Ľudia by nemali odpisovať Red Bull. Bol od nás rýchlejší, hovorí Norris | Magazín F1 - F1online.sk

McLaren sa dostal do čela konštruktérskeho šampionátu a svet Formuly 1 už automaticky očakáva, že ho bez väčších problémov aj získa. Lando Norris však upozorňuje, aby ľudia zbytočne nepredbiehali. Red Bull podľa neho nie je vôbec taký slabý, ako sa môže dať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/172202/ludia-by-nemali-odpisovat-red-bull-bol-od-nas-rychlejsi-hovori-norris

Jen Max odvedl hodně špatný výkon, nemá zrovna dobré období. Auto taky něco ztratilo, jasně, ale na Maxe poslední dobou není prostě spoleh :man_shrugging: A s tímto autem to je na výsledcích vidět.

1 Like

Vypadá to, že Lando Norris si jako jediný zachoval zdravý rozum.
Teda samozřejmě ještě já …

2 Likes

Takyto sympatak jak je Lando uz na gride nikdy nebude …

Triper ty si musel behat aby Lando mohol chodit

Tenhle bonmot neznám a popravdě ani nerozumím významu :grinning:.

Ale beru to samozřejmě jako pochvalu :love_you_gesture:.
Dík

Aká irónia, že to hovorí práve Lando, čo spolu s McLarenom rozhádzali bodov viac ako predavačka v Bille. :sweat_smile:

Ale o minulom víkende je to samozrejme pravda. :slight_smile:

No ze si to cele odmakal aby sa ostatni po tebe mali lepsie :smile:

Může to tak vypadat, ale ve skutečnosti jediné co prý opravdu umím, je o práci vyprávět :thinking:.

Este robis pekne zaujimave fotky :+1:

3 Likes

Konecne netere!!!

1 Like

To mi ani nepřipomínej, ségry mě proklínají, že jsem holkám udělal hezké prázdniny…

Prý se jim vrátily úplně jiné holky.

3 Likes

Je to dost možné. V jednu chvíli jsem si myslel, že by klidně Peréz mohl vyhrát.
Baku byla pro RedBull trať, která jim měla sedět a seděla.

1 Like

Tak to ma byt, aspon videli jak sa zije

Asi je to poznamenalo na celý život.

Prý jim všichni kluci, co se jim kdy líbili začali najednou připadat směšní…
To nevím, jestli je dobré :thinking:

latka musi byt nastavena vysoko

2 Likes

Nedá mi to, ale musím se zeptat.
Jak moc jsou tyhle holky zakonzervované? Případně přelétavé, když jim RB dává křídla. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Netuším, tu fotku mě kdysi poslal kamarád, když šel na Redbull párty a mě zrovna nasazovali sádrový krunýř :smiley:

No jo, viděly kus velkého světa! Dobře, když si to odbudou teď, a ne za čas s malými dětmi a udřeným manželem, který je rád, když si může večer u televize hodit šlofíka :smile: .

1 Like