LIVE: Veľká cena USA 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Beru zpět. To jsou hrozní analfabeti.
Ten Horák, tak z toho krvacejí uši.

1 Like

Richtra poslouchám, ono když jdu se psem tak je to stejně na vedlejší koleji :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes

Leclerc obrovským dílem přispěl Verstappenovi k této výhře. Nebýt jeho srdíčka a bojovnosti a nevytvořil tam takový rozestup, tak nejspíš na čistém vzduchu by Lando překonal Verstappena.

1 Like

No spíš to vypadalo na bezzubost Norrise, overtake v prvním stintu mu trval šíleně dlouho.
Na čistém vzduchu by Verstappena těžko dal, když na čistém vzduchu byl Verstappen (what?).
Podporovat fašismus ti jde bohužel líp. :-1:

2 Likes

Já měl radši Richtera než Eiseleho, i když nemůžu říct, že bych ho bral jako ideál komentátora. Nevím co se tam mezi nimi stalo ke konci na Sport kanalu. Ale třeba i Kral mi vedle Richtra připadal víc normální.

4 Likes

Tomyš byl po Pecháčkovi a Šťastným nejlepším komentátorem F1 za celou historii ČeskoSlovenského vysílání.
Pepu Krále zase hodnotím jako nejužitečnějšího technika. Dal bych ho až na druhé místo, ale Enge má dost vlastních aktivit.

3 Likes

Včera se Král vyznamenal. Říkal něco, že RedBull dohnal McLaren, protože začali dělat lépe mikrodetaily. A že to je o mikrodetailech.
No a pak hned něco řekli, že mají novou podlahu, bočnice a křídlo…
… Jo takový mikrodetaily. :sweat_smile::rofl:

5 Likes

Říkám to dlouhodobě, Král není žádný expert na F1, jednou jsem tu za to dostal sodu, ale on reálně nemá přehled o technice a jezdích

3 Likes

Jak dělají to dobře. A um ito dělat.
Ale chtělo by to nějakou konkurenci. Je docela smutný, že 16m trh má jednu sledovanou dvojici, a zbytek si tam mumlá něco v pokojíčku.

Založ podcast, dám ti like.

1 Like

však začala BlondýnaF1. :smiley:

2 Likes

Nesmíš s Pepou srovnávat sebe.
U Pepy si cením nejen jeho znalosti o technice, ale vzácnost je informovanost o detailech okruhů a zákulisí týmů.
Z mého pohledu by tam takových Pepů mělo být více.
A Eisele? U něj by mi stačilo, kdyby dělal pouze režiséra, nebo scénaristu. Jako pouťového mluvku ho opravdu nemusím.

3 Likes

Ta za CocaColu řekne vše co si přeješ. :slightly_smiling_face:

To si Ferdo pleteš s Karolínou z Eiskingu. Viděl sem par její videí a tahle mi přijde víc normal než Karolína a nemá nic společného s Eisking. Dal jsem jí odběr. :smiley:

2 Likes

Jó to je možné. Já jak vidím blondýnku, tak nevidím, neslyším. :grin:

1 Like

Ukáže ze sebe něco víc? :stuck_out_tongue:

2 Likes

Je tam někde od vás podle přízvuku. Tipuju Ostrava. :smiley:

Nějak jsem projel její videa a jsem zvědavý co z ní bude dal padat no. :smiley: Tak doufám že ano. :stuck_out_tongue:

2 Likes

Tak proto si neodepisoval 20 minut

2 Likes

Já tam slyším spíše ukrajinský, základ. Možná Bulharsko, nebo kousek Balkánu.

msedge_qlN6RzwNaW

JJ a ted to čeká tebe. :smiley:

1 Like