Ľudia podľa Norrisa opakujú „sračku“ o najrýchlejšom McLarene: Dnes bol najrýchlejší Max | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris si pred štartom Veľkej ceny Saudskej Arábie trúfal na pódium, ktoré malo byť možné aj podľa šéfa McLarenu Zaka Browna. Britský pretekár zvolil na štart tvrdé pneumatiky a alternatívnu stratégiu, ale opäť neurobil všetko perfektne. Aj keď si nemyslí, že mohol dosiahnuť lepší výsledok, jeho pretekárske umenie bolo po skončení pretekov opäť terčom diskusií.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/196284/ludia-podla-norrisa-opakuju-sracku-o-najrychlejsom-mclarene-dnes-bol-najrychlejsi-max

Lando si pekne uletel. Piastri povedal presney opak. :smiley:

A toto mi hlava neberie. Maju v priemere najrychlejsie auto zo vsetkych, ale zjavne nie je dostatocne rychle? Takze Lando priznava, ze potrebuje superdominantny monopost, aby dorucil vysledok aky ma?

2 Likes

Ouch Landa aj kolega trošku vyhlásil

6 Likes

Piastri na slova Landa již reagoval, že “my jsme byli ještě rychlejší”.

1 Like

Landovy typické bláboly. Mají auto, s kterým vyhráli čtyři závody z pěti + v tom zbylém brali P2, P3, ale ne, oni nemají nejlepší auto.

Ne, Lando, tak dobrý opravdu nejsi, aby to bylo tebou.

Ale stale to nedava na Hamiltona, ktory vedel obvinit zo sabotaze vlastny tim, ktory mu dal auto na titul. :smiley:

2 Likes

To sú len popretekové emócie a frustrácia, no keby to včera neoprel, tak by to dnes vyzeralo inak. No aktuálny náskok v pohári konštruktérov hovorí za všetko, takže vinu treba hľadať inde.

1 Like

Na druhou stranu na náskok v PK se nejde dívat, když RedBull jede jen s jedním jezdcem :man_shrugging:

Nejlepsi a nejrychlejsi auto ma Red Bull, maj jen slaby piloty, co uz, nema cenu se o tom furt bavit dokola.

Rikal to i Carodej.

1 Like

Na auto sa dnes mozu vyhoborit len jazdci mercedesu a ferrari, rb aj mcl mali auto na boj o win

Bretnixovi. A Pavlíkovi za profi objektívnu novinárčinu posielam kľúčenku od Eiseleho :smiley: a pozdravujem trapka Nordáka .

2 Likes

Mne sa páči ako sa snažíš hneď uraziť mňa. Ja neviem, však môžeš mať svoj názor. Povieš nie není sme najrýchlejší preto a preto a čau. Diskusia není o tom iba si niečo vyčítať, ale ou my sme na cz/sk a tu je taká väčšinová mentalita. Vypadám snáď, že s @Kiks sa hádam? A to boli dva roky dozadu tu iné časy.

3 Likes

Teba sa nedá uraziť. Ty sa urážaš sám. Čárly má zatiaľ presne tolko titulov ako Lando a vypisuješ a postuješ tu dennodene s.račky proti nemu načo je to dobré a čo si tým dokazuješ. Nechápem. Ale bič plieska na konci. Zapamätaj si to.

1 Like

U Landa jsem hlavně nepochopil co tam vyváděl s tím Hamem. Už poprvé to bylo jasné že Ham mu to tam v DRS rovince bude vracet, a on to udělal i po druhé? To fakt nebylo chytré :thinking:

1 Like

Nevadí. Ty toho nechápeš viac. Každý sa stále učí na vlastných chybách. Ale ty si nepoučiteľný.

Ouu… Na popalena mista aplikujeme panthenol a podle potreby navstivime lekare.

3 Likes

Ty dneska pálíš ostrýma :grin:

3 Likes

Nakonec ta škoda z celého víkendu nebyla tak velká, celkem to dnes dobře dopadlo. Možná bude Landovi líp, když bude hlavní pozornost na někom jiném, a 10 bodů v téhle fázi není žádná trága. Ještě chvíli bude o co hrát.

1 Like

Možná to mohl vytáhnout na P2. Tam ztratil hodně času.

Ham byl extra pomalej a takhle tam s ním závodil.

Ja nič robiť nemusím, to Lando svojími minulými a súčasnými komentármi sa dostáva do takejto pozície. Však ako povedal 2020. S najrýchlejším autom je to ez. Lando by nutne potreboval PR training. Ale máš pravdu majú isto titulov, lenže Lando nepredviedol toľko výkonov aby mal za sebou nejaký poriadny životopis top team jazdca. Zatiaľ je taký level Button.