Máme najlepšiu jazdeckú dvojicu na štartovom rošte, vyhlásil Brown | Magazín F1 - F1online.sk

@Daaviid23 @Matti Brown má pravdu má dva mladé a talentované jezdce, kteří jsou oba schopní vyhrávat. Oba můžou být v F1 ještě hodně dlouho, to u Ferrari jezdců neplatí, pokud teda máte pocit, že Ham neztratil nic na rychlosti ani neztratí a taky ram bude dalších 10 let

Jeho propad formy je relativně největší, z pilota který by vyhral i v Haasu už je jen nejlepší pilot. Kde to skončí? :smiley:

1 Like

Matti to rozepsal úplně přesně, netřeba psát víc.
Jen nechápu že máš potřebu rejpat i do tohohle :smiley:

Ja si myslim, ze najlepsia dvojica pripravena atakovat jazdecky titul je Verstappen-Lawson. Tam maju jasne rozdane karty.
Vo Ferrari to bude podobne ako v Mercedese po minule roky. Co sadne Lewisovi nesadne Charlesovi a naopak.
V McLarene ma ten pomalsi pilot vacsie ego. Bol to problem minuly rok a bude to problem aj tento rok.

3 Likes

Jenže to hodnotíš co bude, co může být.
Takhle se to přece nehodnotí, a nikdy nemůže hodnotit.

Takovejch talentů bylo, takovejch novejch Schumacherů, nových Ronaldů, nových Jagrů.
A za pár let ani nevíš, že ještě ti kluci někde hrajou.

1 Like

Najhoršiu. Brown zas trepe dve na tri. :smiley: Už vidím Piastriho, ako sa dobrovolne pasuje na tímovú dvojku. Budú sa oberať o body. :smiley:

Zak uz ma hubu ako Marko. Neviem, ci si mysli, ze je to dobre. :sweat_smile:

Norris prehral titul v najlepsom aute o cca 70 bodov a Piastri zaostal este o dalsich 80.

Na papieri ma urcite najlepsiu dvojicu Ferrari. Ci to tak bude aj v skutocnosti ukaze az Hamiltonov vykon na trati (minuly rok rozhodne nehviezdil).

A strategicky ma najlepsiu dvojicu RB. Jednoznacna jednotka v podobe najlepsieho pilota v poli a mlada dvojka, ktora ma mindset nastaveny na ucenie sa.

2 Likes

Tam je veľká nádej pre Ferrari Olkie. Tie dva roky develop v midfielde a potom môže ísť namiesto Hama

Tak ukaze cas, co do perspektivy (buducnosti) je mozno McLaren duo naj, ale ja mam nateraz (vyvoj moze ukazat nieco ine) na papieri ako najsilnejsiu dvojicu Ferrari, hoci Lewis uz nie je na svojom maxime (no ani ho nevidim tak zle, ako niektori na zaklade posledneho diania v Mercedese).

Inak tu zistujem, ze niekto chape temu najsilnejsia dvojica ako temu, kto ziska PJ, kde J znamena jednotlivec :smiley:
Ty to vnimas ako?
Ja tak, ze sila dvojice = sucet kvality/talentu oboch jazdcov :slight_smile:

2 Likes

1 Like

Jasně, takže talent a potenciál se nehodnotí, protože se ti to nelíbí?:thinking:

Nejsilnější dovjce pro mě znamená to, že tým má dva jezdce, kteří dováží nejlepší možný výsledky vzhledem k technice a dokážou se vzájemně zastoupit, když jeden vypadne ze závodu. To, že jeden je 4 násobný mistr světa a druhý nováček pod tlakem, tak neznamená, že je to nejsilnější dvojce :grinning:

3 Likes

Lawson je velice nadějný pilot, jenže je v Red Bullu kvůli slabým sponzorům poněkud nechtěný.
To není moc dobrá vyhlídka, jenže RB díky Halmutovému přístupu nemá z čeho brát a Arvid je ještě trochu nezkušený.
Já budu moc rád když se Liam v RB udrží až do Emilového odchodu, ale budoucnost RB vidím spíše v Arvidovi.

To je potom Albon se Sainzem nejslabší dvojice na roštu. Tricatnici, co z top týmu skončili ve Williamsu. Nejlepší potom tedy dvojice Mercedesu.
Ty jsi fakt Janek.

1 Like

Nejlepší je McL, Mercedes je 4 nejlepší v tomhle

Nie, pokial sa bavime o najlepsej jazdeckej dvojici. Na najlepsej sa zhodne vacsina, ze je Ferrari.

A ak sa mame bavit o potenciale, tak tam je napriklad Mercedes lepsie na tom ako McLaren.

Navyse dlhodoby potencial v F1 co sa tyka jazdeckej zostavy je nanic a zbytocne ho riesit, kedze jazdecke dvojice zvycajne neostanu spolu dlhsie ako 3-4 roky. Pri timoch, ktore bojuju o titul a maju dvoch vyrovnanych jazdcov sa to zvykne rozpadnut aj skor.

To teda.

Norris, ktory prehral titul, co mal jednoznacne vyhrat a uz nema moc kam sa vyrazne zlepsovat, iba zbierat skusenosti a Piastri, ktory este nejaky priestor ma, ale za 2 roky dokazal 2x jasne prehrat s Norrisom

vs

Russell, ktory je minimalne na Norrisovej urovni (ak nie aj lepsi) a Antonelli, ktory je zatial neznama, ale potencial ma najvacsi v celej F1 (ked uz hodnotis potencial).

A potom tu je Lec/HAM ktorý sú top jazdci na gride. V momentálnom gride by som ich dal max do TOP3. Nezávisle (MAX, LEC, HAM)

Ale no, tak zase bych brzdil :blush:

1 Like

O Ferrari som pisal uz vyssie:

Ale s tou top3 by som asi ubral, minimalne v Hamiltonovom pripade. Max je s prehladom #1 uz niekolko rokov po sebe. Za minulu sezonu mozme Leclerca kludne oznacit ako #2. Ale Hamiltona by som nedal ani do TOP5. Nemozeme tam dat niekoho, kto poslednu sezonu prehral s timovym kolegom, ktoreho este nezavinene DSQ a DNF pripravili o velku porciu bodov. A o tom kvalifikacnom debakli ani nehovorim.

Ako #3 by som dal mozno Russella, za neho asi Norrisa a dalej je to tazke vzhladom na vykonnost aut. Velmi dobru sezonu mal napriklad Gasly, solidny bol aj Alonso a urcite by som pred Hamiltona dal aj Sainza s Piastrim.

Kazdy to vsak moze vnimat (tu top5) inak, no do top3 urcite Hamilton nie.