Máme najlepšiu jazdeckú dvojicu na štartovom rošte, vyhlásil Brown | Magazín F1 - F1online.sk

Nebude lepšie s hodnotením kto má alebo mal najlepšiu dvojicu chvíľu počkať? O tom sa bude relevantné baviť po sezóne alebo možno vtedy ak niektorá dvojica bude mať brutálny náskok niekedy v trištvrte sezóny.
Je tu toľko vecí,ktoré sa v priebehu sezóny môžu preklopiť v niekoho prospech a naopak a všetko bude inak.

6 Likes

I tak to žádný relevantní význam nemá, pokud jsou tedy jezdci aspoň přiměřeně schopní. Možná bychom se mohli bavit o tom, která dvojice je nejlíp sestavená a proč, ale i tak záleží na dalších okolnostech, není na to jednoznačná odpověď.

5 Likes

Presne tak Evi :grinning: :grinning:

Zase iba náskok nebude smerodajný.

Ak bude McLaren top auto na gride tak to nemusí znamenať,že len preto že ho majú je duo Piastri-Norris lepšie ako napríklad Max-Lawson ak redbull tak dobrý nebude.

Ono to skôr bude o Tom, aké autá dostanú a čo z nich dostanú. A aj zo samých seba.

1 Like

Dík. Vždycky mě potěší, když se mnou někdo souhlasí :smile: .

S čím že to mám taky souhlasit? :blush:
Jen bych dodal, že dostatečně dobrý musí být i vůz, aby se dalo jezdce srovnávat.

No máš souhlasit se mnou, to je jasné. S čím přesně, to už nech na mě :smile: .

1 Like

Hlavně nezapomeň, že už jsem zapomětlivý pán v létech, tak mi budeš muset připomenout, že musím přitakávat aktivněji. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like