LIVE: Veľká cena USA 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Takže podľa tvojho názoru, ktorý považuje tieto grafy za objektívne, mal Red Bull v Singapure lepšie tempo ako McLaren?

Stačí mi áno / nie odpoveď. :slight_smile:

Ty jsi natvrdlej? Nejde o názor, ten si vlastní interpretací vytvoř jaký chceš. Jde o nejlepší zajeté časy v kvalifikaci, realita jak se stala.

2 Likes

Snad tě to ještě nepřekvapuje. :smiley:

2 Likes

Vlastně u něj už asi ani ne :roll_eyes:

2 Likes

Já furt čekám na tu extrémní dominanci McLarenu :thinking:

1 Like

Tak si nech vyrobit nějaký grafy od data analytika z Temu. :thinking:

1 Like

Myslite si, ze zelene trio sikanuje uzivatelov svojim rypanim a neustalym zmienovanim ostatnych aj ked ostatni sa s nimi nebavia?

Veru tak, lenže nejlepší zajeté časy v Q nezohľadnňujú výkony (a chyby) pilotov, takže ten graf je úplne k h0vnu a nemá takmer žiadnu výpovednú hodnotu o tempe McLarenu k tempu Red Bullu, keďže piloti McLarenu takmer víkend čo víkend chybujú.

Btw nikde v grafe nie je napísané, že ide o kvalifikačné porovnanie a kvalifikačné tempo je často tiež k h0vnu, lebo body sa rozdávajú za preteky.

Jediné čo by tento graf mohol dokazovať je, že Max je oveľa lepší kvalifikant ako obaja papájoví, ale aj to môžme povedať len na základe toho, že tie kvalifikácie sme videli a videli sme, že Max dal väčšinu Q bez nejakých väčších chýb a zopár z nich dokonca úplne perfektných, zatiaľ čo papájoví chybujú skoro každý víkend a perfektné kolo nedal snáď tento rok ešte ani jeden z nich.

1 Like

A když to analytik z Temu nezvládne, tak přiběhne ježek šikanovat, furt čekám, kdy začne psát něco k F1, třeba proč neměl radost z vykonnosti Ferrari v Austinu a místo toho tu šikanuje uživatele :roll_eyes:

1 Like

Aha, nejrychlejší kolo v Q nezphledňuje výkonnost monopostu, jezdce a jeho případný chyby. Tak je hotovo, na co Q vůbec jezdit :grinning:

2 Likes

To je obyvatel Prahy z Temu.

2 Likes

Urcite budem tebe vesat na noc z coho mam radost

Si jak odmietnuta frajerka co nevie a nechce pochopit ze nikoho nezaujima, okrem jej dvoch kamosiek

3 Likes

Možná trošku… Největší ukázka natvrdlosti je, když se dva z nich (kromě Situse) neustále navážejí do toho, co někdo napsal před XY měsící/rokem. Asi je pro ně nepochopitelné, že lidi i názory se mění.

Největší hlína je, že tě má bloknutýho a každou bloknutou zprávu si ručně otevírá a odpovídá na ni. :smiley: :smiley: To už je jiná úroveň debilismu.

Ale člověk si sám přijde na to, že to musí ventilovat a že reakce je zbytečná. Občas někdo z nich hodí něco k F1, což mě vždycky úplně překvapí.

Místo řešení tohohle nesmyslu mi radši řekni, jaký máš vyhlídky na FeFe příští rok. :))) Titul, nebo průser?

5 Likes

Ty ani v prahe nebýváš peasant a robíš tu ramena

Pisem o tom vedla u vasseura ve vlákně

To víš že jo ježku. Slovák mě tu bude poučovat kde bývám. LOL.

1 Like

Moje chyba, sorry. Jdu se na to mrknout. Tohle forum už je skoro full time job.

No ne, Čech ma bude poučovat kde byvam

Hele, další co by chtěl někoho věšet

To mi vysvětlit, proč teda Jos, ty, rAstor a další máte nejvíc reakcí na mě, když nikoho nezajímám? Ty máš potřebu se střílet zase do svých mini nožiček?

1 Like

Lol, ježku ty tu zabíráš prostor slušným lidem, aby si fňukal, jak je v Praze draze a budeš někomu psát o tom, že nebydlí v Praze a dělá ramena. Ty jsi fakt vymletej jak káva

1 Like