Oukej, díky za vysvětlení
To vieš Dejve. Dostávaš to čo dávaš
Jako překvapilo mě to, rychlostně byl Norris v tu dobu uplně jinde, a vyloženě tam zahazoval čas.
Tak Ham zdržel i Maxe. Hold ve své né příliš dobré rychlosti alespoň jezdil dobře “pozičně”
Tú poslednú vetu si opakuj.
Ved Oscar mu to ukazal, ze je.
Lando je jednoduše zatím vicemistr světa, to už mu nikdo nevezme. Ještě může dosáhnout o stupínek víc a stát se nesmrtelným, nebo zůstane tak a i tak se zařadí do slušné společnosti Jackyho Ickxe, Stirlinga Mosse a dalších, nakonec Charles je v téhle společnosti taky. Zbytek je jenom potrava pro diskuze, jako je i ta naše .
Som tu pre teba. Keď bude zle napíš
Je čas ho navštíviť.
Aby si neplakal majster multinick. Bude horšie.
Mohlo to byť o trochu lepšie, ale verím, že to Lando zvládne. Hatéri Landa Bretnix a spol. nesklamali, Max urobil chybu, tak si prišli vybiť zlosť.
Tak dnes sa napásli. Ale ešte bude horšie.
Souhlasim, Landovi to moc nejde, mel by jit.
Nebol to práve Eisele, kto sa teraz tak zastáva Norrisa? A nebol to práve Eisele, kto nazýval každého babrákom za to, čo si Norris privodil v kvalifikácii?
Tam jeho objektívna novinárčina skončila už veľmi dávno.
Za mňa si Lando prechádza ťažším obdobím, ktoré ho môže iba zceliť. Šampionát je otvorený. Oproti Piastrimu sa mi zdá, že má o niečo vyššiu surovú rýchlosť, ale viac emotívnu hlavu čo ho v momentálnej časti sezóny dosť zrádza.
Norris se stal v poslední době opravdu otloukánkem z jakéhokoli důvodu i bez důvodu, pokud se to kdokoli snaží trochu korigovat do rozumné míry, tak jedině dobře. Pro Landa je určitě tohohle víkendu škoda, protože byl podle všeho z dvojice McLarenu rychlejší. Ale to je sport, dál se uvidí.
Nejvíc mě baví, jak těžce nese jakoukoliv kritiku. Jednou jsem mu na twitter napsal ohledně nějaké závodu který komentoval, že tam říkal věci, které si následně o pár dalších kol vyvrátil a celkově se špatně orientoval během závodu a snažil se dělat dramatičnost tam kde není… a reakce byla, že mě nahlásil
To je aj Perez alebo Bottas. Myslim si, ze tym pilotom je viacmenej jedno, ci su P2 alebo P3 na konci sezony, rataju sa len tituly.
Tečú nervičky?
Ťažko to tu nezvládaš dnes. Pritom tu nikto slepo nehejtuje, každý píše len svoj názor založený na tom, že Lando je fakt labilný a už skoro rok ukazuje, že nezvláda tlak. A stále to ukazuje viac a viac. Milý chalan, ale takto majstrom nikdy nebude.
Tak jsem si přečetl už poněkolikáté (@JimClark_1, @landofan), že prý s @Jos_Is_Back nenávidíme Landa. Tak ne, Landa opravdu nenenávidíme, Lando není voják IDF; jde jenom o tom, že ten kluk má letos nejlepší auto a zachází s ním jako pacifista s flintou.
Nejlepší auto má Red Bull.