Beru zpět. To jsou hrozní analfabeti.
Ten Horák, tak z toho krvacejí uši.
Richtra poslouchám, ono když jdu se psem tak je to stejně na vedlejší koleji 
Leclerc obrovským dílem přispěl Verstappenovi k této výhře. Nebýt jeho srdíčka a bojovnosti a nevytvořil tam takový rozestup, tak nejspíš na čistém vzduchu by Lando překonal Verstappena.
No spíš to vypadalo na bezzubost Norrise, overtake v prvním stintu mu trval šíleně dlouho.
Na čistém vzduchu by Verstappena těžko dal, když na čistém vzduchu byl Verstappen (what?).
Podporovat fašismus ti jde bohužel líp. 
Já měl radši Richtera než Eiseleho, i když nemůžu říct, že bych ho bral jako ideál komentátora. Nevím co se tam mezi nimi stalo ke konci na Sport kanalu. Ale třeba i Kral mi vedle Richtra připadal víc normální.
Tomyš byl po Pecháčkovi a Šťastným nejlepším komentátorem F1 za celou historii ČeskoSlovenského vysílání.
Pepu Krále zase hodnotím jako nejužitečnějšího technika. Dal bych ho až na druhé místo, ale Enge má dost vlastních aktivit.
Včera se Král vyznamenal. Říkal něco, že RedBull dohnal McLaren, protože začali dělat lépe mikrodetaily. A že to je o mikrodetailech.
No a pak hned něco řekli, že mají novou podlahu, bočnice a křídlo…
… Jo takový mikrodetaily. 

Říkám to dlouhodobě, Král není žádný expert na F1, jednou jsem tu za to dostal sodu, ale on reálně nemá přehled o technice a jezdích
Jak dělají to dobře. A um ito dělat.
Ale chtělo by to nějakou konkurenci. Je docela smutný, že 16m trh má jednu sledovanou dvojici, a zbytek si tam mumlá něco v pokojíčku.
Založ podcast, dám ti like.
Nesmíš s Pepou srovnávat sebe.
U Pepy si cením nejen jeho znalosti o technice, ale vzácnost je informovanost o detailech okruhů a zákulisí týmů.
Z mého pohledu by tam takových Pepů mělo být více.
A Eisele? U něj by mi stačilo, kdyby dělal pouze režiséra, nebo scénaristu. Jako pouťového mluvku ho opravdu nemusím.
Ta za CocaColu řekne vše co si přeješ. 
To si Ferdo pleteš s Karolínou z Eiskingu. Viděl sem par její videí a tahle mi přijde víc normal než Karolína a nemá nic společného s Eisking. Dal jsem jí odběr. 
Jó to je možné. Já jak vidím blondýnku, tak nevidím, neslyším. 
Ukáže ze sebe něco víc? 
Je tam někde od vás podle přízvuku. Tipuju Ostrava. 
Nějak jsem projel její videa a jsem zvědavý co z ní bude dal padat no.
Tak doufám že ano. 
Tak proto si neodepisoval 20 minut
Já tam slyším spíše ukrajinský, základ. Možná Bulharsko, nebo kousek Balkánu.
![]()
JJ a ted to čeká tebe.