Charles zmenil nejaké nastavenia LICO nemal.lewis ho mal
Ferrari na konci odpadlo. Hamilton měl prý poslední kolo defekt (ale nevím)…
McLaren nebyl extra rychlý.
piastriho ani neberiem ako bernu mincu tento vikend, to bolo strasne cosi co predvadzal a predvadza posledne vikendy, prial som mu titul, ale takto fakt nejazdi sampion a to uz to viac doprajem asi landovi
a co bolo za tym brutalnym prepadom v zavere vlastne
v cistom vzduchu bol lando rychlejsi aj nez max
Co tady prováděl včera byl spíše záchvat. Přesnější diagnóza neznámá. Možná nějaká agresívnější droga v žilách.
RedBull ten závěr hodně vypustil. Dovezli to tam velmi v rukavičkách.
Po šprinte ked Piastri vypol mozog a vyradil Norrisa alebo po tej úbohej kvalifikacii? Každopádne žiadne prekvapenie, videli sme to uz 250x
aj v zavere prveho stintu ho stahoval, a to si cely stint nicil gumy za leclercom, mali o kusok lepsie pretekove tempo nez RB, ale zase nebolo to take tempo ze by mal sancu na utok, celkovo quali+race bol RB s maxom najlepsi balik, potom lando s Mcl, a az za nimi ferrari
kazdopadne neviem co je s tym piastrim uplne sa rozpadol posledne vikendy, a to uz to miestami vyzeralo, že ma jednu ruku na trofeji
Na tychto tratiach (a tie co nasleduju) bol Piastri slaby ako caj uz minuly rok, cize nie je to az tak prekvapive. No a samozrejme nervy z predstavy ze je hlavny favorit na titul.
Nemal ist na operaciu…
Jak je možné, že se auta mclarenu takhle během pár závodů propadla a nikomu to nepřijde divný? Když Red Bull od minulého Miami začal ztrácet, hromada lidí se tu bila do prsou, že mají asymetrické brzdy, triple DRS, dohodu s maFIA, chladí gumy vodou a já nevím co všechno. A to nemluvíme jen tak o propadu pár setin… Piastri není schopnej to dovést na bedně a Norris-ovo největší soupeř je fefe. Opravdu zvláštní…
Zajímalo by mě, jaký časy by jezdil Norris v čistym vzduchu. Každopádně byl zaseklej za Leclerkem 20 kol pod vteřinu a gumy pořád držely.
Pristi zavody napovi, jeste jich bude 5 plus nejaky ten sprint.
Ja mu fandím napríklad
Lebo McLaren prestal vyvijat.
Fefe letos ani nezacalo.
Za tým bude Zakov gombík, ktorý ukradol Helmutovi.