LIVE: Veľká cena USA 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Ani se nenaučil česky. :smiley:

1 Like

Jestli v tom grafu vidíš jen chyby jezdců McLarenu a nijak zlepšení formy RedBullu, nevadí mi to. Koresponduje to s tvou reputací :smile: A hlavně, psal jsem ti že nikdo ti je nenutí, a když nechceš data, ale jen dojmy, nemám s tím problém.

2 Likes

Pretoze si trapny provokatér a ja som len človek co sa často nechal vyprovokovat

Druha varianta je ze ta vsetci uctíváme kedze si KING FÓRA

Však je to klasická vyžírka, co bude fňukat, jak je tu všechno drahý, ale bude to využívat všechny výhody. Pro takový jedince je jediný místo :smile:

2 Likes

No ne, do Brna pojdem bývat

Jos samozřejmě nechce data, protože jim absolutně nerozumí

2 Likes

To len dokazuje ako chorý je zo mňa a z ježka. Dá si nás do ignoru, ale jeho chorá hlava ho núti klikať na každý jeden náš príspevok. :clown_face:

2 Likes

Ty se vrať odkud si přitáhl, nikdo tě tu nechce

1 Like

Odstráň babráctvo papájových z Q v Baku a už to také jednoznačné nie je.

Navyše odkedy sa za Q dávajú body?

V Singapure bol McLaren výrazne rýchlejší od RB a v Austine keby Lando opäť nezbabral štart a vedel predbiehať, tak by to možno vyzeralo podobne a možno by aj vyhral.

Ale to je presne to, čo v týchto grafoch nenájdeš - kontext - a čo sa ti snažím vysvetliť, ale ťažko vysvetľovať niekomu, kto možno nemá ani maturitu a ego ako keby vyštudoval MIT.

Peak of Mount Stupid, presne tam sa nachádzaš. :slight_smile:

Brno je pekné mesto, ale aj tam sa nájde pár nýmandov ako Hogrov, tak ako v každom meste.

Michal je narozdíl od tebe vysokoškolák, zato ty jsi jen socka závistivá, s IQ houpacího koně.
Běž se fakt léčit, když tady předvádíš svoje komplexy i na normální grafy.

2 Likes

Nespekuluji, ukazuji data kvalifikace.

Nic o bodech jsem nepsal

předkládal jsem data, ne kdyby

psal jsem že data z kvalifikace si můžeš interpretovat jak chceš, opět jsem zdůraznil že kvalifikační data nemluví o celkovém obrazu. No jistě i uplný analfabet si všimne že kvalifikace mají jistý vztah i k výsledkům závodů.

… bingo, tady si rozumíme :+1:

2 Likes

Nejlepší je, jak Jos to chce shodit na to, že tyhle grafy neukazují chyby a furt něco házet na McL, ale to, že Max měl PP v Singapuru do chvíle, než udělal chybu v předposlední zatáčce a tím o PP přišel, tak to už drží hubu (Max měl ve druhým pokusu do té zatáčky náskok 0.1s na Russella)

1 Like

Nepovyšuji se vzděláním ani inteligencí, zejména když vím že jsem tomu moc nepřidal ani se o to nijak nezasloužil, prostě jsem byl tomu od přírody nadán. Jestli se Jos cítí nadřazen, bude to tím že svůj strop dávno objevil někde ve sklepě :smile:

2 Likes

Já tu Ježka chcu :stuck_out_tongue: :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Už to není Ježek :smile:

3 Likes

Hogr ma chce tiez, inak by sa takto nechoval

3 Likes

Je to graf, který ukazuje, že McLaren nebyl po většinu doby lepší. Byla to taková plichta.
Takže to je špatný graf. :sweat_smile:

2 Likes

Ano, ale data, ktore nehovoria nic o vykonnosti monopostov, ale o konkretnom vykone pilota v monoposte v danej Q.

Ak sa zhodneme na tom, ze je to vykon kombinacie pilot+monopost a nie len monopost ako to naznacuje nazov grafu (McLaren vs Red Bull), tak potom sme na tom istom.

Lebo je tu u vas (najma u Honziho a branlessa) zvykom davat rozne “race pace” a “quali pace” grafy a v ich jednoduchych hlavickach to beru ako ukazatel vykonnosti monopostu.

1 Like

… už jsem ti psal, jestli si to myslíš, tvoje věc. Podle mě data z kvalifikací hovoří i o výkonnosti monopostů. Samnozřejmně ta auta jsou řízena jezdci jejíž výkonnost je v tom zahrnuta také. Oddělit to nejde, to bych spekuloval. Takže znova, nespekuluji, jen ukazuji nejrychlejší časy z kvalifikace.

2 Likes