Já už jsem trochu v létech a taky by se mi při pohledu na tak fešné dívenky nějaký krunýř hodil.
Ved s najlepsim autom sa lahko vyhrava nie? A yeb… Clovek by povedal ze s najrýchlejším autom max robil dominanciu ale to sa asi mylim
Tieto plechovky vyzeraju, ze chcu, aby ich niekto otvoril a vypil.
Veliká moudrost .
Dík . Ale nevím, jestli by bylo vhodné to takhle říkat ségrám. Možná z nějakého místa, kam bezpečně ničím nedohoděj !
Ségry jsou hodný holky a mají hodný děti.
To mě museli v porodnici mamince vyměnit, nebo nějaká genová anomálie, nevím…
Neber to tak vážně a říkej si, že každý máme svojí úchylku.
Tak jestli máš jenom jednu, dvě, nebo tři tak jsi v pohodě
Ciste PR kecy, piloti uz bez marketakov nemozu ani svoje meno povedať
Já si rád dělám psinu ze všeho, takže mé úchylky se násobí přesnou trefou do kuřího oka postižených.
A pár vlastních úchylek mám taky moc rád. Logicky. Jinak bych je neměl.
Lando dlouhodobě snižuje své výkony a výkony Mclarenu. On už to tak má…nicméně je potřeba být pokorný.
Neřekl bych, že šlo o špatný výkon Maxe a vlastně ani RedBullu jako celku. Spíš to vypadá, že poslední dva závody se Redbull konečně probral a začal opravdu makat na řešení problémů i za cenu rizika zhoršení výkonu v dané GP. V Baku na to doplatil právě Max, kterému nastavení netrefili, ale jinak RB opravdu nevypadal zle. S nastavením u Checa byl dost možná na trati nejrychlejší. Ta nehoda Pereze na konci byla naprd z hlediska bodů, nicméně jel téměř celou GP v režimu, který přinesl spoustu výborně použitelných dat a pro srovnání je možná i dobře, že Max ukázal “kudy ne”.
Nijak by mne neudivilo, kdyby na dalších GP šel RB postupně zase nahoru - evidentně se během roku někde sekli ve vývoji a bylo třeba přijít na to, co bylo špatně, aby se zase dostali do formy a poslední dva závody v tomto byly určitě přínosem.