Ľudia by nemali odpisovať Red Bull. Bol od nás rýchlejší, hovorí Norris | Magazín F1 - F1online.sk

Já už jsem trochu v létech a taky by se mi při pohledu na tak fešné dívenky nějaký krunýř hodil. :grin:

Ved s najlepsim autom sa lahko vyhrava nie? A yeb… Clovek by povedal ze s najrýchlejším autom max robil dominanciu ale to sa asi mylim :flushed::joy:

1 Like

Tieto plechovky vyzeraju, ze chcu, aby ich niekto otvoril a vypil. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Veliká moudrost :slightly_smiling_face:.

Dík :slight_smile: . Ale nevím, jestli by bylo vhodné to takhle říkat ségrám. Možná z nějakého místa, kam bezpečně ničím nedohoděj :smile: !

1 Like

Však se @Triper dobrovolně přiznal, že ho ségry proklínají. :smile:

1 Like

Ségry jsou hodný holky a mají hodný děti.
To mě museli v porodnici mamince vyměnit, nebo nějaká genová anomálie, nevím…

1 Like

Neber to tak vážně a říkej si, že každý máme svojí úchylku. :slightly_smiling_face:

Tak jestli máš jenom jednu, dvě, nebo tři tak jsi v pohodě :grinning:

Ciste PR kecy, piloti uz bez marketakov nemozu ani svoje meno povedať :grinning:

Já si rád dělám psinu ze všeho, takže mé úchylky se násobí přesnou trefou do kuřího oka postižených. :grin:
A pár vlastních úchylek mám taky moc rád. Logicky. Jinak bych je neměl. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Lando dlouhodobě snižuje své výkony a výkony Mclarenu. On už to tak má…nicméně je potřeba být pokorný.

Neřekl bych, že šlo o špatný výkon Maxe a vlastně ani RedBullu jako celku. Spíš to vypadá, že poslední dva závody se Redbull konečně probral a začal opravdu makat na řešení problémů i za cenu rizika zhoršení výkonu v dané GP. V Baku na to doplatil právě Max, kterému nastavení netrefili, ale jinak RB opravdu nevypadal zle. S nastavením u Checa byl dost možná na trati nejrychlejší. Ta nehoda Pereze na konci byla naprd z hlediska bodů, nicméně jel téměř celou GP v režimu, který přinesl spoustu výborně použitelných dat a pro srovnání je možná i dobře, že Max ukázal “kudy ne”.
Nijak by mne neudivilo, kdyby na dalších GP šel RB postupně zase nahoru - evidentně se během roku někde sekli ve vývoji a bylo třeba přijít na to, co bylo špatně, aby se zase dostali do formy a poslední dva závody v tomto byly určitě přínosem.