze uz nikdy nemusia vyhrat jazdecky titul.
A nie kvôli Raikkonenovi.
Vo ferrari nepracuju ti najlepsi inzinieri.
Pracuju tam ti, co su ochotni zit v Taliansku.

2 Likes

Ved im ani nesedel, len genialne vykony jazdcov ich dostali na bednu. Keby im trat sedela, maju double s polminutovym naskokom ,) Len sa pripominam.

Nevypisoval si tu nahodou ze mcl ani nahodou nema najrychlejsie auto?

Ano Lando bol o krok vpred dokonca ešte pred štartom preteku. Aby no nebola nuda, tak si vypýtal penalizáciu. Vďaka tomu sa aj po zastávke ocitol opäť za Georgom a spolu aj s Charlesom nám ponúkli krásny pretek plný zaujímavých súbojov.

2 Likes

Pentli za ulitý start si regulérně odseděl při PIT stopu.

1 Like

Veď preto sa po pitstope ocitol opäť za Georgom. Keby nemal penalizáciu, po pitstope by bol na trati 2.

1 Like

Za chyby se platí.

Ved ani nema, to genialita Landa a Oscara dotiahli Mclareny na 1 a 3 priecku. Keby sedeli v RB maju double.

On nemal uliaty start, pohol sa mu monopost este pred svetlami.
Ako to tu fanusikovia Verstapena dookola omielaju, ved jazdci McL robia iba chyby, tak preco to musis podciarknut obrazkom ? Vsetci sme to predsa videli :smiley:
Zato Verstapen to vytiahol zo 7priecky az na 6 vdaka SC… Nebyt SC, tak Yuki skonci pred nim. Kam sa vytratil ten genialny jazdec co vyhral titul s tretim najrychlejsim monopostom ?
Zeby mal tento zavod az 4 najrychlejsi monopost a genialita mu dosla ?

3 Likes

:eyes:

Tohto blázna odkiaľ pustili?

3 Likes

Však to píšem, že bol o krok vpred ešte pre štartom. Pred štartom bol asi o ten jeden krok pred svojim štartovacím miestom. Prečo tu spomínaš uliaty štart? Nikto o uliatom štarte nehovoril. Alebo zase sem dávaš náhodné myšlienky ako minule? Keď si

čo už bolo v diskusii?

Ty máš nejakú chorobu alebo prečo sa tu stále odvolávaš na fanúšikov Verstappena? Vidíš nejaké prízraky okolo seba alebo máš nočné mory?

Max prezul v 27/57 a Kimi prezul 28/57 ešte pred safetycar 32/57. Ostatní vrátane Jukiho využili prezutie pri safetycar a získali výhodu. Kimi na to doplatil veľmi a výrazne sa prepadol nakoniec až mimo body. Max na to tiež doplatil ale nie až tak výrazne a skončil tam, kde by skončil aj bez safetycar. Pre Kimiho a Maxa prišiel safetycar v najhoršej možnej chvíli a poškodil im. Rovnako aj Estebanovi. Ktorému bláznovi môže napadnúť, že bez safetycar by Juki skončil pred Maxom?
Keď niekto napíše, že

keď porušil pravidlá a dostal penalizáciu, tak čo sa čuduješ? Keď napíšeš genialita hocikoho iného, stane sa to isté. Každý pilot urobí nejaké chyby. Veď to je normálne sú to ľudia. Oscra dosiahol najlepší možný výsledok a jasne ukázal kto teraz kraľuje F1. Tam je na mieste hovoriť o genialite. Lando nedosiahol najlepší možný výsledok a nazývať to genialitou silná káva.

Oscar v tom aute jazdí a najlepšie vie aká je situácia. Keď nejaký diskutujúci tu na fóre začne oponovať pilotovi F1 a písať sem také exkrementy že McLaren nie je najlepšie auto, ostatní sa to snažia uviesť na správnu mieru. To je všetko. McLaren má v súčasnosti najlepšie auto a najlepší tím. Nikto tu v diskusii na tom nič nezmení. Je to jednoducho tak.

2 Likes